SK3
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Q3 ce vas dobar biti. Odavno nije bila sezona gdje nemas luksuz predvidjetida ce neko biti u top 3, a ne na pol poziciji..
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Katastrofa za Maksmilijana, gotovo je ovo za titulu, ne mogu meda
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ovaj Perez je veća **** od Botosa i njegovog vremena u Mecki izlazi na stazu samo da bi Maksu pomogao
Zadnja izmjena: Stole, dana/u 31 avg 2024, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- AshburtonG
- Kontakt:
6 vozaca unutar 2 desetinke. Max katastrofalan. Sto je najgore, tesko ce on proci ovdje Mercedese, osim ako se to ne desi na startu.
Piastri sutra vodi nakon prve krivine.
Piastri sutra vodi nakon prve krivine.
Kvalifikacije nisu mogle bolje proci. Ajmo sutra po dvostruku pobjedu 

Max sljedece sezone nece biti ni u top 3 ako ovako nastavi voziti. A i ova mu je upitna za naslov...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako Mclaren bude ovako dobar trese mu se cetvrta iz dzepa dobro
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Rasel je odličan starter mogao bi sutra iznenaditi
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Jest lijepo vidjeti Red bull u ovakvom stanju 

Bice sutra bas dobra trka, F1 su opet zanimljive za gledati, sad tu imamo 4 ekipa koje mogu pobjediti
Norris lagano pobjedjuje, trenutno im niko nista ne moze. Piastri ce biti drugi, a Max treci.
Definitivno Mclareni su u odlicnoj poziciji, ako zele konstruktorski trofej i Norris individualni moraju dobro saradjivati sto bi znacilo sutra skoro kao obavezu iz njihove perspektive 1-2. To je 43 boda i time bi uz losiji RB sutra mogli i preuzeti konstruktorsko vodstvo.
Monza je nepredvidiva, jutros sam malo pratio F3 i trka je dosta bila ispresijecana safety car-ovima. S tim u vezi i strategija i to obzirom na safety car ce igrati po meni dosta veliku ulogu. Stoga, ne bi me cudilo konzervativniji pristup Maxa sutra sa duzim prvim izlaskom, da se eventualno dobije dzabni pit-stop. Potrosnja guma ce biti sutra veca nego inace, vjerovatno min.2 boxa za sve.
Ako budu pametno igrali Ferrarijevci sutra uz zajednicke snage se mogu mozda i braniti od RedBulla, pogotovo ako pokazu performanse iz zadnje trke, gdje u samoj trci nisu uopste losi bili. Za Mercedese ne znam sta mogu ocekivati, vjerovatno neka borba sa Ferrarijem za podij. Moja procjena Maxa za sutra - 4 pozicija.
Monza je nepredvidiva, jutros sam malo pratio F3 i trka je dosta bila ispresijecana safety car-ovima. S tim u vezi i strategija i to obzirom na safety car ce igrati po meni dosta veliku ulogu. Stoga, ne bi me cudilo konzervativniji pristup Maxa sutra sa duzim prvim izlaskom, da se eventualno dobije dzabni pit-stop. Potrosnja guma ce biti sutra veca nego inace, vjerovatno min.2 boxa za sve.
Ako budu pametno igrali Ferrarijevci sutra uz zajednicke snage se mogu mozda i braniti od RedBulla, pogotovo ako pokazu performanse iz zadnje trke, gdje u samoj trci nisu uopste losi bili. Za Mercedese ne znam sta mogu ocekivati, vjerovatno neka borba sa Ferrarijem za podij. Moja procjena Maxa za sutra - 4 pozicija.
Trenutno imaš ekipu koja je prošlu utrku završila 20+ sekundi ispred, i sada imaju 1-2 na startu. Osim u slučaju vanrednih okolnosti, prilično je jasno ko će pobjediti.
Monza je nepredvidiva staza, prava trkacka staza i uvijek je nudila zanimljive trke, nista manje ne ocekujem ni sutra
Noris ako udje u prvu krivinu kao prvi i ne bude SC-a, opet ce otici na preko 20 sekundi. Ovaj Mclaren je u cistom zraku prebrz.
Sad vidim race pace Red Bulla na treningu, nije ovo loše uopće. Ipak je ovo danas bio više zajeb Maxa nego zaostatak za Ferrarijem i Mercedesom. Dosta je izgubio između Q2 i Q3.
Mclaren je druga priča
Mclaren je druga priča
neka moja predikcija za konacni poredak sutrasnje trke: norris - piastri - russell - verstappen - hamilton - sainz - leclerc - perez
- uz norrisov najbrzi krug razlika ide na 56, i vec pomalo uzbudljiviju zadnju trecinu sezone
- u konstruktorima bi RB i McL bili skoro pa poravnati
- uz norrisov najbrzi krug razlika ide na 56, i vec pomalo uzbudljiviju zadnju trecinu sezone
- u konstruktorima bi RB i McL bili skoro pa poravnati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.