FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel' neko zna hoce li biti prenos iz Prijedora na MOJA TV?
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
HoceMinhi je napisao/la:Jel' neko zna hoce li biti prenos iz Prijedora na MOJA TV?

Patrick porodica:

Zna se čiji su najbolji...

Zna se čiji su najbolji...

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Prelijepi su nam dresovi nema sta.
- TheGreatest10
- Kontakt:
Na prvoj slici, drugi dres sa lijeve strane bi trebao biti Željin u sljedećoj sezoni 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- MinjonKocka
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kako to? prijatelju. Ja sam cuo da ce nama praviti unikate, kao sto su uradili i ove godine...TheGreatest10 je napisao/la:Na prvoj slici, drugi dres sa lijeve strane bi trebao biti Željin u sljedećoj sezoni
- TheGreatest10
- Kontakt:
Priča se o tome, ništa nije sigurno ali lijep i moćan dres pravoDzoleZeljo je napisao/la:Kako to? prijatelju. Ja sam cuo da ce nama praviti unikate, kao sto su uradili i ove godine...TheGreatest10 je napisao/la:Na prvoj slici, drugi dres sa lijeve strane bi trebao biti Željin u sljedećoj sezoni

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dresovi su za 10... Zaista najbolji... Da mi se nije desio nepredvideni kvar na auto, sigurno bih kupio ovaj iz fan shopa. Kako god, nastojit cu da kupim jedan.TheGreatest10 je napisao/la:Priča se o tome, ništa nije sigurno ali lijep i moćan dres pravoDzoleZeljo je napisao/la:Kako to? prijatelju. Ja sam cuo da ce nama praviti unikate, kao sto su uradili i ove godine...TheGreatest10 je napisao/la:Na prvoj slici, drugi dres sa lijeve strane bi trebao biti Željin u sljedećoj sezoni

A za ove nove, ovaj na drugoj slici, zeleni u lijevom cosku je ubjedljivo moj izbor. Nesto na takav fazon..

Nešto što sam pravio prije koji mjesec, glavna fora je vrat - srce!
Ja bih volio konačno nešto na ovaj fazon vidjeti...

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Lijevi!
Ako je Zola bio gost u emisiji "Sport Magazin " onda ima sutra repriza u 13:15.MinjonKocka je napisao/la:Ima li gdje snimak šefa sa bht-a i Zole sa tvsa?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ZolaMinjonKocka je napisao/la:Ima li gdje snimak šefa sa bht-a i Zole sa tvsa?
http://tvsa.ba/ba/vijesti/ekipa_tvsa_u_ ... Q.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
Sef
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Dobri ...posalji "Patricu" eehheheZel je napisao/la:Nešto što sam pravio prije koji mjesec, glavna fora je vrat - srce!![]()
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Ma ništa brate.DzoleZeljo je napisao/la:Hvala za listu...ceze je napisao/la:Ovo su igraci koji su se spominjali u zadnje vrijeme ili prije.
Sasa Radovanovic (21) - ? ( Slavija )
Zoran Kokot (27) - 31.12.2012 ( Slavija )
Anid Travancic (19) - 7.6.2013 ( Čelik )
Jasmin Mesanovic (20) - 5.6.2013 ( Čelik )
Sasa Kajkut (28) - 30.6. 2013 ( Čelik )
Kenan Horic (22) - ? ( Čelik )
Sabahudin Jusufbasic (23) - 30.6.2013 ( GOŠK )
Dino Coric (22) - ? ( Široki Brijeg )
Mateo Bertosa (24) - ? ( Široki Brijeg )
Milos Vidovic (23) - 30.6.2013 ( Olimpik )
Haris Duljevic (19) - 30.6. 2014 ( Olimpik )
Ognjen Djelmic (24) - 16.6.2014 ( Olimpik )
Veldin Muharemovic (28) - 30.6.2014 ( Olimpik )
Matijas Pejic (25) -30.6.2014 ( Velež )
Bojan Letic (20) - 30.6.2013 ( Velež )
Danijel Majkic (25) - 1.6.2013 ( Velež )
Marko Basara (28) - 30.6.2013 ( Radnik )
Cruz Eduardo Acevedo (27) - ? ( Rudar Prijedor )
Asmir Avdukic (31) - 30.6.2015 ( Borac )
Srdjan Grahovac (20) - 30.6.2015 ( Borac )
Nemanja Bilbija (20) - 30.6.2014 ( Borac/Vojvodina )
Milorad Cimirot (22) - ? ( Leotar )
Filip Arezina (20) - ? ( Zrinjski )
Adnan Kovacevic (19) - 30.6.2015 ( Travnik )![]()
Ovako, po mom nekom vidjenju, sto sam najvise zapasio, nama bi najvise odgovarao igrac koji trenutno nastupa za Slaviju, Zoran Kokot (27) - 31.12.2012. Ako se ne varam, napadac je, a nasu je odbranu u Lukavici doslovno rasturio...
Jeste, Kokot je napadač i to je onaj što su svi pitali za njega poslije tekme sa Slavijom.
Prema tm-u, ugovor mu je istekao, tako da ne znam kakav je njegov status trenutno.
Igrao je u prije u Kanadi, Belgiji, Iranu, iskusan je igrač.
Prije svega bih volio i najbolje bi bilo da Antolović produži ugovor, tačnije da ga potpiše za nas.
Na stranu onaj kiks protiv Čelika, dobar je golman.
Boljeg ne možemo naći.
A od svih igrača ovdje, najviše bih volio Jusufbašića, Kovačevića iz Travnika ( koji ima jos 2 godine ugovora ), Travančića ( koji je malo umišljen, ali dobar fudbaler, to smo vidjeli na tekmama mlade repke ili na onoj protiv Čelika prošle sezona na Grbavici ), Bilbiju ( vrlo malo vjerovatno, skoro nemoguće ) i Kajkuta ( ukoliko ode Adilović ).
Kad smo već toliko opušteni i sigurni u titulu, da damo malo mašti na volju

