Da se mene pita ne bi trepnuo nego doveo Kavanija koji se malte ne nudi sam....ali naravno da tu postoji veliki problem jer se Kavani vrlo lako može nametnuti i ispostaviti kao odlično rešenje pa šta će onda da radi Mesijev najbolji jaran Suarez kad se oporavi? E zbog toga će oni pronaći neku oje*binu koja će biti puki čuvar Suarezovog mesta dok se ne vrati. Sve u svemu očekujem neko očajno rešenje....Wandelanoite je napisao/la: ↑26 jan 2020, 14:48Rodrigo je propast od napadaca, nista bolji od Paca.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Zvekneš ljetos 120 mil za špica i opet sad ganjaš špica 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ova uprava zeli od nas napraviti Milan ili United svega mi, kakve samo odluke donose kod izbora igraca i trenera 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nedavno sam na mocartu čitao par članaka o Cavaniju, te da je zatražio odlazak iz Parisa u Atletico. Jorgandžije su ponudili 20milki, što je PSG odbio bez obzira na trajanje ugovora Urugvajca.parangal je napisao/la: ↑26 jan 2020, 15:49Da se mene pita ne bi trepnuo nego doveo Kavanija koji se malte ne nudi sam....ali naravno da tu postoji veliki problem jer se Kavani vrlo lako može nametnuti i ispostaviti kao odlično rešenje pa šta će onda da radi Mesijev najbolji jaran Suarez kad se oporavi? E zbog toga će oni pronaći neku oje*binu koja će biti puki čuvar Suarezovog mesta dok se ne vrati. Sve u svemu očekujem neko očajno rešenje....Wandelanoite je napisao/la: ↑26 jan 2020, 14:48Rodrigo je propast od napadaca, nista bolji od Paca.
Dobro bi nam došao on, ima još snage u Cavaniju, ali sumnjam da bi ga Parižani dali nama.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja pre neki dan čitao da ga je matori Rivaldo već obrlatio i preporučio Barsi. U pravu si da bi bilo natezanja sa šeikom ali niko nije gadljiv na lovu a pogotovo što sam juče u prenosu na SK čuo da Valensija za ovu svoju oje*binu traži 60 miliona....pa ako već ima para onda bolje dovesti proverenog ilegalcaDerdiyok je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:50
Nedavno sam na mocartu čitao par članaka o Cavaniju, te da je zatražio odlazak iz Parisa u Atletico. Jorgandžije su ponudili 20milki, što je PSG odbio bez obzira na trajanje ugovora Urugvajca.
Dobro bi nam došao on, ima još snage u Cavaniju, ali sumnjam da bi ga Parižani dali nama.

Cavani na sezonu i pol bi bio pravi potez. Na ljeto ce se svakako traziti zamjena za Suareza, pa Cavani moze ostati jos jednu godinu kao rezerva.
Ali ko ce ovim debilima vjerovati. Ionako ne rade nista planski. Levati su propustili Olma.
Ali ko ce ovim debilima vjerovati. Ionako ne rade nista planski. Levati su propustili Olma.
Evo ja sad malo pogledao....nije on ni mator, Mesijeva generacija....realno u ovom timu Barse bio bi čak i jedan od najmladjih u ekipi

