Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 avg 2014, 11:52

Alipasino je napisao/la:Pa zar nakon one igre protiv Borusije komsija neko dodaje jos Sirokog i Zrinjskog.Moze jer ce Sloboda zapet iz petnih zila da slomi igrace Sarajva.Savjet Uscuplicu izvedi drugi satav u Tuzli jer inace rizikujes povrede igraca.
Nema ti prica veze s vezom, mi uopste nismo takva ekipa i nemamo takvih pajsera da rade povrede ..

Jedino bi nekog od ovih nasih mogli povrijediti na gostovanju kada idemo.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 avg 2014, 12:04

Alipasino je napisao/la:Pa zar nakon one igre protiv Borusije komsija neko dodaje jos Sirokog i Zrinjskog.Moze jer ce Sloboda zapet iz petnih zila da slomi igrace Sarajva.Savjet Uscuplicu izvedi drugi satav u Tuzli jer inace rizikujes povrede igraca.
Haj' ne lupetaj i ti svega ti. Čak i da hoće udarati, više se takve stvari ne dozvoljavaju, tj. ispravno se kartoniraju. Pa kome je u cilju, da završi susret sa 9, 10 igrača, nek' mlati. Jedini napredak u premijer ligi od dolaska Komiteta, pa do sadašnjeg Saveza je da gosti mogu igrati normalno, što se i vidi po rezultatima.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 avg 2014, 12:09

ne može da ne lupa, u svakom drugom postu prosipa mudrost i hejtuje Slobodu, on kao navijač Selje savjetuje trenera najljućeg rivala :urnebes:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 avg 2014, 12:13

Halo vi zaboravili kad ste nase igrace ciglama gadjali.Da se mozda niste uozbiljili moguce je sve.**** lose se uvjek pamti a dobro brzo zaboravi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 avg 2014, 12:15

vaše će vjerujem udarat' i apsolutno se slažem s tim, samo u kost, dok drugi mogu doći i kao gospoda igrat' fudbala :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 24 avg 2014, 12:20

Chinaglia je napisao/la:vaše će vjerujem udarat' i apsolutno se slažem s tim, samo u kost, dok drugi mogu doći i kao gospoda igrat' fudbala :D
To vi nećete gostovati na Grbavici? :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 avg 2014, 12:22

gio10 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:vaše će vjerujem udarat' i apsolutno se slažem s tim, samo u kost, dok drugi mogu doći i kao gospoda igrat' fudbala :D
To vi nećete gostovati na Grbavici? :lol:
udarajte i vi, boli me **** :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 avg 2014, 12:54

Zanima me da li će utakmica Drina - Radnik biti nastavljena ili će se ponovo odigrati? Ako će se nastaviti od koje minute kreće (kad se prekinula, nisam informisan)?

Igrao golove i čekam samo njih. :zviz:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 avg 2014, 13:52

SiouxLukavac je napisao/la:Zanima me da li će utakmica Drina - Radnik biti nastavljena ili će se ponovo odigrati? Ako će se nastaviti od koje minute kreće (kad se prekinula, nisam informisan)?

Igrao golove i čekam samo njih. :zviz:
trebala bi ponovno ispočetka počet
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 avg 2014, 13:58

Koliko je to sigurno drug?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 avg 2014, 14:13

Kod nas ništa nije sigurno, ali to je najvjerojatnija solucija. Nije bilo golova, a odigrano samo jedno poluvrijeme.

EDIT: Igra se nova utakmica, danas od 17:00. http://goo.gl/0WrpXb" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 avg 2014, 14:35

SiouxLukavac je napisao/la:Koliko je to sigurno drug?
100%...treba se odigrati ja mislim oko 70 minuta ili tako nesto da se registrira postojecim rezultatom
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 avg 2014, 14:38

badblueboylivno je napisao/la:Kod nas ništa nije sigurno, ali to je najvjerojatnija solucija. Nije bilo golova, a odigrano samo jedno poluvrijeme.

