Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Willy
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Willy » 13 apr 2017, 21:34

Ajax razbija švabe, mogli bi uskoro još jedan dati.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 apr 2017, 21:40

Willy je napisao/la:Ajax razbija švabe, mogli bi uskoro još jedan dati.
Vidim. Al suti jadan. X mi treba. Mrzim Schalke iz dna duse, onako finu ekipu Gladbacha izbacise zato sto im nastimase. Ali oni su valjda takvi sufte ovdje ce odolijevati imati jedan sut i X izvuci, al dzaba kad ce me Jozo oboriti. On da dodje u Travnik da igra islo bi 0:0, ne znam sto ga undere ne igram ne sjecam se kad sam zadni put na Manu under stavio a proslu sezonu non stop to radio i skido uvijek.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 apr 2017, 21:49

Jozo... :urnebes: :urnebes:

Igrao sam Joza under. Pogodio sam svih 8 fikseva na sistemu, sad strijepim hoće li biti unita na njemu. :problem:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 apr 2017, 22:03

Hajde Livorno. :pray:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 apr 2017, 22:10

Willy je napisao/la:Jozo... :urnebes: :urnebes:

Igrao sam Joza under. Pogodio sam svih 8 fikseva na sistemu, sad strijepim hoće li biti unita na njemu. :problem:
Ma Jozo poveo sad je cilj ne primit go, a vala nije ni Anderlecht toliki hamelj da ce primiti 3 kuci. Ovo je gotova tekma, eventualno jos 0:2, mozda samo mozda 1:1. Nema tu plaho da bude ludila.

A vidi ti Johnsona, drvo rebreakalo klauna Dustina! :lol: :lol:
Sara me prepala, okrenule se kvote u korist Linette ali igra dobro, cekam sad sa live 1.22 i 1.44 da dodju fakticki za 150ak unita! Kad bi Schalke X uletilo sunce mu zareno. Vazda igraju X kad mi treba na njih kec ili bilo sta a vidi sad. :rol:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 apr 2017, 22:14

Lyon najbolja od ove 4 utakmice, njih gledam.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 apr 2017, 22:32

Ne zna se koje gori ovaj Johnson ili Brown. :damn:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 apr 2017, 22:34

ANTIFA ! je napisao/la:Ne zna se koje gori ovaj Johnson ili Brown. :damn:
Konji. I kazu nisu botine! :rol: :rol:

Meni krene Johnson, stane ova Tormo, krene ona ovaj stane, ne mozes se ni graditi nit ista.

ElMatador9
Kontakt:

Post Postao/la ElMatador9 » 13 apr 2017, 22:40

Uh johnson za dlaku prvi set... a bilo 6-2 na kraju 14-12 :crazy:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 13 apr 2017, 22:44

Effenberg je napisao/la: Konji. I kazu nisu botine! :rol: :rol:

Meni krene Johnson, stane ova Tormo, krene ona ovaj stane, ne mozes se ni graditi nit ista.
Eto buraz, fino se se to razvilo u zadnjih 10-ak minuta, Johnsona malo gradi kad ova zavrsi, samo da ne bude preveliko razocarenje, a vjerujem da je i kvota "fina".

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 apr 2017, 22:44

ElMatador9 je napisao/la:Uh johnson za dlaku prvi set... a bilo 6-2 na kraju 14-12 :crazy:
Ma kljusina prava. Gledam 5:2 u TB i okrenem se fudbal da pratim bila kvota na njega 1.4 vratim se pise 3.00 :crazy:

A i ova Tormo Sorribes je zesca chokerka u 3.setu 2 brejka prednosti i 3:0 vodstvo do 3:5 dolazi i onda opet uspjeva doci na 5:6 servirati za mec i imati 2 mec lopte i opet evo ispusiti i ova ima brejk loptu. A ne zna se koja je vece smece.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 apr 2017, 22:46

bvb je napisao/la:
Effenberg je napisao/la: Konji. I kazu nisu botine! :rol: :rol:

Eto buraz, fino se se to razvilo u zadnjih 10-ak minuta, Johnsona malo gradi kad ova zavrsi, samo da ne bude preveliko razocarenje, a vjerujem da je i kvota "fina".
Otidji Alaha ti na livescore i gledaj kretanje 3.eg seta i brejkove i chokiranja u 3. setu. Ova Sara mora ispusiti i zeli to ne znam sto ali kad vidim da neko servira za mec pod 1.3 kvotom odmah znas koliko je sati.

