FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja nisam shvtio, jel ove dresove neko pravi po narudžbi ili sta???
Nek Dinamo prati u Hrvatskoj šta zabada nos u naše dvorište fataju djecu tu a foru i dižu ih i dižu im cjene.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Akcija se zove, dres za svaciji ukus i dzep. Trenutna cijena dresa je 30 KM. Proizvodi ih Zel po narudzbi. Dobio je licencu od FK Zeljeznicar, zimus, pa je sada krenuo u akciju. Plan svega je, da imamo sto vise razlicitih dresova jednog proizvodaca, tako da ce se na kraju svake sezone, onaj uzorak koji dozivi najvecu popularnost uzeti kao generalni dres.Nexus je napisao/la:Ja nisam shvtio, jel ove dresove neko pravi po narudžbi ili sta???

EDIT: Kako saznajemo iz nepotvrdenih izvora, navedena akcija je privukla veliku paznju, pa stoga mozete ocekivati velike redove ispred stadiona Grbavica, gdje cete ujedno moci podici vas uzorak, naravno ako ste ga narucili

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 23 apr 2013, 11:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- zeljo4life
- Kontakt:
Pa tako to ljudi rade...pratili su oni i naseg Zolu...zeljooooo je napisao/la:Nek Dinamo prati u Hrvatskoj šta zabada nos u naše dvorište fataju djecu tu a foru i dižu ih i dižu im cjene.
Amare hvala ti...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rudar-de ... ara/103342" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- TheGreatest10
- Kontakt:
Ni Mikić, ni Handžić ne igraju. To je dobro pravo 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Da, mi na forumu spominjali.Kevin je napisao/la: spominjao ih je tko? vi na forumu ili?![]()
ne bi da ste real madrid pa ćete kupovat igrače Širokogili bilo kojeg drugog kluba tako jednostavno kao da plivate u parama
Ako vas baš zanima koliko ja znam Ćorića prati Dinamo
Nemamo većih briga trenutno, pa malo maštamo

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
48.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
legenda... jedan od dva nojbolja golmana sto je zeljo imao... da mi ga je upoznati 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Gdje su sad oni Čelikovi navijači!? Kažu Čelik napadao, nije se branio... 

Slika sa ovog videa (druga akcija iz videa u 1. poluvremenu):
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... n8UCZxO7JQ
Čak nije ni prekid bio... ccc

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- TheGreatest10
- Kontakt:
Parkirali autobus ispred gola 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
a to onda vaše želje i maštanja koga bi voljeli vidjeti u dresu Željeceze je napisao/la:Da, mi na forumu spominjali.Kevin je napisao/la: spominjao ih je tko? vi na forumu ili?![]()
ne bi da ste real madrid pa ćete kupovat igrače Širokogili bilo kojeg drugog kluba tako jednostavno kao da plivate u parama

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sutra naši kadeti i juniori igraju protiv Travnika, samo ne znam je li ovde ili u Travniku. Ima li neko informaciju i u koiko sati igraju?
druze nista ovom slikom ne mozes poklazat,Celik se jest branio ,ali ti pokusavas da isto tako slabu igru Zelje hoces da predstavis kao neku tika taku i razvaljanje.(5 suteva u okvir gola obe ekipe,3-2tanko)Vec sam napisao zbog cega je zeljo dominatan u ligi,najbolji od najgorih, tanko da tanje nemoze biti i to je sve u nijansama,ovakvom Celiku ozbiljna ekipa bi muke rijesila bez pola muke al vjerovatno i ZeljuAnonimac je napisao/la:Gdje su sad oni Čelikovi navijači!? Kažu Čelik napadao, nije se branio...
Da su nijanse u pitanju bgm nisu (mozda u nekim utakmicama nijanse odluce al igra se 30 kola i ne moze u svakoj biti nijanse),zeljo je daleko najbolji u bih sto govore rezultati i razlika na tabeli i prosle i ove godine samo to ne zelite priznati.ciza je napisao/la:druze nista ovom slikom ne mozes poklazat,Celik se jest branio ,ali ti pokusavas da isto tako slabu igru Zelje koja jest imala vise od igre,(bez konkretne akcije i konkretne prilike )predstavis kao neku tika taku i razvaljanje.Vec sam napisao zbog cega je zeljo dominatan u ligi,najbolji od najgorih, tanko da tanje nemoze biti i to je sve u nijansama,ovakvom Celiku ozbiljna ekipa bi muke rijesila bez pola muke al vjerovatno i ZeljuAnonimac je napisao/la:Gdje su sad oni Čelikovi navijači!? Kažu Čelik napadao, nije se branio...
ko ne zeli priznat? ja sam govorio o ovoj utakmici ,pojedini lazu sebe,Zeljo jest najbolji u ovoj ligi,mada se moze reci i najmanje los u odnosu na ostale
Pogledaj sta si napiso iz tvoje recenice se uopste ne moze vidjeti da mislis na ovu utakmicu sa celikom,pa sam ti replicirao ako si mislio na nju ok je.ciza je napisao/la:ko ne zeli priznat? ja sam govorio o ovoj utakmici ,pojedini lazu sebe,Zeljo jest najbolji u ovoj ligi
Celik nije mogao pametnije odigrati na Grbavici. Dali ljudi sretan go, koji zasluzuju jer da igrac nije trcao cak sto Amar kaze i pro forme ne bi dao go. Jeste golman pogrijesio. Ali kada je Zeljo stisnuo Celika oni nisu panicarili. Jeste go visio zraku cijelo vrijeme ali Celik nije igrao seljacki kako bi vecina odigrala.
Divim se cinjenici da se Kajkut nije vidio, da je sredina dominiala iako tu nema bitnih igraca. Divim se cinjenici da je Zeljo razbio Celika po krilima i opet nije uspio uzeti 3 boda. Celiku treba cestita. Mozda je nekome krivo ali Celik j zasluzio onaj bod. Da je bilo ko vodio Celik sem Jagodica petarda bi pukla.
Sad sto u Zelji fali 9 standardnih igraca i sto ce ih isto toliko i sutra faliti to je problem Amara Osima. On treba da se nosi sa tim. Ja kad vidim ovdje ispisivanje nekih formacija hoce mi nesto biti.
Sutra sam zadovoljan bodom a u sljedecoj domacoj da se ovjeri titula.
Divim se cinjenici da se Kajkut nije vidio, da je sredina dominiala iako tu nema bitnih igraca. Divim se cinjenici da je Zeljo razbio Celika po krilima i opet nije uspio uzeti 3 boda. Celiku treba cestita. Mozda je nekome krivo ali Celik j zasluzio onaj bod. Da je bilo ko vodio Celik sem Jagodica petarda bi pukla.
Sad sto u Zelji fali 9 standardnih igraca i sto ce ih isto toliko i sutra faliti to je problem Amara Osima. On treba da se nosi sa tim. Ja kad vidim ovdje ispisivanje nekih formacija hoce mi nesto biti.
Sutra sam zadovoljan bodom a u sljedecoj domacoj da se ovjeri titula.
To, toKevin je napisao/la:a to onda vaše želje i maštanja koga bi voljeli vidjeti u dresu Željeceze je napisao/la:Da, mi na forumu spominjali.Kevin je napisao/la: spominjao ih je tko? vi na forumu ili?![]()

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 24 gosta.