Pa sta? Koliko je nasih navijaca nama zabiberilo zadnjih godina? Ne mora ni pjevat, nije njegovo da pjeva nego da igra. Hasic je i meni jedan od slabijih pojedinaca u zadnje 2-3 utakmice al zar neko fkt misli da bi on sabotirao nesta radi tima kojeg simpatise?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mo Salah?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ovo zadnje je puno vaznije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bio štrumf ili ne Hasić je u padu forme i najbolje je da ostane na klupi...
Kyeremeh čupa busenje kad protutnja uz liniju. Mislim da je bolje da on krene od prve da ih izmori. Ne znam šta da kažem za Hasića, profesionalac je, ali opet ne krije da je gurbet.
🇵🇸
Da smo imali bolju realizaciju Hasic bi imao 2/3 asistencije u zadnje dvije utakmice,od nasih krila definitivno najbolje odbranu igra,odnosno rekao bi cita samo bolje igru inteligentini je u fudblaskom smislu
Dakle protiv Zvijezde kada Avram maši cijeli gol loptu je glavom odigrao Hasic koji je skocio tu ispred golmana Zvijezde i spustio idealnu loptu ,u Širokom koliko se sjecam oba zicera i Avramov i Renanov su bili nakon situacija u kojima Hasic uzima lopte na presingu.
Dakle protiv Zvijezde kada Avram maši cijeli gol loptu je glavom odigrao Hasic koji je skocio tu ispred golmana Zvijezde i spustio idealnu loptu ,u Širokom koliko se sjecam oba zicera i Avramov i Renanov su bili nakon situacija u kojima Hasic uzima lopte na presingu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Klupska stranica na instagramu je ovo prenijela pa izgleda da bi moglo biti nešto.
Ne vjerujem ja da bi on sebi dozvolio da namjerno loše odigra, bez obzira što navija za njih i ko mu je punac.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Rožman mora skrenuti pažnju Ziljkiću i Hasiću da nema davljenja lopte i bespotrebnog zaebavanja. Mnogo akcija su usporili i upropastili zbog takvog pristupa. Hasić protiv Zvijezde je izdavio loptu kao niko, pa neke pete, pa je primi, pa hoće-neće itd. Ziljkić je zasebna priča, njemu je fetiš da je melja. Renan je najbolji primjer kako se igra jednostavno, a efektno. Priđe, jedan-dva dodira, šalji dalje, razigravaj, širi itd.
Ziljkiću se nekad može progledati kroz prste, jer je zabio dosta golova i upisao asistencija, pa je raja i dalje mirna. Njega ako stane, vrlo brzo će mu se raja nakačiti za vrat. Mora poraditi na decision makingu, jer je tu očajan.
Isto važi i za Hasića. Majstor si, odličan dribler, ali znaju se granice. Niko ne pljujem, jedna loša utakmica ne znači ništa, samo skrećem pažnju da bezveze uništavamo akcije i carinimo loptu. Mora to ići dosta brže u mnogim situacijama, od izvođenja auta, kontra napada, građenja akcija itd.
Ziljkiću se nekad može progledati kroz prste, jer je zabio dosta golova i upisao asistencija, pa je raja i dalje mirna. Njega ako stane, vrlo brzo će mu se raja nakačiti za vrat. Mora poraditi na decision makingu, jer je tu očajan.
Isto važi i za Hasića. Majstor si, odličan dribler, ali znaju se granice. Niko ne pljujem, jedna loša utakmica ne znači ništa, samo skrećem pažnju da bezveze uništavamo akcije i carinimo loptu. Mora to ići dosta brže u mnogim situacijama, od izvođenja auta, kontra napada, građenja akcija itd.
Eki pad forme

Sinanovi pišu da je Inter zainteresovan za Čelika. Zanimljivo.. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne znam ko je ali se nadam da je istina

Ako se ugovor ne potpiše napiši ko je bio

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Znaš koliko mene boli briga zato što nije digao ruke i pjevao. Evo baš sam se zabrinuo, padoh u depresiju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:10Isto sam primjetio
Gotivan igrac mi se cini ali za taj potez veliki minus u mojim ocima.
Yebli te oni da te yebali.Ako su svi igraci digli ruke i pjevaju promumljaj i ti nesto.Ako ti se ne svidja idi slobodno kod njih pa uzivaj i pjevaj njihove pjesme boli nas kara svakako si na posudbi.Sto te punac nije tamo odveo?Zato sto bi igro za 2 milje a ovdje igras za 22 milje.Ne pravi placenika od sebe,budi profesionalac.
Hajde oduzi nam se i zabiberi im ga.Sve ti oprastam

Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 03 okt 2023, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Da nije ofanzivac Parme za kojeg je Ismir opasno zagrizao ?

Izvinjavam se zbog upada na temu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Tako je, cak dobro izveo korner kad je pogodio Avrama a ovaj glavom fulio prazan gol, mogao je imat max 3 asistencije u ove dvije utakmice al eto.miky_hz je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:54Da smo imali bolju realizaciju Hasic bi imao 2/3 asistencije u zadnje dvije utakmice,od nasih krila definitivno najbolje odbranu igra,odnosno rekao bi cita samo bolje igru inteligentini je u fudblaskom smislu
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 03 okt 2023, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
ZA KOŠEVO ZA SARAJ’VO ZA HORDE ZLA SAD PJEVAM JA!
Vidite vi znanja i informiranosti Stumpovskih novinara?!

Šta dalje pisati,koju poruku poslati?!?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vala i jes uletio ko spasitelj. Imao je dobrih poteza a dva gola protiv goska su mu dala kredit. Koji lagano istice. Sreca pa je konkurencija dobra.
Nesto kontam, Rozman hladi Vrancica, mozda mu i malo na obraz udara ali vjerujem samo da ga sto vise motivise i dobije pribliznog Maria na vrhuncu. na slikama vidim da se podera na treningu.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Zamislite vi kakav spin pravi ovaj portal pred derbi tekstom "Majstor improvizacije na terenu i van njega". O treneru koji ima s ekipom jedan od najdužih nizova loših rezultata. O treneru koji osim loših retoričkih akrobacija "treba sve lopte probušiti", patetičnog plakanja na klupi, lažne i unaprijed dogovorene ostavke pred novinarima, ustvari nije pokazao ništa. I ovaj portal o njemu piše afirmativan tekst. Nepotrebno a autor zna zašto je tekst napisao, možda i pošto je napisao. Umjesto da konstatuje da su nikad gori, da godinama su slobodnom padu, da ih u ligi ostavlja samo "ime" I loša financijska situacija klubova iz manjih sredina i financijska dubioza nekad renomiranih klubova naše lige. Sa svime time se mi borimo. I zbog toga Rožmane, igrači molim vas pobijedite ih jer dosta je lažnog njihovog hajca.