a ja da će Vehabović dat 2 gola i to jos u gostimanecko_gradacac je napisao/la:ni u snu ovo nisam sanjao .... 3 gola u gostima ... huhhh

a ja da će Vehabović dat 2 gola i to jos u gostimanecko_gradacac je napisao/la:ni u snu ovo nisam sanjao .... 3 gola u gostima ... huhhh
mirzard je napisao/la:a ja da će Vehabović dat 2 gola i to jos u gostimanecko_gradacac je napisao/la:ni u snu ovo nisam sanjao .... 3 gola u gostima ... huhhh![]()
![]()
mozda sam pogrijesio mozda je on igrao umjesto halilovica ustvari vjerovatnoTkanton je napisao/la:cudo kojica nije ubacio, mozda i njega cuva za sarajevo:-)
hvala komsija sretno i vama u nastavku i putu prema premijer ligiProbisvjet je napisao/la:Cestitke komsije!
hvala momci na cestitkama...i mi smo svi veoma iznenadeni nasom pobjedom doletepsija je napisao/la:Pridružujem se čestitkama.
Sretno u nastavku kupa i prvenstva.
uff brate dragi gdje zelju nade od svih ekipa,zeljo je na krajuterabajt je napisao/la:Cestitke na prolazu ,nadam se da cete zelju izvuci![]()
Da li moze ovako sloga u cetvrt finalu,celik u polufinalu i zeljo u fianluastra1922 je napisao/la:uff brate dragi gdje zelju nade od svih ekipa,zeljo je na krajuterabajt je napisao/la:Cestitke na prolazu ,nadam se da cete zelju izvuci![]()
Vi bi u Evropu jeli, pa zato Željo za kraj?astra1922 je napisao/la:uff brate dragi gdje zelju nade od svih ekipa,zeljo je na krajuterabajt je napisao/la:Cestitke na prolazu ,nadam se da cete zelju izvuci![]()
znaci moramo onda zelju mlatnutiterabajt je napisao/la:Mislim da finalista ne ide vise u evropu,evropa se mora kroz ligu zasluziti.
sta bi ovo astra kakve su ovo procjene..astra1922 je napisao/la:steta sto bar ne bi remi protiv veleza u prvoj utakmici kupa bar smo se mogli necemu i nadati danas.ovako samo jednodnevna ekskurzija u grad na neretvi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.