EDIT: Igra se nova utakmica, danas od 17:00. http://goo.gl/0WrpXb" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala druže. :thumbup: :thumbup:

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 24 avg 2014, 14:44

Poslije utakmice Sarajevo-Borusija jucer sam gledao Zelju i Zrinjski.
Vidi se razlika u kvaliteti i to bas primjetna. Doduse jucer je i jaka kisa i sigurno dosta natopljen teren omeo neku tecniju igru i pasove ali prema trenutnoj kvaliteti vidi se razlika.
Uz to divovi imaju i jaku klupu i to je sto ce se tek primjetiti na proljece, i samo nekim cudom mogu da ostanu bez titule ove godine. Ja nevidi ekipu koja ih moze posteno dobiti ove sezone.
Znaci ide Sarajevo pa onda par praznih mijesta i onda dvije tri klase ispod dolazi Siroki i Velez.
Zbog trenutno dobrog stanja u ekipi i bez dugova ( ovo je mozda i najvaznije jer svi oni dugovi i price tek dolaze ).
Slijedi Zrinjski (jako poceo malo ce pasti ali dovoljno da bude u top 5) pa Zeljo ( bice to bolje al ne dovoljno za prva dva). Ostale necu da kometarisem jer je sve tu negdje svi u istim problemima, manjak kvaliteta, dugovi i ostalo.
Mozda se malo Olimpik uzdize ali uobicajeno sa dobrom ekipom i cudnim rezultatima ostaje uvijek ispod vrha.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 avg 2014, 15:41

TNT je napisao/la:Poslije utakmice Sarajevo-Borusija jucer sam gledao Zelju i Zrinjski.
Vidi se razlika u kvaliteti i to bas primjetna. Doduse jucer je i jaka kisa i sigurno dosta natopljen teren omeo neku tecniju igru i pasove ali prema trenutnoj kvaliteti vidi se razlika.
Uz to divovi imaju i jaku klupu i to je sto ce se tek primjetiti na proljece, i samo nekim cudom mogu da ostanu bez titule ove godine. Ja nevidi ekipu koja ih moze posteno dobiti ove sezone.
Znaci ide Sarajevo pa onda par praznih mijesta i onda dvije tri klase ispod dolazi Siroki i Velez.
Zbog trenutno dobrog stanja u ekipi i bez dugova ( ovo je mozda i najvaznije jer svi oni dugovi i price tek dolaze ).
Slijedi Zrinjski (jako poceo malo ce pasti ali dovoljno da bude u top 5) pa Zeljo ( bice to bolje al ne dovoljno za prva dva). Ostale necu da kometarisem jer je sve tu negdje svi u istim problemima, manjak kvaliteta, dugovi i ostalo.
Mozda se malo Olimpik uzdize ali uobicajeno sa dobrom ekipom i cudnim rezultatima ostaje uvijek ispod vrha.
Ne ide ovako , ide Sarajevo pa onda nema više nikoga u premier ligi a u 1.ligi ili ti ligi federacije su Široki ,Velež .....
kuknjava kuknjava kuknjava
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 avg 2014, 15:53

Tako nekako.Dobro si mu napisao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 avg 2014, 15:56

Ja samo znam da Sarajevo nece biti prvak a Zeljo ce opet izborit europu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 24 avg 2014, 15:59

Elegant je napisao/la:Ja samo znam da Sarajevo nece biti prvak a Zeljo ce opet izborit europu !
Dojava ?
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2014, 15:59

Elegant je napisao/la:Ja samo znam da Sarajevo nece biti prvak a Zeljo ce opet izborit europu !
Ja opet ne znam ni jedno ni drugo, na kraju ćemo vidjeti ;)
Kako dočekati srijedu da vidimo šta onaj bivši gospodin iz saveza ima reći.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 avg 2014, 16:03

Kako netko moze staviti Sarajevo tri klase iznad Veleza ako je Velez uzeo bod na Kosevu? Sarajevo je objektivno puno bolje od Veleza i trebalo je dobiti tu utakmicu, al rec da su tri klase iznad njih je prosipanje zdrave pameti.

I svi koji misle da ce se Sarajevo tako lako rijesit Sirokog grdno se varaju. Nebi se iznenadio ni najmanje da Siroki bude prvak na kraju. Velez ce posustat kad tad, nemaju oni sanse za prvim mjestom, al za Europu se mogu borit. Zrinjski ce se borit za prvo mjesto, al do kad? Siroki ce bit u igri do zadnjih kola.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.