FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako se zove onaj brazilac sto je prije par sezona igrao za Olimpic, ono je najbolji igrac koje sam ja gledao na nasim terenima. Njega treba dovesti.
Kaad smo već kod igrača ja bih doveo mladog Srđana Grahovca ( Borac ) i Jasmina Mešanovića ( Čelik ) . Mladi i veoma dobri igrači 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AsharaK je napisao/la:Kaad smo već kod igrača ja bih doveo mladog Srđana Grahovca ( Borac ) i Jasmina Mešanovića ( Čelik ) . Mladi i veoma dobri igrači
Mesanovic I nije neki potencijal kako se prica, solidan jeste , ali nije on za Zelje.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
No money jarane, barem ne za Grahovca. Mesanovicu ugovor istice na ljeto i volio bi da ga klub dovede.AsharaK je napisao/la:Kaad smo već kod igrača ja bih doveo mladog Srđana Grahovca ( Borac ) i Jasmina Mešanovića ( Čelik ) . Mladi i veoma dobri igrači

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- zeljo4life
- Kontakt:
jesam ja lud il sam vidio Bogija da uzima loptu kod onog penala...il se samo vrtio beze...TheGreatest10 je napisao/la:Bravo Amare, nema popuštanja navadiće se pa će stalno fulati![]()
Sad ozbiljno, moje mišljenje je da ne treba kazniti Adilovića samo zato jer je jedini imao hrabrosti šutati penal, davao je on i drugima loptu ali nisu htjeli
Amare hvala ti...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma nije tu problem lova, jer ga svakako ne bi KUPOVALI. Problem as igracima tipa Kajkut I Bilbija jeste visina ili duzina ugovora koji bi navedeni igraci morali potpisati. (2 god minimalno). Navedeni igraci mogu otici iz svojih trenutnih klubova kad im je volja.TMovac je napisao/la:Za Bilbiju nazalost nemamo rapa,mada bi nam bio bas pojacanje.Kod nas bi se razvio do kraja i klepili bi finu lovu na njemu.One koje bih ja volio vidjeti u nasem taboru su Kajkut (Celik),Duljevic (Olimpic),Coric (Siroki Brijeg) i malog Ciminrota (Leotar)TheGreatest10 je napisao/la:Po meni igrači koji bi mogli igrati u Želji i nisam protiv njihovog dovođenja: Bilbija iz Borca, Vidović iz Olimpica, Kajkut i Horić iz Čelika. Prednost dajem kapitenu i štoperu Čelika Horiću jer nam je podhitno potrebna zamjena za "izgubljenog" Vasilića i "nesigurnog" Kerlu, a i Vidović bi dobrodošao u vezi. Bilbija i Kajkut manje više, ali jako dobri igrači
Tako je može otići kad mu se ćefne isto i onaj mešanović, travančić itd sve su to igrači privremeno u tim klubovima samo da igraju i doržavaju formu, uzimaju platu, a klub neće vidjeti marke od njih.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Nakon što je napravljen penal, mislio sam da će ga Stanić pucati. Prvi je uzeo loptu i očito bio spreman da puca penal. Sudija još ni crveni Nurkoviću nije dao. Tada je nastao prekid i vidim Adilović hoće da puca!zeljo4life je napisao/la:jesam ja lud il sam vidio Bogija da uzima loptu kod onog penala...il se samo vrtio beze...TheGreatest10 je napisao/la:Bravo Amare, nema popuštanja navadiće se pa će stalno fulati![]()
Sad ozbiljno, moje mišljenje je da ne treba kazniti Adilovića samo zato jer je jedini imao hrabrosti šutati penal, davao je on i drugima loptu ali nisu htjeli
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ima u našoj ligi definitivno igrača koji bi nam mogli biti zanimljivi, ali sumnjam da bi nam bili pojačanja.Ali igrači kao što su Bekić i Jusufbašić iz GOŠK-a (obojici ističe ugovor na kraju sezone), Duljević iz Olimpica (ugovor do 2014.), Fejzić i Kovačević iz Travnika (Fejzić ima ugovor do 2014, a Kovačević do 2015.), i Cimirot iz Leotara.Ostali koji su tu negdje po kvalitetu, ali igraju u jačim klubovima i teže ih je dovesti.
Moja želja bi bio Duljević i Kovačević, ali vidjećemo.
Moja želja bi bio Duljević i Kovačević, ali vidjećemo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Slažem se za tvoju listu, sve su to perpektivni igrači od kojih će sigurno neko napraviti dobru karijeru. Ja pratim i onog iz Leotara, malo duža kosa mislim da se prezima Oštraković ili tako nešto...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Autobus za Prijedor nece biti organizovan.
Svi koji hoce da idu neka dodju UTORAK od 17 do 18h u prostorije UNFKŽ da se prijave,za njih ce biti organizovani kombiji.
Svi koji hoce da idu neka dodju UTORAK od 17 do 18h u prostorije UNFKŽ da se prijave,za njih ce biti organizovani kombiji.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
kad smo vec kod leotara volio bi da dovedemo Nemanju Anđušića momak je 96 god.mali ima jos 16 godina i igra nekad prvu(protiv veleza sam ga gledao na tv,neizgleda lose),a i drugi je najmladji igrac koji je nastupio u Premijer Ligi BH..ipetm je napisao/la:Slažem se za tvoju listu, sve su to perpektivni igrači od kojih će sigurno neko napraviti dobru karijeru. Ja pratim i onog iz Leotara, malo duža kosa mislim da se prezima Oštraković ili tako nešto...
Siguran sam da bi od njega AO napravio igraca..U pocetku da bude 3 izmjena a kasnije ga forsirati..
ima mali potencijala 100%
19TM87
-
- Kontakt:
Imam ja i moji prijatelji,sad samo moji prijatelji jer sam ja odselio za Njemacku,iz Fojnice dolazimo na Zeljine utakmice nema utakmice na Grbavici da makar 3 ne budu iz Fojnice na njoj i nekad je stvarno tesko doc,prijevoz nac,pare skuckat al sve radi Zelje i Manijaka i znam kako je ovim iz Bugojna ja sam Allaha mi od usta odvajo da dodem na Grbavicu ta 2 sata da gledam i uzivam,navijam i ima Manijaka svugdje sto je glavnobluemania je napisao/la:Svaka cast ovim manijacima izvan SarajevaTMovac je napisao/la:Željo TV – 47. emisija
NJIMA NIJE PROBLEM ZBOG ŽELJE PRELAZITI STOTINE KILOMETARA
[youtube][/youtube]![]()
svaka im cast.
Znamo da Željo kao najpopularniji klub države ima masu navijaca i van SA i te ljude treba maximalno poštovati.
Na primjer, Šemsi iz Vakufa (koji ne propušta tekme taman čuskije s neba padale) bi klub trebao dati doživotnu ulaznicu, a ne godišnju. A ima još takvih fanatika koji nisu iz SA.
Kad god je nekom mrsko doci na Željinu tekmu, neka se samo sjeti Šemsei neka se postidi ako se naziva željovcem. A imam i takvih u komšiluku...stadion im 200 metara od stana i oni nešto neodlucni
![]()

