FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TokiVoki

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TokiVoki » 13 jul 2010, 01:39

Fare_Sa je napisao/la: Na zalost,ja neznam Zeku uzivo, a prvi bi ga pitao kako se to desilo?
Kada bi mi rekao da je to uradjeno na odvratan nacin,onda bih ga pitao za rezloge, a vjerujem da bi rekao istinu, zato sto je covjek na mjestu !
Ugl, Mirza je uradio to sto je uradio, snosit ce posljedice ukoliko se ispostavi da je grijesio ! Ima punu podrsku Uprave sta god mjenjao u Str.Stabu !

Trazili ste da nam klub ne bude MAHALA, to ste i dobili ! Sada ne budite vi klasicni primjer Mahalaca i pustite ljude da rade svoj posao ! Kasnije cmo da sudimo o njima ! :D
Ti si majke mi jos gori od njega. Sad ce ti on opet nesto poceti kenjati kako je Zeka prevaren bla bla.

A ovo boldirano ne kontam... :roll:

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 13 jul 2010, 01:42

TokiVoki je napisao/la:
Fare_Sa je napisao/la: Na zalost,ja neznam Zeku uzivo, a prvi bi ga pitao kako se to desilo?
Kada bi mi rekao da je to uradjeno na odvratan nacin,onda bih ga pitao za rezloge, a vjerujem da bi rekao istinu, zato sto je covjek na mjestu !
Ugl, Mirza je uradio to sto je uradio, snosit ce posljedice ukoliko se ispostavi da je grijesio ! Ima punu podrsku Uprave sta god mjenjao u Str.Stabu !

Trazili ste da nam klub ne bude MAHALA, to ste i dobili ! Sada ne budite vi klasicni primjer Mahalaca i pustite ljude da rade svoj posao ! Kasnije cmo da sudimo o njima ! :D
Ti si majke mi jos gori od njega. Sad ce ti on opet nesto poceti kenjati kako je Zeka prevaren bla bla.

A ovo boldirano ne kontam... :roll:
Ama objasnio sam mu dosta,vise i necu brate ! :mrgreen:
Shvati, "njima" se treba malo vise objasnjavati ! :roll:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 13 jul 2010, 07:17

Vi kako god hoćete ali je Zeka ljut zbog ovakvog odnosa a ne zbog degradacije.
Jednostavno čovjek nije to zaslužio
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jul 2010, 08:33

Braco po bordo boji,zamolio bih vas da od sad svaki post strumfova na ovoj temi preskocite

Jednostavno samo ih bacite na ignore

Za novo Saraj´vo
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 jul 2010, 08:59

Nadam se samo da Zekin grijeh nije to što je Željino dijete. To je tipična sarajevska priča. Momak bez nekih dubljih ubjeđenja kad su sarajevski klubovi u pitanju, trenir'o kod nas u mlađim selekcijama (možda mu bilo bliže od kuće), a onda ga sudbina odvela na Koševo i tamo napravio karijeru. Bilo je i biće ovih primjera na obje strane. Nadam se da se sad nisu pojavili neki puritanci koji će po dedama ocjenjivati ko je podoban, a ko ne. Možda sam malo subjektivan kad je on pitanju jer je naše dijete, ali mi je fakat drag jer je ljudina i igraćina prije svega.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 13 jul 2010, 09:15

samo sarajevo je napisao/la:Nek ti napises,izvini profesore na vasoj i da pisem nebi nista ni zelio lijepo i pametno da kazem,a dobicemo koncesiju nemas brige samo gledaj i jedi se,nek vi pametno govorite dodjete ovdje i pljujete gdje su ovi iz administracije,idi gledaj Brku i vase probleme odleprsaj odavde smaras! Uglavnom ce uskoro i sve stolice da budu bordo!
mojNe tiSra gatiBo!Pazite da se Gracić ne uzainati pa Vam putem koncesije uzme STADION!Kao što je poznato stadion Koševo je PRVENSTVENO gradski stadion,tako da bilo koji gradski klub ima pravo igrati na njemu(Sarajevo,Željo,Olimpik pa čak i Slavija :D ).Koncesija se može dobiti na 99god.,pa zato recite Blekiću neka pohiti!Pozdrav NORMALNIM pitarima!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jul 2010, 09:47

