BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

zgmiky
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la zgmiky » 06 jun 2013, 19:57

edobvb je napisao/la:Vrse se pregovori oko naseg Mirslema Pjanica sa Romom.bilo bi to super da mali Mire fodje u dortmund. :)
ko ih vodi ti i Pjanić jel ? :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 jun 2013, 16:01

Tako to radi Eriksen :!: Negdje sam pročitao da je Klopp bio na ovoj utakmici. ;)
[youtube][/youtube]

Inače, Dante savjetov'o Bernarda da pređe u BVB! ;)
„Ich habe ihm die Philosophie in Deutschland erklärt. Er würde sich dort perfekt anpassen können und den europäischen Fußball bereichern“....„sie erwarten dort eine Menge von ihm, auch wenn er vielleicht körperlich nicht so stark ist. Er würde perfekt nach Dortmund passen."
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... hsel_37137" onclick="window.open(this.href);return false;

Opet iste priče:
Rauball: "Die Bundesliga wird sich wundern, in welcher Höhe wir bereit und in der Lage sind, Investitionen zu tätigen - ohne Schulden aufzunehmen. Und das auch im Hinblick darauf, den Zweikampf an der Spitze so spannend wie möglich zu gestalten.

Pa jbmu mu miša daj više dovedite nekog pa da se čudimo! :mrgreen: :lol:

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 07 jun 2013, 17:08

Semir bvb je napisao/la:
Rauball: "Die Bundesliga wird sich wundern, in welcher Höhe wir bereit und in der Lage sind, Investitionen zu tätigen - ohne Schulden aufzunehmen. Und das auch im Hinblick darauf, den Zweikampf an der Spitze so spannend wie möglich zu gestalten.
Tooooo miki :x 8-)
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 jun 2013, 21:02

Kuba strijelac za Poljsku...DeBruyne za Belgiju :D

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 07 jun 2013, 21:09

adnan24 je napisao/la:Kuba strijelac za Poljsku...DeBruyne za Belgiju :D
Za Poljake Kuba :) ... Neka nije onaj smrdo ... Inace izgleda da se njih dvojica nikako ne mogu i ne slazu al duga prica mrsko mi sad :) ...
BvB Echte Liebe !!!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 07 jun 2013, 22:44

Koliko sam upratio Kevin opet odigrao finu partiju. Benteke usrao par dobrih situacija. Podsjeća na Lewata, nekad briljira, nekad brlja.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 08 jun 2013, 11:32

Blaszczykowski je napisao/la:Koliko sam upratio Kevin opet odigrao finu partiju. Benteke usrao par dobrih situacija. Podsjeća na Lewata, nekad briljira, nekad brlja.
Ne znam kako je odigrao, ali sudeci po golovima (jedan postignut, za drugi asistirao iz kornera) odigrao je odlicno!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jun 2013, 14:34

Leitner posudjen Stuttgartu na dvije godine...Moze se reci da je ovo odlican potez za BVB i za Leitnera, a los za VfB.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 08 jun 2013, 21:45

Ginter upravo potpisao za pcelice ... poslije sokratisa.. evo nam I gintera...:)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 jun 2013, 21:48

amerosm je napisao/la:Leitner posudjen Stuttgartu na dvije godine...Moze se reci da je ovo odlican potez za BVB i za Leitnera, a los za VfB.
Da jos dodam Amere da je Leitner produzio ugovor svoj do 2017 god ! Kao sto kazes odlican posao, produzili smo mu ugovor ja sam uvjeren da ovaj momak ima potencijala skinuli smo ga s platne liste i razvijat ce u jednom dobrom jakom za Stuttgartu, i mi cemo ga dobit kao gotovog igraca nazad ako sve prodje kako treba, a sto je najvaznije radio je 2 god sa Kloppom i Jurgen ga ne zeli prodat nego samo posudit kako bi se razvio, sto znaci kloppo je tui namirisao potencijal kojem samo treba utakmica ;) ...

Eh sto se tice KDB-a izgleda nista ni od njeg def nece bit . Bayerov menadzer Michael Reschke je rekao : Chelsea i Mou su nam jasno dali do znanja da se KDB sledece sezone vraca u Chelsea . Chelsea ne zeli KDB vise definitivno na posudbe slat ni u jedan klub . Za nas nije bilo ni moguce da ukljucimo u transfer Schurrlea ...

Da napomenem jos uvijek nije nista 100% potvrdjeno da nece prec u BvB, za sad je ovo samo za Bayer, ali iz koneksta se moze prema ovim rijecima izvuc da Chelsea ne zeli prodat KDB ni posudit vec da racunaju na njeg u svom rosteru ... Steta momku ce bezveze upropastit finu i solidnu karijeru ... Ko je alternativa za KDB stvarno ne znam da li je to Tello, Delafeu, Abumyang, ili neko sasvim deseti ... Kako bi boze bilo lijepo vratit Kagawu al nazalost ne moguca misija za nas :( .... Ma da ja mislim da Moyes na njeg nesto bog ni ne racuna da je to bio samo Fergusonov igrac .. Klopp kaze kad vidim da Kagawa igra u prosjeku 20 do 30 minuta i to jos na krilu mogao bi plakat ... Bas smo Sema i ja prije govorili uvijek kako Klopp ni zamislit ne moze da Kagawa igra po krilu i sad je to potvrdio Kloppo i stvarno momak nije za te pozicije klasicni poluspic i zavrseno ... Sta je vise sa Eriksena da mi je barem d anjeg upecamo vise da se oko njeg to zavrsi steta ako i njeg propustimo, inace oko Dzeke se opet opasno suska prica i spekulise barem medije to nabacuju kao realnu opciju samo problem predstavlja njegova plata uceram mu ja sto je proklet sjebat ce sebi dzaba i on karijeru ... A i nasi stvarno su vise ne sposobni taj su transfer trebali zavrsit dok je Mnacini trener bio sto smo svi govorili jer znali su da ce Lewy otic jbg a sad Pelegrini mozda racuna na njeg sta je vise znam 10000 pitanja da mi samo da vise znam ko dolazi i to je to samo da se zavrsi to, eto Leitnera i Bittencourta smo se rjesili, ostane jos dilema za Sobiecha sta ce s njeg bit i naravno Lewy jbg .
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 jun 2013, 21:50