Ma vi stvarno niste normalni !!!
Koliko znam Bilbija je jos vezan ugovorom za Vojvodinu.A Vojvodina za njega trazi 250 milja.DzoleZeljo je napisao/la:Ma nije tu problem lova, jer ga svakako ne bi KUPOVALI. Problem as igracima tipa Kajkut I Bilbija jeste visina ili duzina ugovora koji bi navedeni igraci morali potpisati. (2 god minimalno). Navedeni igraci mogu otici iz svojih trenutnih klubova kad im je volja.TMovac je napisao/la:Za Bilbiju nazalost nemamo rapa,mada bi nam bio bas pojacanje.Kod nas bi se razvio do kraja i klepili bi finu lovu na njemu.One koje bih ja volio vidjeti u nasem taboru su Kajkut (Celik),Duljevic (Olimpic),Coric (Siroki Brijeg) i malog Ciminrota (Leotar)TheGreatest10 je napisao/la:Po meni igrači koji bi mogli igrati u Želji i nisam protiv njihovog dovođenja: Bilbija iz Borca, Vidović iz Olimpica, Kajkut i Horić iz Čelika. Prednost dajem kapitenu i štoperu Čelika Horiću jer nam je podhitno potrebna zamjena za "izgubljenog" Vasilića i "nesigurnog" Kerlu, a i Vidović bi dobrodošao u vezi. Bilbija i Kajkut manje više, ali jako dobri igrači
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sutra u Prijedor
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-prijedor/5309/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-prijedor/5309/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Re:
Znaci samo Bilbiji ne istice ugovor ovog ljetaPlaviSaJUGA je napisao/la:-Bilbija ima ugovor sa Vojvodinom do 2014 i vrijedi puno puno para , 500 000eura![]()
![]()
![]()
-mali Vidovic iz Olimpika ima ugovor do 30.06.2013 i ljepa mu je cjena!
-Sasa Kajkut isto ugovor do 30.06.2013 .
-Mesanovicu i Travancicu ugovor istice u 6mj ove godine.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Re: Re:
Znaci samo Bilbiji ne istice ugovor ovog ljetTMovac je napisao/la:PlaviSaJUGA je napisao/la:-Bilbija ima ugovor sa Vojvodinom do 2014 i vrijedi puno puno para , 500 000eura![]()
![]()
![]()
Pravimo ekipu za narednu sezonu,tako da nasi igraci ostaju kod nas. U toku su pregovori o produzetku saradnje

Celik u srcu
-
- Kontakt:
Ne Bilbija je vezan ugovorom do 2014 sa VojvodinomTMovac je napisao/la:Znaci samo Bilbiji ne istice ugovor ovog ljetaPlaviSaJUGA je napisao/la:-Bilbija ima ugovor sa Vojvodinom do 2014 i vrijedi puno puno para , 500 000eura![]()
![]()
![]()
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Pa to sam i rekao,dok ostalim istice ugovor sad u junu.PlaviSaJUGA je napisao/la:Ne Bilbija je vezan ugovorom do 2014 sa VojvodinomTMovac je napisao/la:Znaci samo Bilbiji ne istice ugovor ovog ljetaPlaviSaJUGA je napisao/la:-Bilbija ima ugovor sa Vojvodinom do 2014 i vrijedi puno puno para , 500 000eura![]()
![]()
![]()