Hajmo curice,hajmo djecaci ,studenti,djaci,milicajci :mrgreen:

slika
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 13 jul 2010, 10:06

zlaja-73TM87 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Nek ti napises,izvini profesore na vasoj i da pisem nebi nista ni zelio lijepo i pametno da kazem,a dobicemo koncesiju nemas brige samo gledaj i jedi se,nek vi pametno govorite dodjete ovdje i pljujete gdje su ovi iz administracije,idi gledaj Brku i vase probleme odleprsaj odavde smaras! Uglavnom ce uskoro i sve stolice da budu bordo!
mojNe tiSra gatiBo!Pazite da se Gracić ne uzainati pa Vam putem koncesije uzme STADION!Kao što je poznato stadion Koševo je PRVENSTVENO gradski stadion,tako da bilo koji gradski klub ima pravo igrati na njemu(Sarajevo,Željo,Olimpik pa čak i Slavija :D ).Koncesija se može dobiti na 99god.,pa zato recite Blekiću neka pohiti!Pozdrav NORMALNIM pitarima!
sarajevu je nudena koncesija prije par godina i oni su je odbili ,pravdajuci se neisplativost i i velikim troskovima za odrzavanje, zato ja mislim da je to samo suplja blekca

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 13 jul 2010, 10:12

-A- je napisao/la:Kosevo jeste gradski stadion,ali sve prednosti u njegovom koristenju,naspram drugih gradskih klubova ima f.k Sarajevo,koje se prema stadionu i ponasa kao prema svome domu. Stadion se i zvanicno zove po najvecoj fudbalskoj legendi grada Sarajeva ,kao i najvecoj igrackoj legendi f.k Sarajeva,sto ti samo po sebi sve govori.

Dokaz,da ce svecana loza,tj. njeni unutarnji prostori biti u bojama nasega Sarajeva. Isto dizajnerski je uradjena i gornja galerija ovoga prostora posto je ovo sve na dvije etaze.

slika

Led ekran je isto tako zasluga uprave f.k Sarajevo,i jos dosta toga sto je vec uradjeno i sto ce se tek uraditi na stadionu Asim Ferhatovic Hase.

Bolilo to vas,ili pak ne.

Pozdrav.
Druže kada pišeš o nekome ili nečemu o čemu se zna, a u to spada i ferhatović,nemoj da koristiš riječ LEGENDA.
Spomenuo si gore "fudbalskoj legendi grada sarajeva"
Ako ne znaš značenje riječi legenda onda pitaj,a pošto vidim da ne znaš evo ti značenje iz rječnika.
Citat "Predaja o životu neke osobe ili o nekom događaju, najčešće izmišljena ili obogaćena maštom"
Zato prije pisanja obrati pažnju koje riječi koristiš,ne radi nas nego radi sebe samog

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 jul 2010, 10:15

obnovljenna loza,postavljaju se klima uredjaji za novinare....instalacije,keramicke plocice....stolice na zapadu (vjerovatno i na sotalim tribinama) ,6 odlicnih igraaca,godisnje karte kakve BiH nije vidjela :D .... LED ekran za tekme :D ......skinut dio duga ..... sve to u roku od 20-ak dana ....

a ovi sto smaraju po temi i pametuju ..... ma **** ih neka gledaju i uce :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jul 2010, 10:17

johnnyHZ je napisao/la:obnovljenna loza,postavljaju se klima uredjaji za novinare....instalacije,keramicke plocice....stolice na zapadu (vjerovatno i na sotalim tribinama) ,6 odlicnih igraaca,godisnje karte kakve BiH nije vidjela :D .... LED ekran za tekme :D ......skinut dio duga ..... sve to u roku od 20-ak dana ....