Da hoce samo Ajax ne primiti imam live tiket skinuto vec 2.75 na Wigan.

ElMatador9
Kontakt:

Post Postao/la ElMatador9 » 13 apr 2017, 22:50

Effenberg je napisao/la:
ElMatador9 je napisao/la:Uh johnson za dlaku prvi set... a bilo 6-2 na kraju 14-12 :crazy:
Ma kljusina prava. Gledam 5:2 u TB i okrenem se fudbal da pratim bila kvota na njega 1.4 vratim se pise 3.00 :crazy:

A i ova Tormo Sorribes je zesca chokerka u 3.setu 2 brejka prednosti i 3:0 vodstvo do 3:5 dolazi i onda opet uspjeva doci na 5:6 servirati za mec i imati 2 mec lopte i opet evo ispusiti i ova ima brejk loptu. A ne zna se koja je vece smece.
Ma levat me iznervira bezz...aj evo vodi 3-2 sad uzeo valjda privede... :pray: A sorribes sam igrao tak...al mi ne vazi vise taj listic... :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 apr 2017, 22:52

Ja se predao Ajax over kartona i gledaj što ih podijeli. Hajde sudija još jedan do krajaaaa...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 apr 2017, 22:55

ElMatador9 je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:

Ma levat me iznervira bezz...aj evo vodi 3-2 sad uzeo valjda privede... :pray: A sorribes sam igrao tak...al mi ne vazi vise taj listic... :D
Pajdo dosla je Sara, al ipak joj yebem mamu. Nece vise nikad na tiketa kravetina. Ovo je ziva sreca, pusherka zesca malo je ova pritisla i zamalo da joj napravi 16 preokreta u mecu, hajmo sad Besho X2 za 135 unita! :pray: :pray: :pray:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 13 apr 2017, 22:56

Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la: Eto buraz, fino se se to razvilo u zadnjih 10-ak minuta, Johnsona malo gradi kad ova zavrsi, samo da ne bude preveliko razocarenje, a vjerujem da je i kvota "fina".
Otidji Alaha ti na livescore i gledaj kretanje 3.eg seta i brejkove i chokiranja u 3. setu. Ova Sara mora ispusiti i zeli to ne znam sto ali kad vidim da neko servira za mec pod 1.3 kvotom odmah znas koliko je sati.

Evo odgledao sam kraj tajbrejka, kakav tenis jbt, sreca prodje, ova tvoja samo salje balone i ceka gresku. Ne stavljaj ih vise jarane na iole ozbiljnije listice, nemaju pojma, ni jedna ni druga.
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 13 apr 2017, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 apr 2017, 22:56

Kada imaš over kartona i predaš se u 80-oj da neće doći i na kraju levati daju nadu. Sad mi još gore šta padoh :puke: :puke:

slika

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 apr 2017, 23:06

bvb je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la: Eto buraz, fino se se to razvilo u zadnjih 10-ak minuta, Johnsona malo gradi kad ova zavrsi, samo da ne bude preveliko razocarenje, a vjerujem da je i kvota "fina".

Evo odgledao sam kraj tajbrejka, kakav tenis jbt, sreca prodje, ova tvoja samo salje balone i ceka gresku. Ne stavljaj ih vise jarane na iole ozbiljnije listice, nemaju pojma, ni jedna ni druga.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Hehehe svi kazu ne stavljaju, a svi me prepisali! Hajd suti dobro je. Ma ja se ispizdio u pm. Kreno mi S04 ici na qurac, i 100 unita sto sam sklonio na skrill uplatim ponovo i padnem neke unite na onog konja brazilskog za kojeg znam da je mega choker Monteira 2.set, pa padnem Celtu hendi. I osino 2.75 Wigan sa 1.65 da Ajax nece primiti (poklon jer Schalke ni sansi nije imo cestito) i 1.55 Besho x2 jbg ipak im vise vjerujem nego li Feneru i Galati al haj znaj, konji su to i Turci vise vole vnago gdje Coates jesti nego donijeti nekome pare, mada protiv Olympa sam ih trpo na live i to pojako da ce zabijati sl. golove. I taj Lyon je vala rinaka, toplo hladno, valjda im je reda za hladno. Mozda ni x ne izvuku.

orbi
Kontakt:

Post Postao/la orbi » 13 apr 2017, 23:18

Pogodiš Ajax, celta I celta na Kornere, Anderlecht oba daju i padneš na lyon 1,55

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.