Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Kako je mene strah ovako kad igras na outsidera ko Besiktas i vidis 10 min do kraja live kvote kec 20 x samo 3.05 kvotu i jos u ponudi over 2.5 i 3.5. Znas da je velika sansa da bude neko sr.anje i da ti se tresu gace i pored dvoznaka.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nisi ni napisao ono 1-1Effenberg je napisao/la:Kako je mene strah ovako kad igras na outsidera ko Besiktas i vidis 10 min do kraja live kvote kec 20 x samo 3.05 kvotu i jos u ponudi over 2.5 i 3.5. Znas da je velika sansa da bude neko sr.anje i da ti se tresu gace i pored dvoznaka.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Da gledas utakmicu znao bi zasto je tako,Lyon im ne da prec centar,svako 2 minute prilikaEffenberg je napisao/la:Kako je mene strah ovako kad igras na outsidera ko Besiktas i vidis 10 min do kraja live kvote kec 20 x samo 3.05 kvotu i jos u ponudi over 2.5 i 3.5. Znas da je velika sansa da bude neko sr.anje i da ti se tresu gace i pored dvoznaka.
Gledam tekmu itekako i vidim kako se dva gola pustaju u 2 minute. Dosta vala.
Effenberg je napisao/la:i vidim kako se dva gola pustaju u 2 minute. Dosta vala.

krmpotich je napisao/la:Effenberg je napisao/la:i vidim kako se dva gola pustaju u 2 minute. Dosta vala.![]()

Sve je ovo izrežirano,Lyon mora proci
do 83-te minute vrte se pare trener zove igraca do aut linije govori mu da moraju past 2 gola prije 90-te i namjeste cigani
Jasta je nego izrezirano ovi se sklonili da oni mogu proci. Ja 41 kvotu osigurati poso dok utipka 1:1 i nisu ni dali kvote u medjuvremenu jer su znali da ce za minut drugi go. Nije ovo prvi put da turci i rusi slicno rade. Zato i jesam imao strah.
Ma znam sta pricas,imao sam slicnih iskustava sa turcima,stvarno nisu normalni sto se toga tice. vjerojatno su i navijacima rekli da naprave belaj da se sto kasnije pocne utakmica,da bi sto manje ljudi vidilo ovu prevaru.FUJ
Pa ybt, sto nisi rokno cenera na keca ako si znao?
Uzeo bi 4 stoje ybg 

zato sto nije znao, nego kmecanje o namjestanju mu je ocigledan ispusni ventil
Pa nisam znao vec sam strahovao. Vidim da se poigravaju kvotama. Da su neobicno malene. Nema EV na kvotu 40 a 10 min do kraja to je luzer bet. Bez obzira sto bi doslo matematika ne pase. Al eto fol je sto oni znaju sgo ce biti i to se jasno da viditi na kretanju kvota a moras biti lud stavljati te kvote i otkidati dzabe od 99% dobitka. Posao sam sa sitnije al tad1:1 i nema kvoti dok nije bilo 2:1 jer gamad zna. Nema veze tenis je valjo. Idem dalje
- badblueboylivno
- Kontakt:

Zašto? Zašto?
Rasturen sam od nedjelje do danas, ne pamtim takav niz. 17 tiketa, 17 padova, 13 na jednom paru, pola u zadnjim sekundama.
Hayley <3
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Imam ih i ja hrpu samo danas, bas ovako ko i ti i 3-4 tipai sve po1. Da je doso bar jedan bio bi pozamasan plus jer sve su skidane kvote 1.7-2.0bez problema a uglavnom me sitnije obarale. Zakljucak igraj na outsidera! [emoji38]badblueboylivno je napisao/la:
Zašto? Zašto?
Rasturen sam od nedjelje do danas, ne pamtim takav niz. 17 tiketa, 17 padova, 13 na jednom paru, pola u zadnjim sekundama.
Ali zato kad mu par prodje, odnosno njegovi eventualno okrenu, onda je to ok. Sve udure. Ovakve sam vidjao po psihijatriji.groka12 je napisao/la:zato sto nije znao, nego kmecanje o namjestanju mu je ocigledan ispusni ventil
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Jbg, tesko je triple-ove (ili vise) s takvim kvotama pogadjati. Jeste losa serija, ali nista strasno, na vecini takvih listica je lakse pasti na jednom nego na dva
Samo lagano, krenut ce na bolje.

Auu tek sad vidim gol Lyona ovaj za pobjedu...sve regularno nema sta
kakva namjestaljka kakve pyzde materine,isto kao partizan danas 

Igraj Široki ti si najbolji!
Edo majstore, kako ide?eedo je napisao/la:Ali zato kad mu par prodje, odnosno njegovi eventualno okrenu, onda je to ok. Sve udure. Ovakve sam vidjao po psihijatriji.groka12 je napisao/la:zato sto nije znao, nego kmecanje o namjestanju mu je ocigledan ispusni ventil

Otkud tebe na psihijatriji?

Meni ta "inscenirana" tekma i ti glumci na terenu sto "namjestaju" i "režiseri" uz aut liniju donesoše finu lovu

Igrao još Anderlecht - Man.utd oba daju
AJAX - Schalke hendicap @4.1
Celta - Genk oba daju i 1 @3.6

Igrao još Anderlecht - Man.utd oba daju
AJAX - Schalke hendicap @4.1
Celta - Genk oba daju i 1 @3.6
Zadnja izmjena: mdeebosna, dana/u 14 apr 2017, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.