Hoffenheimer "Fans" haben Stress untereinander. 50 Menschen im Block & die hauen sich auch noch aufs Maul. Etwa die Hälfte ist jetzt rausgeflogen, jetzt mehr Ordner & Polizei im Block als Gäste.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hoffenheimer "Fans" haben Stress untereinander. 50 Menschen im Block & die hauen sich auch noch aufs Maul. Etwa die Hälfte ist jetzt rausgeflogen, jetzt mehr Ordner & Polizei im Block als Gäste.
Stavio sam Schultza, a Kuba je ostale nabrojao pa da ne ponavljam.gruezi je napisao/la:Bilale zaboravio si goretzku I nicu schulza ... Ali nebitno sljedece sezone ocekujem stabilizaciju gore navedenih u prvim ekipama plus afirmaciju jos nekoliko supertalenata(brandenburger,avdijaj,weiser,brandt,itter,p.max,gerhardt)... Samo trebat ce svu ovu djecu zadrzat... Nadam se da ce ispasti iz lige braunsvajg I freiburg jer bi bila katastrofa(po meni) da ispadne jedan hamburg ili sttutgart a da sljedece sezone umjesto njih ponovo gledamo greuther furth...
Klare je napisao/la:
Došlo je vrijeme i za smjenu Favrea, ekipi ne ide, igraju užasan fudbal, a kvaliteta se za Evropsku ligu sigurno ima.
Ukoliko se brzo ne reaguje ode sve u helać.
Za mene licno mizerna kazna, no sta je tu je...Omerbavarac je napisao/la:Eto onaj biser iz Dortmunda sto je na mecu sa HSV-om ispoljavao svoj nacizam dobio zabranu ulaska na stadion do 2020-e godine.
Ma sta i ocekivati od vrhunskih strucnjaka u vidu Hipije,Kelera i slicnih...Slomka bi sa ovakvim Hamburgom bolje stajao na terenu nego Schalke,da i ne govorim o Leverkusenu.Blaszczykowski je napisao/la:nevjerovatno je kako je većina bundesligaša taktički naivna u europi.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.