FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 01:29

Sto je najgore, jedini uz Gojka pravio visak danas. Bilbiju ne bi da komentarisem vise, covjek je syeban i gotovo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 maj 2015, 01:38

Bica imao dobrih par defanzivnih poteza. Sigurno je da on moze puno vise, ali skripi negdje i yebayga. Mesa danas jednim potezom napravio pravu sansu, ali su zayebali nasi pred 16ercom. ABd da se titula uzme pa da dovedemo jos kojeg igraca klase Leona, pa da odigramo Evropu opet u divnom svjetlu, a onda opet PL u kojoj ce, nadam se, par akademaca dobijati sanse.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 maj 2015, 01:42

Sabinho je napisao/la:Sto je najgore, jedini uz Gojka pravio visak danas. Bilbiju ne bi da komentarisem vise, covjek je syeban i gotovo.

Bilbije se rijesiti i gurnuti nekog momka iz omladinskog pogona.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 maj 2015, 02:27

Prvo poluvrijeme smo bili bolji drugo oni. Sudiska greska (crveni karton za bajica) vjerovatno bi ih dobili daje sviro. Sve u svemu ok utakmica, bice tesko u vitezu

Hz odlucne posjeta masala 28 hiljada

Skim vitez igra zadnje kolo

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 17 maj 2015, 02:38

Zip je napisao/la:Meni rekose tako.. Kazem vidjet cemoo

Takodje, Ibrakovic jedini u drzavi ima sve te neke licence koje Uefa/Fifa zahtjeva, jedini problem je sto je djubre od covjka..
Rece da se dobro uvukao u dupe Tana, pa mislim da je sad nerealno da ga otjeraju..

Ma samo izgurati ovo i uzeti titulu aBd, pa neka rade sta hoce

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Baš tako brate, samo da je uzeti titulu i skinuti taj OGROMNI pritisak koji se je akumulirao kroz ove 'sušne' godine, pa onda mogu što se mene tiče ubaciti i pola juniora da igra, lakše će biti kako igračima tako i nama. ;)

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 17 maj 2015, 05:02

Cimi ide hladno za 2 miliona. Bilbiju otjerat jer frajer igra preko qrca svakako. Milos je jedan veliki majstor ali veliki. Nije bio toliko los danas. Vratiti Huseina i jos odbranu pojacat i nadat se necemu u Evropi. Mesa nema snage za 3 minuta, ali je i on majstor samo snage treba. Sve u svemu ja zadovoljan. Titula pred vratima...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 17 maj 2015, 05:48

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 17 maj 2015, 08:16

Meni Avdic kaze da Cimi sto posto ide u bundes

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 17 maj 2015, 08:37

Čekajte, kažete da Meša nema snage za tri minute što je razumljivo jer radi povrede dugo nije igrao, kako onda očekujete od Saida da bude na visokom nivou kad ima identičnu situaciju?
Zar ne bi bilo bolje dovesti nekog ko je igrao ovu sezonu pa da baš bude pojačanje a ne da igrače čekamo po nekolioko mjeseci da uđu u formu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 maj 2015, 08:40

Pricu o derbiju zavrsiti koliko jos danas. Ekipu distancirati od navijaca, raditi zatvorene treninge i pripremati se za utakmicu koja je najvaznija u zadnjih 8 godina.
1946

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 maj 2015, 09:10

Žestoko je ono bilo jučer braćo, svaka dala na koreografiji naših Hordi.

Tekma k'o derbi, tvrda, bitno je ne primiti gol, Delač dobar, Tatko imao par crnih ''rupa'' ali se izvukao, Barić ono pred sami kraj vraćanje glavm... ufff
Gojkara k'o crna zemlja jak frajer, šteta za one makazice Benke i onu šansu kad je roknuo preko gola, Stojčev :x 'nako pelja kad ne treba asistira kad bi trebao rokati po golu...

Nije se izgubilo, iako smo mnogo bolje stajali na terenu i tečnije vezali pasove i štrumpfete su imale svojih opasnih situacija, sad protiv Viteza na život i smrt.

