Pa jel čekaš molbu da nam nešto kažeš ili? Hajde, eto molim te nam reci - bez zayebancije, dumam cijeli dan

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa jel čekaš molbu da nam nešto kažeš ili? Hajde, eto molim te nam reci - bez zayebancije, dumam cijeli dan
Ne govori mu ništa @nofearhz, sinoć mi "krade" igrača i postavlja ga ovdje kao on ga našao
Pa eto rekao sam vam, jel fazon rec sad sve a treba cekat jos kraj polusezone?A i momci ovdje su se izjasnili da ne zele da cuju novosti jer to je znak da klub nije mahalski i da je profesionalan.
Cuj on blizak Mirvicu, pa da si mu brat on nece tebi nista pricat.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 okt 2023, 17:05Ma bjezi, goni picokuHordasOdMalena je napisao/la: ↑04 okt 2023, 16:32Jesi ga našamarao, svaka ti čast.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 okt 2023, 16:26Sta Mirva ovo kuha, ima li kakvih mahalskih barem? Vidim onaj Picku4l se usro, znaci nesto je krupno u pitanju![]()
![]()
Debili otjerasmo brata @IsmirMirvic s teme, a sve sto napise se kad-tad tacno ispostavi i dogodi. Doduse i ja sam se smijao na pocetku, pogotovo kad je sa @Pitar6785 raspravljao, zato sam uzeo ovaj nick ali jbg sad
Ne mogu reci da je Mirvic licno, ali moguce da je neko njemu blizak.
Prosli put kad se Mirva nasao s Tanom svasta je bilo. Sad neke najave chapter 2, storije nekakve kaci, strumfovi panice. Znaci nesto sprema krupno 100%, samo slabo cure informacije. Zakazala i mahala ovaj put. Mozda je Mirva vidio da je s Borcem i Vicom vrag odnio salu, jos Zrinjski u grupama, pa hoce na jos jedan veci nivo sve da digneObraduj nas predsjednice.
Sam bi dao 15 milja samo da dode Super Mario
Neka Bekriću, smiri se, ima ko će platitibordobijelisampion je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:48Sam bi dao 15 milja samo da dode Super Mario![]()
Mozda nije dovođenje, možda je prodajaSurreal je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:43Ma @nofearhz se realno pokazao kao insajder, ali kad je lafo Mirva došao na forum odustao je od toga. Prvi je najavio Adalberta, onda poveznicu Diaza i Viverosa, sigurno da ima lik informacije - ali krije![]()
Iskreno, ne vidim koga mi možemo dovesti iz Serie A, a da baš nije raspad totalni.
GomezSurreal je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:43Ma @nofearhz se realno pokazao kao insajder, ali kad je lafo Mirva došao na forum odustao je od toga. Prvi je najavio Adalberta, onda poveznicu Diaza i Viverosa, sigurno da ima lik informacije - ali krije![]()
Iskreno, ne vidim koga mi možemo dovesti iz Serie A, a da baš nije raspad totalni.
Eh to je već apsolutno realno, interesa za Oliveiru sigurno ne fali - a mogao bi itekako pomoći velikom broju klubova. Buljubašića sigurno prati veliki broj skauta i ne bih se iznenadio da ga dovede neki baš veliki klub. Roma je dovodila nekoliko igrača iz Slovenije. Bio bi to veliki korak i za ligu i za nas.obrijanopile je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:00Mozda nije dovođenje, možda je prodajaSurreal je napisao/la: ↑04 okt 2023, 19:43Ma @nofearhz se realno pokazao kao insajder, ali kad je lafo Mirva došao na forum odustao je od toga. Prvi je najavio Adalberta, onda poveznicu Diaza i Viverosa, sigurno da ima lik informacije - ali krije![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.