Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ne vrijedi se vise ni trudit, sta vise govoris oni su sve gori.
Ovu temu mozes preimenovat u recycle bin, jel toliko se smeca skupilo da to nije normalno.
Ovu temu mozes preimenovat u recycle bin, jel toliko se smeca skupilo da to nije normalno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- skyisthelimit
.
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 13 apr 2012, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Hajd ba momci ohanite laganini...
Meni neće nijedan Interista promijeniti mišljenje kao ni ja vjerovatno njemu.
Za mene je Juve vrh, kao i za njega...
Respect i ljubav prema svom klubu... (moji prijatelji znaju koliko ne podnosim Inter, ali u istima imam nekoliko vrlih navijača istog... malo ''pijenja krvi na slamku'' i to je to)
Meni neće nijedan Interista promijeniti mišljenje kao ni ja vjerovatno njemu.
Za mene je Juve vrh, kao i za njega...
Respect i ljubav prema svom klubu... (moji prijatelji znaju koliko ne podnosim Inter, ali u istima imam nekoliko vrlih navijača istog... malo ''pijenja krvi na slamku'' i to je to)

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bianconeri1988 je trajno banovan.
po 7 dana: Arogantni, delpiero20, F.G.R. HARMANI
biće još trajnih i sedmodnevnih banova za osobe koje nisu u stanju normalno diskutovati o temi.
biće još trajnih i sedmodnevnih banova za osobe koje nisu u stanju normalno diskutovati o temi.
Puno remija u ovom kolu, iako se ne moze reci da nije bilo zanimljivo kolo prvenstveno zbog derbija. Odlicna utakmica u Torinu, a nakon sto sam odgledo snimak Milana moze se reci i da je ova bila dobra.
- senad_flamin
- Kontakt:
admin je napisao/la:Bianconeri1988 je trajno banovan.
Znao sam svega mi

EDIT:
Haj vrati se ti sad samo budi @ BianconeriA vala navijači intera su dosta propatili ove sezone pa mi je nekako isfuralo da ih nerviram i provociram više, tako da ću samo iskulirati u slučaju pobjede, jer nisu vrijedni moga bana

Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 26 mar 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Stile Juve
nemoj da neko slucajno pokusava da opravda ovakve stvari
Stile Juve

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ja znam tacno sta se desilo, al ti ces to reci odma, nije takoPuma je napisao/la:[youtube][/youtube]
Stile Juve![]()
![]()

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Montaza mislis?
ja iskreno nisam gledo ovaj uvod sinoc, samo vidio ovaj klip danas
nije uredu svakako, minuta sutnje je u pitanju

Call the coroner!
to sam upratio na VS forumu a i na juventuz.com, dosta ljudi se pitalo sto odjednom navijaci Juventusa onako pocese navijat dok je minuta sutnje, dosta ih se javilo da je to reakcija na pocetak navijanja Interovih navijaca, dakle odgovor na njihovo navijanje tokom te minute na pocetku.Al na TV-u se cuju samo Juventusovi naravno jer ih je daleko vise i kad su krenuli dobro se cuje.Eto,kako god, mogli su ostat sutit i jedni i drugi.Puma je napisao/la:Montaza mislis?
Nisam skontao o čemu se radi iskreno, primjetio sam na početku utakmice, ali je komentator na Areni rekao da su gostujući navijači nešto uzvikivali (koje gledao neka potvrdi), a da su domaći žviždali, a sad koliko je vjerovati "stručnjaku" , koji se gubio tokom cijele utakmice
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
jedna skupina tifoza nije ispostovala minutu sutnje, ne znam kakve to veze ima sa Juventusom. Ti i ne znas ralog, mozda je neka provokacija uslijedila od interisti, pa su ovi replicirali, bas kao na ovom forumu.Puma je napisao/la:Montaza mislis?
I mene je na neki nacin bilo cudno zasto zvizde, al eto...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
- sarajlija89
- Kontakt:
Onaj komentator navija za MIlan, pa je tokom cijel tekme podrzavao Inter...
A ima i onaj jedan nas, koji je bas veliki navijac....kako samo Bonuccija kritikuje
A ima i onaj jedan nas, koji je bas veliki navijac....kako samo Bonuccija kritikuje

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
I ja sam primjetio da je to rekao komentator na Areni i nisam mogao vjerovati, pa zar se ni jedni ni drugi ne mogu strpiti jednu minutujuventus 0244 je napisao/la:Nisam skontao o čemu se radi iskreno, primjetio sam na početku utakmice, ali je komentator na Areni rekao da su gostujući navijači nešto uzvikivali (koje gledao neka potvrdi), a da su domaći žviždali, a sad koliko je vjerovati "stručnjaku" , koji se gubio tokom cijele utakmice.

Prvo se javila grupica gostujućih navijača a onda su im domaći uzvratili i to dosta glasnije (naravno jer ih je više), i ja sam se pitao zar se ne mogu strpiti bar taj minut i jedni i drugi...
južnjački temperament šta li, vatrena krv ili (ne)odgoj koji su od kuće ponijeli
južnjački temperament šta li, vatrena krv ili (ne)odgoj koji su od kuće ponijeli
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Kod engleza ni muhu ne cujes za vrijeme minuta sutnje, u italiji je obicaj aplauz i na to smo vecinom navikli i nije nam strano, ali dajte pa barem malo postovanja majka mu...Treba odmah svima kazne polupat djubrad...
Juventus ima previse kazni ove sezone, ovo je bila reakcija na provokacije "smrtni"
neprijatelja. Mislim da nece biti kazni povodom toga...

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ambijent na utakmicama engleske lige je pravi mrtvački, babe, šeikovi, NBA fazon odvratno. Sve samo ne fudbalski ambijent, koji može oduševiti samo sirovinu bahu topalbećirevića i ove nove internet navijače.
- sarajlija89
- Kontakt:
FCS je napisao/la:Ambijent na utakmicama engleske lige je pravi mrtvački, babe, šeikovi, NBA fazon odvratno. Sve samo ne fudbalski ambijent, koji može oduševiti samo sirovinu bahu topalbećirevića i ove nove internet navijače.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.