Zadnja izmjena: parangal, dana/u 26 jan 2020, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Hebote Olmo.
Kao da je ne znam šta propušteno.
Smećarska uprava ne može meda s kašike, igračim im kolo vode, raspadamo se po šavovima, sreća i REal i Atletiko su qurac na biciklu bili pa smo titule uzimali, igrači u 60-oj minuti popadaju s baglama, jedina akcija daj Messiu on Albi, ovaj vrati povratnu i tako 20 puta po utakmci dok ne prođe.
Setin ako ne skupi muda i ne povuče par poteza mogli bi i ove godine gledati neku rapsodiju protivničke ekipe u lš.
Daj čovječe pošalji nekog na tribine , klupiraj, učini nešto.
Smećarska uprava ne može meda s kašike, igračim im kolo vode, raspadamo se po šavovima, sreća i REal i Atletiko su qurac na biciklu bili pa smo titule uzimali, igrači u 60-oj minuti popadaju s baglama, jedina akcija daj Messiu on Albi, ovaj vrati povratnu i tako 20 puta po utakmci dok ne prođe.
Setin ako ne skupi muda i ne povuče par poteza mogli bi i ove godine gledati neku rapsodiju protivničke ekipe u lš.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Hebo tebe.Riziko je napisao/la: ↑26 jan 2020, 20:11Hebote Olmo.
Ako se nadaš odlasku zubatog na ljeto, grdno ćeš se razočarati...
Ja sam se nadao da se stvari mogu radikalno poboljsati ako mesi bude igrao u spicu, al gledam ove dvije utakmice pa covjek nema snage ni za to, zar je moguce da je toliko fizzicki zapusten da je prespor ovoliko i nejak, da ubija svaku tranziciju, kako je moguce da je najveci talenat ikada i covjek kome se sve nudilo da postane najveci ikada, ovako rano izgorio, ako prvih 15 minuta u nekom ozbiljnijem ritmu odigra, krepan izgleda do kraja utakmice, koliko pegla loptu, usporava igrace,men se cini da cemo skupo platiti onih 6 7 velicanstvenih mesijevih godina, bog zna koliko ce se sezona brukanja nabrati s indolentnim covjekom koji je gazda na terenu i zbog kojeg ce propasti ko god da dodje, i igraci i treneriMrHc je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:01Kad ti skontas da ulazak Vidala pravi razliku ?!?! Zasto ? Zato sto je nedisciplinovan i sto ide prema naprijed ko divlja kokos i zato pravi razliku. Zato je i ubijen De Jong. Zasto ? Pa kada presjece loptu umjesto da ide prema naprijed dok je razrijedjena odbrana NE oni se zaustavljaju daju beku loptu pa je bek vraca stoperu i onda hajde dodaji se u krug dok se ne pojavi rupa u odbrani - UZAS. Prvo izgubili smo OKOMITOST sa krila jer krila nemamo. Sve nam se svodi na ubacivanje bekova iz drugog plana i sta ce Messi uradit. Zbog Messijevog setanja nemamo napad i nemamo tranziciju. Isto me nerviraju one situacije Busquets i Vidal u otvorenoj poziciji za sut a NE de probaj Messiju pored 10 igraca Valencije oko njega. Od De jonga su napravili Rakitica gdje mu je zadatak da igra odbranu, daje Bekovima do sebe loptu i trazi Messija te trci za njega.
Ja mislim da je jucer samo Ansu Fati jednom pokusao predriblati igraca i to je segment u kojem smo uzasni !!! Od odlaska Neymara mislim da nemamo krila koje je u stanju napraviti dribling i prodor ( staklenog ne racunam ).
Nazalost slozit cu se sa Romarijom da su ovi starci zajedno sa Messijem ( svaka cast na cupanju u x utakmica ) unistili svaku ljepotu i smisao igre Barcelone. I bez reza od barem minimum 8 igraca nema nikakvog napretka.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dize se Napoli u pravi cas.Razmontirali su Juventus bez 2-3 kljucna igraca.Na prvu nije igrao Koulibaly,Allan...
Taman da ih dobijemo 4:0 pa da pop.usimo 5:0 hihi. Sreca pa je na Campu druga.
27.10.2020
Znači prvu gubimo u gostima 5:0, pa onda na NC dobijamo 4:0

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ElCartel11
- Kontakt:
Gledam raspored do kraja La Lige, Real ima autoput da osvoji titulu. Mi idemo u goste ekipama kao sto su Betis, Sevilla, Celta gdje uvijek imamo probleme, onda tu je gostovanje nezgodnom Villarealu, Valladolid namuci Madrid sinoc, tako ce i nas. I gostovanje Realu gdje realno ne vidim nacin, da ih dobijemo u gostima. Bez glupih komentara kako je Bernabeu nas trening centar i slicne djecije fore, jer ova ekipa trenutno nije u stanju dobiti ni jednog velikana.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Real ne osvaja ligu zbog raspored nego sto jednostavno igraju bolje, za real i barcelonu je nevazno gdje goatuju dok god im igra lici na nesto... po nasoj igri 0 titula ove godine, real vec jednu...
Takvo je stanje u cijelim pogledu...
Takvo je stanje u cijelim pogledu...
Ja bagre, treba ih sve rastjerat, nije iskljuceno sad da budu sabotirali novog trenera jer im je "miljenik" odletio...morali ga voljet, davao im po 3-4 dana slobodno, haman svaki drugi dan rostilj. Sad valja trenirat.Večeras i "Catalunya Ràdio" izvještava da je došlo do nerazumijevanja i neslaganja između igrača Barcelone i Quiquea Setiéna! Naime, Setién je od svog prvog treninga s Barçom forsirao ideju igre s velikim posjedom lopte, ali je nakon meča s Valencijom izjavio da su njegovi fudbaleri razmjenjivali veliki broj nepotrebnih i beznačajnih pasova.
Igračima stoga nije jasno šta zapravo on želi od njih, jer na treninzima priča jedno, a u medijima drugo. Zatim, nekolicina prvotimaca uopšte ne zna koja je njihova pozicija i uloga na terenu u konfuznoj 3-5-2 formaciji, koju smatraju pogrešnom i neadekvatnom za Barcelonu.
Igrači smatraju da oni ne odgovaraju takvoj postavci te im je nejasno zašto defanzivci igraju u veznom redu, dok čak i napadači često aktivno učestvuju u defanzivi više od veznog reda.
Na kraju se navodi da su se fudbaleri međusobno distancirali i izolirali, što je potencijalno jako veliki problem "na duže staze". Ne postoji više harmonija i "hemija" u ekipi, saigrači ne komuniciraju i sve vodi ka još crnijim scenarijima.
Posadit na klupu: Piquea, Busquetsa, Albu, Roberta i te starosjedioce pa da vidimo onda.
27.10.2020