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pa zar vec nije takav ?TheGreatest10 je napisao/la:Na prvoj slici, drugi dres sa lijeve strane bi trebao biti Željin u sljedećoj sezoni
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kupio bi ja sva tri (domaći, gostujući i treći) da su ovi u klubu u stanju naručiti dresove tj, platiti ih. Ovako je sve to samo šupllja, mislim da je u shopu bilo ovih novih dresova jednom, maksimalno dva putaDzoleZeljo je napisao/la:Dresovi su za 10... Zaista najbolji... Da mi se nije desio nepredvideni kvar na auto, sigurno bih kupio ovaj iz fan shopa. Kako god, nastojit cu da kupim jedan.TheGreatest10 je napisao/la:Kako to? prijatelju. Ja sam cuo da ce nama praviti unikate, kao sto su uradili i ove godine...TheGreatest10 je napisao/la:Na prvoj slici, drugi dres sa lijeve strane bi trebao biti Željin u sljedećoj sezoni![]()
A za ove nove, ovaj na drugoj slici, zeleni u lijevom cosku je ubjedljivo moj izbor. Nesto na takav fazon..
Najgore od svega je što gomila ljudi zove i traži dresove, dakle ne bi imali sekundu problem sve ih prodati. Ma naša posla, davno sam se zarekao da se neću više sekirati zbog toga......
e ovo su odlični dresovi.Zel je napisao/la:Nešto što sam pravio prije koji mjesec, glavna fora je vrat - srce!![]()
spominjao ih je tko? vi na forumu ili?ceze je napisao/la:Ovo su igraci koji su se spominjali u zadnje vrijeme ili prije.
Sasa Radovanovic (21) - ? ( Slavija )
Zoran Kokot (27) - 31.12.2012 ( Slavija )
Anid Travancic (19) - 7.6.2013 ( Čelik )
Jasmin Mesanovic (20) - 5.6.2013 ( Čelik )
Sasa Kajkut (28) - 30.6. 2013 ( Čelik )
Kenan Horic (22) - ? ( Čelik )
Sabahudin Jusufbasic (23) - 30.6.2013 ( GOŠK )
Dino Coric (22) - ? ( Široki Brijeg )
Mateo Bertosa (24) - ? ( Široki Brijeg )
Milos Vidovic (23) - 30.6.2013 ( Olimpik )
Haris Duljevic (19) - 30.6. 2014 ( Olimpik )
Ognjen Djelmic (24) - 16.6.2014 ( Olimpik )
Veldin Muharemovic (28) - 30.6.2014 ( Olimpik )
Matijas Pejic (25) -30.6.2014 ( Velež )
Bojan Letic (20) - 30.6.2013 ( Velež )
Danijel Majkic (25) - 1.6.2013 ( Velež )
Marko Basara (28) - 30.6.2013 ( Radnik )
Cruz Eduardo Acevedo (27) - ? ( Rudar Prijedor )
Asmir Avdukic (31) - 30.6.2015 ( Borac )
Srdjan Grahovac (20) - 30.6.2015 ( Borac )
Nemanja Bilbija (20) - 30.6.2014 ( Borac/Vojvodina )
Milorad Cimirot (22) - ? ( Leotar )
Filip Arezina (20) - ? ( Zrinjski )
Adnan Kovacevic (19) - 30.6.2015 ( Travnik )

ne bi da ste real madrid pa ćete kupovat igrače Širokog

Ako vas baš zanima koliko ja znam Ćorića prati Dinamo

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- DzoleZeljo
- Kontakt:

Meni su ova obadva dresa super. Cak mi je ovaj desni privlacniji. Nego, da li bi mogao napraviti ovaj lijevi u malo svijetlijom varijanti. Svijetlo-plava (boja slicna dresovima Lazia ili Napolia) Hvala