nemam podatke ali za vrijeme ko je je proveo na terenu morao je dati visesamir_tm87 je napisao/la:a koliko je utakmica odigrao?? i po koliko minutaTheManiacs je napisao/la:Brate dao je samo 1 go :S bolje da je daku stavio ili alena mesanovicasamir_tm87 je napisao/la:ja samo ne znam sta vi imate protiv popovica :s:S
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- samir_tm87
- Kontakt:
Prvih pet minuta proteklo je bez golova. Hajduk je propustio dobru priliku. Mladi Anas Sharbini uposlio je brata Ahmada, koji dolazi na deset metara od Šehića, no spretno je Bajić izbacio u korner.
Hajduk je imao i priliku preko brace Sharbini prvi je prevario Bucana i ubacio za brata srecom ovaj je bio neprecizan,
ps pisacu samo sto mi seyo javi s obzirom da ima ovih textualnih prenosa
ps pisacu samo sto mi seyo javi s obzirom da ima ovih textualnih prenosa
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
minut 17
Svake nove minute čini se da ima sve više ljudi na Poljudu, ima ih sad već i 6.000, a počeo je i navijački okršaj Torcide i Manijaka, navijača Željezničara. Zasad samo glasovni i dlanovni, neka tako i ostane.
Svake nove minute čini se da ima sve više ljudi na Poljudu, ima ih sad već i 6.000, a počeo je i navijački okršaj Torcide i Manijaka, navijača Željezničara. Zasad samo glasovni i dlanovni, neka tako i ostane.
-
cimanija87
- Kontakt:
ubise nas ovi... ccc
20' Ahmad je izbio oči u oči s vratarem gostiju na 16 metara, išao ga je driblati, no lopta je završila samo u korneru.
20' Ahmad je izbio oči u oči s vratarem gostiju na 16 metara, išao ga je driblati, no lopta je završila samo u korneru.
Zadnja izmjena: edotm87, dana/u 13 feb 2010, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
BRAVE HEART 1979-2005
Što me prepade u jednom trenutku sam posmislio da smo se pobili.pile87 je napisao/la:minut 17
- TheManiacs
- Kontakt:
Mescini sijeva oko naseg gola sa svih strana

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
cimanija87
- Kontakt:
Igraju viktorije ehehehhe
Amar ne mjenja svoju taktiku, samo tvrdo, a bice golova 
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ako ga lazo zabije,uclanicu se u njegov fan club na fb... posto znam da nece, nista od toga...Grbavica moj zivot je napisao/la:ima sad da ga supacki zabijemo hahaah mesanovicx alen ili lazoo
BRAVE HEART 1979-2005
- TheManiacs
- Kontakt:
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
sve je moguceedotm87 je napisao/la:ako ga lazo zabije,uclanicu se u njegov fan club na fb... posto znam da nece, nista od toga...Grbavica moj zivot je napisao/la:ima sad da ga supacki zabijemo hahaah mesanovicx alen ili lazoo
svoj ti pos'o !
- samir_tm87
- Kontakt:
TheManiacs je napisao/la:Pile javlja li sta sejoo
usutio se lik , to ce se morat dvije vaspitne kad se vrati
EDIT:Evo prvog udarca Željezničara prema Hajdukovim vratima, makar je to bilo više dodavanje Višće za Subašića.
Zadnje sto je javio da je Hajduk konkretni i da vise napada mi se za sad dobro branimo osim jedne situacije gdje je seha spasio 1 na 1TheManiacs je napisao/la:Pile javlja li sta sejoo
- TheManiacs
- Kontakt:
Evo prvog udarca Željezničara prema Hajdukovim vratima, makar je to bilo više dodavanje Višće za Subašića.

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 43 gosta.