edobvb je napisao/la:Ginter upravo potpisao za pcelice ... poslije sokratisa.. evo nam I gintera...:)
Ma otkud ti to ? Kako to ba nema od tog nista ...
BvB Echte Liebe !!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 08 jun 2013, 22:22

Kako se lijenite, pojačanja ćete dovoditi u avgustu kad niko ne bude slobodan. Razvojni klub i ništa više od toga. :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 jun 2013, 22:32

FRANK RIBERY je napisao/la:Kako se lijenite, pojačanja ćete dovoditi u avgustu kad niko ne bude slobodan. Razvojni klub i ništa više od toga. :lol:
sve igrače koje ćemo dovoditi dovesti ćemo do 01.07. moraju proći Kloppove pripreme
neki su već potpisali ugovore ili ih dijele detalji, kad krene pljuštanje sad sa informacijama biti će zanimljivo na ovom podforumu, čeka se da završi saga Lewandowski sutra do 24h ;)

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 08 jun 2013, 23:15

FRANK RIBERY je napisao/la:Kako se lijenite, pojačanja ćete dovoditi u avgustu kad niko ne bude slobodan. Razvojni klub i ništa više od toga. :lol:
Nije tako nemoj ih bolan..... :D :D

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 09 jun 2013, 00:05

Damir_BvB je napisao/la:
edobvb je napisao/la:Ginter upravo potpisao za pcelice ... poslije sokratisa.. evo nam I gintera...:)
Ma otkud ti to ? Kako to ba nema od tog nista ...
Ma ne slusaj ovog padobranca, cova samo siri dezinformacije, neki dan pise da nam pjanic dolazi. Ocito samo podhebava..

OOO djeste jajarci, nije vas odavno bilo :lol:

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 09 jun 2013, 00:31

Dortmund pull out of race to sign Eriksen according to BILD.
Chelsea vraca KDB sa posudbe.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 jun 2013, 00:38

Ozren je napisao/la:Dortmund pull out of race to sign Eriksen according to BILD.
Nek se vrate na dovođenje talenata i onako su OFK (Omladinski fudbalski klub) :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 jun 2013, 00:53

FRANK RIBERY je napisao/la:
Ozren je napisao/la:Dortmund pull out of race to sign Eriksen according to BILD.
Nek se vrate na dovođenje talenata i onako su OFK (Omladinski fudbalski klub) :D
Od mnogih sam se nadao po nesto al od tebe ovakve provokacije i niske udarce ispod pojasa nisam sta ti je bolan Ribery zasto se ti ovak nisko spustas, ne znam cemu to sve uzeli ste trostruku krunu uzeli nam Gotzea, sad Lewu i ti opet jos dodjes nest pod.**** koji ti je bolan i tebi i ovim ostalima halo ba sta je s vas ljudi . Jel do te mjere vas strah imate komplekse neke il dosadan zivot pa da nakon tolikog uspjeha Bayerna se bavit Dortmundom i je.bete zivce . Daj stvarno nema potrebe za svim tim. Svaki navijac BvB i pravi forumas BvB vam je lijepo cestitao ne znam sto se pravite budale i bezveze ovo pretvarate u neku mrznju ... Preniske su to provokacije dosta jbg ne diramo vas ne dirajte nas, uredu je trenutno ste sila i najbolji postujemo to i znamo to bez vasih provokacija ovo stvarno pici po zivcima ... Bezze i stvarno bez potrebno sve ... Nemojte bezze pravit naboj i provocirat nema potrebe ne sikirajte se vi za nasa pojacanja s tim provokacijama ... Jedno je sigurno nova PRESSING MASINA ce da bude spremna za sledecu sezonu i da izbori mjesto za LP do prodje grupnu fazu i osvoji mozda kup to je ono sto su ocekivanja a bit ce i vise od tog obecavam ;) .... Nemojte mislit da su Zorc Watzke Klopp toliko glupi i da nece doc prava pojacanja ... I vama govorim dragi moji BvBOVCI imat cemo dobru ekipu ne sikirajte se nista glavu gore ne dozvolite da vam ovi debili napaceni namecu neka glupa misljenja, koja nemaju veze s BvBom.
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 jun 2013, 00:56

KDB na svom fb profilu:

back to chelsea after the holidays
see what happens
I fight for my decision
it is not over yet
BvB Echte Liebe !!!

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 09 jun 2013, 01:17

Tesko da vam KDB dode, Mou je vec rekao da racuna na njega i Lukakua naredne sezone ;)
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.