de okreni i naljepnicu slikaj s voltažom i amperažomrasavoje je napisao/la:Ne mogu nigdje da nadjem. Ko uspije, ima cokoladu od mene.![]()
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
laptop mi crko,ovaj rezervni je spor,jedva odgledam epizodu neke serije,moze li se kako ubrzati rad,sta se smije obrisati?
Pozzz
Imam problem sa laptopom nece baterija da se puni.
Cijelo vrijeme je punjac u laptopu ali nikako baterija da krene da se puni :SSS
Da li netko slucajno zna u cemu je tu problem ? Mozda u punjacu, laptopu ili sam ja nesto zeznuo sa podesavanjem ?

Da li netko slucajno zna u cemu je tu problem ? Mozda u punjacu, laptopu ili sam ja nesto zeznuo sa podesavanjem ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Vjerovatno ti je baterija otišla.Bassha je napisao/la:Pozzz![]()
A sve ti zavisi kakav je laptop, kakve su mu komponente, ako je neki krš ne očekuj da ćeš uspjeti nešto puno napraviti.filip13 je napisao/la:laptop mi crko,ovaj rezervni je spor,jedva odgledam epizodu neke serije,moze li se kako ubrzati rad,sta se smije obrisati?
Probaj ovako:
Skini CCleaner i snjim malo očisti laptop, odradi i disk cleanup (desni klik na HDD(C:)- Properties- Disk Cleanup), kucaj u search %temp% i izbriši sve što se tu nalazi. Možda imaš i neki virus na laptopu pa ga skeniraj sa nekim antivirusom, idi u task-manager i u opciju start up- i isključi nepotrebne programe da se pokreću pri paljenju laptopa (ovako se radi na win10), na ostalim windowsima ideš na "run" pa kucaš msconfig- startup.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
hvala,probacu,vjerovatno cu imati jos pitanja,slam ssam sa ovim stvsarima
de nam napiši koji je model sa poleđine i šta ti je sa starim?
stari ima fizicko ostecenje,ovaj je toshiba satellite c 660d-145,ako je to to
to je baš stariji entry level laptop, ganjaj mp4 nikako mkv
?Penaltiky je napisao/la:to je baš stariji entry level laptop, ganjaj mp4 nikako mkv
pa kad skidaš sadržaj ganjaj mp4.filip13 je napisao/la:?Penaltiky je napisao/la:to je baš stariji entry level laptop, ganjaj mp4 nikako mkv
kako ti na yt radi?
a to,ok,hvalaPenaltiky je napisao/la:pa kad skidaš sadržaj ganjaj mp4.filip13 je napisao/la:?Penaltiky je napisao/la:to je baš stariji entry level laptop, ganjaj mp4 nikako mkv
kako ti na yt radi?
slabo
- Illmatic09
- Kontakt:
Trebam pomoć oko deinstalacije igrice. Igrice nema u programs and features (win7), probao sam razne programe od revo uninstallera, iobit-a, pa sve do wise program uninstallera, ali takođe je nema. Postoji li mogućnost da je na drugi način deinstaliram? Nema ni u samom folderu igrice deinstalera, a trebalo bi biti. Hvala unaprijed!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Probaj ponovo instalaciju pokrenuti mozda ti izbaci opciju repair ili remove,kakva je instalacije igre u pitanju? Repack ili normalnaIllmatic09 je napisao/la:Trebam pomoć oko deinstalacije igrice. Igrice nema u programs and features (win7), probao sam razne programe od revo uninstallera, iobit-a, pa sve do wise program uninstallera, ali takođe je nema. Postoji li mogućnost da je na drugi način deinstaliram? Nema ni u samom folderu igrice deinstalera, a trebalo bi biti. Hvala unaprijed!
Probaj sto vise mozes rucno da obrises ako ti ovo gore ne uspije..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Illmatic09
- Kontakt:
Normalna instalacija je bila u pitanju. Evo riješio sam tako sto sam izbrisao sve foldere ručno. Nisam se nikad suočavao sa ovim problemom, pa nisam htio nista brisati da ne bi zajebao nesto. Hvala!Ponos Torina je napisao/la:Probaj ponovo instalaciju pokrenuti mozda ti izbaci opciju repair ili remove,kakva je instalacije igre u pitanju? Repack ili normalnaIllmatic09 je napisao/la:Trebam pomoć oko deinstalacije igrice. Igrice nema u programs and features (win7), probao sam razne programe od revo uninstallera, iobit-a, pa sve do wise program uninstallera, ali takođe je nema. Postoji li mogućnost da je na drugi način deinstaliram? Nema ni u samom folderu igrice deinstalera, a trebalo bi biti. Hvala unaprijed!
Probaj sto vise mozes rucno da obrises ako ti ovo gore ne uspije..
dal je neko imao problem s logovanjem na google account na firefox-u
guglao sam malo, odradio neke korake, al svejedno ne moze, zanimljivo da na chromeu nemam taj problem, al chrome fakticki nikad ne koristim
guglao sam malo, odradio neke korake, al svejedno ne moze, zanimljivo da na chromeu nemam taj problem, al chrome fakticki nikad ne koristim
Izbacuje li kakvu gresku?
Koristim ja firefox i nemam nikakvih problema.
Koristim ja firefox i nemam nikakvih problema.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ne izbacuje nista, kad kliknem npr na next, forgot email ili create account, isto kao da nisam kliknuo, dok ovo learn more i ove dole zajebancije otvori bez problema... nekima je problem bio u ad blockeru (i rjesili su ga), pa sam ga iskljucio ili izbrisao skroz i nece, ili brisao historiju browsera (neki su opet tako rjesili problem) i opet nece

problem solved!
I drugi.mi laptop skoro pa crko,vracen na izvorne postavke ili.kako se vec to zove,kako sad instalirati i ternet pretrazivace,nema ni jednog izgleda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.