Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Objasni nam genije gdje je Lindelof grijesio?sehic96 je napisao/la:A kao Lindelof je dobar??tajger je napisao/la:Marsijal i Fredinjo kriminal al biće bolje
Bit ce nesto od ovog Dalota
Bekovi nisu ni približno loši kao stoperi, to je horor, posebno Lindelof.Rooney88 je napisao/la:Odbrana nam je stvarno u rangu lijeve ekipe.
Ali zato Labil dominira.
Ma I mislio sam na stopere. Bekove u danasnjem fudbalu I ne gledam kao klasicne igrace odbrane pa se zato nisam dobro izrazio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bekovi nisu ni približno loši kao stoperi, to je horor, posebno Lindelof.Rooney88 je napisao/la:Odbrana nam je stvarno u rangu lijeve ekipe.
Ali zato Labil dominira.
Dalot osim onog kad se poskliznuo odigrao sasvim pristojno, razlika kad imaš beka koji se ne libi otići u napad odmah primjetna. Samo da nastavi ovako aBd.
Jel to do Mancesta il' do mladijeh momaka?al... je napisao/la:Kakva kontra bog te... ja ljepote od utakmice za gledati... za promjenu
Ooooo buraaz, spremas li se? Jos malo i duel.Gefufna je napisao/la:Jel to do Mancesta il' do mladijeh momaka?al... je napisao/la:Kakva kontra bog te... ja ljepote od utakmice za gledati... za promjenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.