VOLIM VOLIM VOLIM
VOLIM SARAJEVO!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 17 maj 2015, 09:22

Hoce li Kallasi igrat protiv Vteza?? Jel ozb povreda

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 maj 2015, 10:44

Dan poslije utakmice,kad su se malo slegli utisci,treba bit iskren pa reci da je ovo najrealniji rezultat mi smo bili bolje prvo poluvrijeme a oni drugo,njihova odbrana mi je nekako izgledala kompaktnija od nase,Delac je imao neke nesigurne reakcije ali ne treba bit picajzla ipak je ovo jos jedna utakmica bez primljenog gola,Tatko i Baric su me tako nervirali za Barica me i ne cudi ali Tatko je toliko unosio nemir u odbrani jos kapiten nikak mi nije jasno zasto,Kovacevic je odigrao vrhunski ako misli onako uvijek igrati pod hitno mu produziti ugovor,Puzi dobar ali njegovi centrasutevi su kriminalni,Bilbija nije uspio nista uraditi,Stojcev kada dobije loptu on ili zasere ili nesto vrhunski uradi ali falilo je vrhunskih poteza,Velkoski ajmo reci solidan,Bekic bori se trudi se ali jednostavno se vidi da to nije njegova pozicija,Benko na njegovim kretnjama i borbom za poziciju se vidi da je to ipak neki drugi svijet steta steta sto nije uspio uvaliti jedan,Rustem kad je usao u igru kao uvijek borben ali kad ima loptu kod sebe ja sav pretrnim,Alispahic kad je usao za onih 10 min kad je usao vidilo se da on ima slifa samo da se opravi i udje u takmicarski duh mogao bi on nama dosta donijeti,CIMIROT STA RECI ZA NJEGA JEDNO JE SIGURNO DA SMO IZGUBILI JEDNOG IGRACA ZA IDUCU SEZONU I TO KAKVOG IGRACA NJEMU NAKLON DO PODA NITI GA MOZE KO PROCI A KAD IMA LOPTU ZNAS DA MU JE NIKO NEMOZE NIKO UZETI COVJEK VRTI PO 4 IGRACA NA LEDJIMA ON SE SPRDAO NA SREDINI SA ONIM IZ VEZE ZELJE,AKO CEMO ISKRENO 2 MILIONA EURA JE MALO.Sad idemo u Vitez kojem gori pod nogama idemo na ekipu koja ima ekipu za mnogo bolju poziciju na tabeli jedno sam siguran ovo ce biti mnogo teska utakmica zato svi u Vitez i idemo 500 % ovo sad nesmijemo prokockati.
Samo Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2015, 11:04

I nama gori pod nogama :D
Al Radovac se vraca, sa njim i Cimijem u sredini sigurno imamo za 50% vece sanse za pobjedu..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2015, 11:06

Bordo jutro :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 maj 2015, 11:13

Vjerovatno bi i Dulja mogao igrati, mada ga ja ne bih ubacivao ako bas ne bude potrebe. Nek odmara, ne treba se kockat sa povredom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

senail1987
Kontakt:

Post Postao/la senail1987 » 17 maj 2015, 11:50

Sve u svemu odlicno. Akobogda titula je nasa

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2015, 12:11

I ja sam zadovoljan s obzirom da nam je 7-8 igraca falilo,zamisli sa citavim timom kako bi smo odigrali kad nam je sa ovim na derbiju bio posjed lopte 63-37,vise suteva itd. odraditi ova 2 kola do kraja rutinski i 30-tog neka pocne !

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tale07 » 17 maj 2015, 12:13

Evander je napisao/la:Treba reci Dini da drugi put spusti onu zastavu, komsije ne mogu da dobace :)
Bio sam na zapadu(zeljin dio) kao neutralni posmatrac al fkt ih sjrba zastava taman kad su upalili baklje ona se smota oko jarbola kao iz inata :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2015, 12:16

tale07 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Treba reci Dini da drugi put spusti onu zastavu, komsije ne mogu da dobace :)
Bio sam na zapadu(zeljin dio) kao neutralni posmatrac al fkt ih sjrba zastava taman kad su upalili baklje ona se smota oko jarbola kao iz inata :D

:beba: :beba:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.