To je u planu,jos nista nije pocelo sa radovima
Ne trci pred rudu :!:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 13 jul 2010, 10:23

johnnyHZ je napisao/la:obnovljenna loza,postavljaju se klima uredjaji za novinare....instalacije,keramicke plocice....stolice na zapadu (vjerovatno i na sotalim tribinama) ,6 odlicnih igraaca,godisnje karte kakve BiH nije vidjela :D .... LED ekran za tekme :D ......skinut dio duga ..... sve to u roku od 20-ak dana ....

Sve je to lijepo, krasno, gradski stadion koji ćemo i mi koristiti će biti prelijep, repka će imati kakav takav stadion za igranje i sve to, al mene ipak brine jedna stvar. Kolika je vjerovatnoća da ovi "borci za slobodu navijača" ponovo naprave stampedo na tom istom stadionu i da sav taj uloženi novac i trud bude uzalud :roll: :?:

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jul 2010, 10:58

Sta mislite o Ledetu :?: :D

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 13 jul 2010, 11:08

Hairlija je napisao/la:

To je u planu,jos nista nije pocelo sa radovima
Ne trci pred rudu :!:
Molim te ne ispravljaj čovjeka,vidiš kako se zalaufo.Još samo mu fali da je i titula osvojena,a da niko nije ni potrčao što se igrača tiče.

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 13 jul 2010, 11:16

strumfovski spameri, idite na vasu temu pa tamo pisite kako ce te popusiti veceras.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 13 jul 2010, 11:27

Ja ne znam zašto se vi pojačavate, zar nije Alaim rekao da titula ide po nacionalnom ključu? :mrgreen: Prema njegovoj logici vi možete biti šampioni tek za 3 godine. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 11:42

HAHA evo i camac i kompanija se javljaju,evo sad je i Zeka stumf haha sta sve nece njihov mali mozak da izmisli,nije ih bilo 5 godina na tv nas gledali a sad ko pecurke poslije kise izlaze,ajde admin malo nam ocisti temu jer je ovo bruka,najezda plavih suga! igra im meljo ali oni i dalje spamaju li spamaju,i smaraju ovdje hehe nije malo 5 godina shvatite ih ipak!

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 13 jul 2010, 11:58

Ima nekoliko strumfova sa kojima se moze normalno pricati braco, nemojte sve stavljati u istu korpu !
Ove ostale na "Ignore" i pricamo o nasem klubu !

Sto se tice koncesije za stadion,budite sigurni da se to ubrzo nece ispuniti, sto je najbitniije ulazemo nase pare u stadion i prvi smo kandidati da nama IZNAJME stadion na 99 god !
Da potvrdim LED,Bordo VIP,klima uredjaji,nova novinarska mjesta to je nasa uprava dala !
Stolice ce mjenjati KS i NSBIH ! :) ;)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 13 jul 2010, 12:01

čamac je napisao/la:Nadam se samo da Zekin grijeh nije to što je Željino dijete. To je tipična sarajevska priča. Momak bez nekih dubljih ubjeđenja kad su sarajevski klubovi u pitanju, trenir'o kod nas u mlađim selekcijama (možda mu bilo bliže od kuće), a onda ga sudbina odvela na Koševo i tamo napravio karijeru. Bilo je i biće ovih primjera na obje strane. Nadam se da se sad nisu pojavili neki puritanci koji će po dedama ocjenjivati ko je podoban, a ko ne. Možda sam malo subjektivan kad je on pitanju jer je naše dijete, ali mi je fakat drag jer je ljudina i igraćina prije svega.
uveseljavas me iz dana u dan frustriranoscu,keep going

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 13 jul 2010, 12:15

led ekran nije vasa uprva postavila vec onaj centar samo da znate ;)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”