Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Valensija i Sevilja će završit 0:0 ? Kakav je ovo vakat došao... Znaci naredam samo oba daju gol i ova mi ubjedljivo najmanja kvota 1,45 ove druge prođeš glat dok ovi mudraci odigraju bez golova yebenih... 

Kohli haman trpa pare od Hasana u vrecu i nosi ih gdji Coates. Uu majku ti yebem chokirat protiv sampiona chokiranja Borne!!!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Padoh Chelsea x2. Valjda mogu dati gol do kraja.
Ja necu da prodajem za 42 unita kod 5:5 a vidim da ce luzer da ispusi. Jbg.
+1arelinho je napisao/la:Padoh Chelsea x2. Valjda mogu dati gol do kraja.
Imam ih x2 i pm3.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Šta je ovo na utakmici Lyon-a, prvo utakmica kasnila nekih 45 minuta, sad kraj prvog poluvremena, igrači se potukli na putu ka svlačionici, ne zna se ko koga udara haha a čekam Lyon, šuta nisu uputili ka golmanu. 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Šalke promašio penal. kuknjava
-
- Kontakt:
Ljudi moji pao sam Chelsea daje gol.

Hajde elfsborg jedan gol makar.
Nisu uputili čitavu utakmicu šut u okvir gola.arelinho je napisao/la:Ljudi moji pao sam Chelsea daje gol.![]()

Idiot odigram tiket i ostane mi 3 eura, pisem Werder 1, United 1, Valencia Sevilla X i obrisem, necu odigrati. 

-
- Kontakt:
Sta je s Bastie i Lyona čuj potukli se igraci yebem vam majku francusku, nadam se da ce ISIL u svakom gradu Napravit napad i pobit **** najogavnija nacija na svijetu i Jevreji su za vas ljudi yebem vam sve
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Eto neće ni nastavljati utakmicu, ne znam da li će Lyonu dati 3:0 ili će se ponoviti utakmica nekad.Wandelanoite je napisao/la:Sta je s Bastie i Lyona čuj potukli se igraci yebem vam majku francusku, nadam se da ce ISIL u svakom gradu Napravit napad i pobit **** najogavnija nacija na svijetu i Jevreji su za vas ljudi yebem vam sve
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
jopaa7 je napisao/la:Ajde da prodje ovo da se ima za nba

Zato je mec i kasnio, navijaci Bastie uletili na teren udarili: golmana i jos dva igraca gostujuce ekipe. NIje ni cudo da su se potukli sami igraci, ogromne tenzije su bile na terenu...Wandelanoite je napisao/la:Sta je s Bastie i Lyona čuj potukli se igraci yebem vam majku francusku, nadam se da ce ISIL u svakom gradu Napravit napad i pobit **** najogavnija nacija na svijetu i Jevreji su za vas ljudi yebem vam sve
@wandelanoite veca su gamad englezi mada je to u 5 deka. Ljud onaj zajednicki ide dobro samo over na betisa!!!
Pa logicno da Lyon uzima bodove. Eto ovi su zadnji i sad izgubise i ovdje, nek ispadnu. A imali su sansi da ostanu u ligi, nije da je velika razlika.adnan_nanda je napisao/la:Eto neće ni nastavljati utakmicu, ne znam da li će Lyonu dati 3:0 ili će se ponoviti utakmica nekad.Wandelanoite je napisao/la:Sta je s Bastie i Lyona čuj potukli se igraci yebem vam majku francusku, nadam se da ce ISIL u svakom gradu Napravit napad i pobit **** najogavnija nacija na svijetu i Jevreji su za vas ljudi yebem vam sve
Može li mi neko izračunati koliko bih dobio na sistemu ako prođu još dva fiksa?
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Daj tiket na pp da ti izračunamWilly je napisao/la:Može li mi neko izračunati koliko bih dobio na sistemu ako prođu još dva fiksa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.