mnon46 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:49Neka Bekriću, smiri se, ima ko će platiti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mnon46 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:49Neka Bekriću, smiri se, ima ko će platiti
Milion puta sam mogao bez karte ali uvijek kupim. Gledam ovaj Borac i politicare sakom i kapom guraju milione,sudije itd.budzet Federacije godinama nam davali mizeriju da neki klubovi dobijaju vise od nas je smijesno,pogledas grad isto. Nekome je bas u cilju sve da ugasi u Sarajevu,nikad mi nece bit jasni ovi macehinski odnosi,mi smo jedini klub iz glavnog grada na svijetu koji dobije k i jos najveciTorino je napisao/la: ↑04 okt 2023, 21:47Brate kakvi na ulazu rade, pokažeš mu srednji prst i ulaziš. Možeš samo sa telefona, nikakav prooblem.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:28jel dovoljno da isprintam ovu ulaznicu ili? kupio sam zapad i imam na fks profilu list jedan sa kodom. ima opcija za printanje.
Ne smijem ni pomisliti kakva bi to bomba bila...napoleon72 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:52Danas je neko postavljao sliku da Mirvic lajka objavu Fabia Borinija. Neko je takodje ranije postavljao da Kyeremeh ganja srpske papire da se otvori prostor nekom yebitacnom krilu. Sad da li je to krilo koje se ganja... a moglo bi bit - u godinama je, bio u Turskoj a sad u Seriji B, koja sigurno ne placa previse.
Ne znam koliko pratiš al tu smo najjači što se tiče klubova iz PL.morsecode je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:56Treba se klub malo pokrenuti oko domaceg trzista. Idealno bi bilo zaposliti par ljudi neka domaca skauting sluzba.
Ne znam kakva je situacija po tom pitanju, ako neko ima info nek podijeli ovde.
Manje vise budzet im dati pa nek hodaju po livadama i pasnjacima lijepe nase. Ima sigurno talenta negdje. Izdvojiti 20-30 momaka dovesti na probu i ono sto valja ugovore dati.
Stupit u kontakt sa skolama fudbala sirom BH, eventualno uci u neko partnerstvo.
Pa i kod nas u sezoni duple krune nije bilo preko 3000. U polufinalu kupa protiv Sloge ni 1000 ljudi na tribinama. Ako ovim postom aludiras na Zrinjski, za grad haman duplo manji od Sarajeva gdje imas dva premijerligasa i stadion bez krova, ovo je odlicna posjeta. Za Borac se slazem, jbg, vjerujem da ima dosta Banjalucana kojim se gadi ovo sto se radi. Pratio sam malo one BL forume, mnogo su realniji forumasi nego na ovom portalu, ofirno im i gledat sta politika radi i svjesni su da ce se sve obit o ledja Borcu, kad tad.
Ni meni se lično ne sviđa ovaj neki model dovođenja posrnulih (polu)zvijezda pa pokušaj njihove rehabilitacije i vjerovatno prodaje za profit._weella_ je napisao/la: ↑05 okt 2023, 07:08Bolje dovest nekog “propaliteta” ko Djurickovic, koji je redovno igrao (pa gdje god jer mi smo zadnja liga u Evropi i svi su ispred), kojeg je pola foruma popljuvalo i prije dolaska, a za sve naše štopere je ispao Nesta…
Nego da dovodis mega zvijezdu u zalasku ko Peneranda, prvo ga čekaš godinu pa se onda izigrava po terenu, dodaje kad mora a učinak, ko Milanovic birvaktile.
Ovaj prvi će kod Rožmana igrati svaku, ovaj drugi će ako ne na zimu već na ljeto potražit novu sredinu.
Najradije bi njega Rožman odmah otjero al ogroman ugovor, veliki penali, dok se tu nadje modus operandi, Pena je bivsi.
Klepice pare al barem necu morat’ gledat kako se cirkuza po terenu s loptom a ubode tu i tamo neki potez/prolaz.
Zar nije neko skoro postavljao ovdje izvjestaj s Cometa kako je Avramu aktivirana klauzula do ljeta ili tako nesta?hazarder je napisao/la: ↑05 okt 2023, 10:53Ni meni se lično ne sviđa ovaj neki model dovođenja posrnulih (polu)zvijezda pa pokušaj njihove rehabilitacije i vjerovatno prodaje za profit._weella_ je napisao/la: ↑05 okt 2023, 07:08Bolje dovest nekog “propaliteta” ko Djurickovic, koji je redovno igrao (pa gdje god jer mi smo zadnja liga u Evropi i svi su ispred), kojeg je pola foruma popljuvalo i prije dolaska, a za sve naše štopere je ispao Nesta…
Nego da dovodis mega zvijezdu u zalasku ko Peneranda, prvo ga čekaš godinu pa se onda izigrava po terenu, dodaje kad mora a učinak, ko Milanovic birvaktile.
Ovaj prvi će kod Rožmana igrati svaku, ovaj drugi će ako ne na zimu već na ljeto potražit novu sredinu.
Najradije bi njega Rožman odmah otjero al ogroman ugovor, veliki penali, dok se tu nadje modus operandi, Pena je bivsi.
Klepice pare al barem necu morat’ gledat kako se cirkuza po terenu s loptom a ubode tu i tamo neki potez/prolaz.
Ne znam jeste li primjetili ali svaki igrač koji je doveden na Rožmanovu inicijativu se pokazao kao pun pogodak. Mislim da on i Senijad imaju neki wishlist i da bi u dogovoru s Ismirom mogli i na zimu da dovedu par takvih na pozicijama gdje struka primjeti da je potrebno. Također vjerujem i da ima neka cedulja sa igračima kojih jedva čekaju da se riješe, ali uz neku zaradu, nipošto raskid, slobodni papiri i sl. Eto Avramu prvom ističe ugovor a kolko znam nema još priče o produženju, tako da se otvara mjesto za neku desetku po Rozmanovom tabijatu. Budemo vidjeli.
Btw, onaj Kotnik kojeg smo spominjali ovdje ljetos, eno ga dere guzove u Kini, 5 golova na 8 tekmi.![]()
nema kvota za derbi, dok se ne sazna ko je arbitar.
Trenutno korisnika/ca: hase73, JavierBosnia, TETRAPAK i 26 gostiju.