FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 apr 2013, 12:28

Ovako, zanima me sljedece:

Da li moze neko napraviti listu najbolji igraca iz lige, ukljucujuci u kojem klubu igrac trenutno igra i godine. Dakle, otprilike 23 igraca u rosteru. Cisto me zanima, ima li neko od tih najboljih igraca u ligi, koje bi mi trentuno mogli dovesti? Hvala

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 apr 2013, 12:43

voltron30 je napisao/la:S ovim igračkim kadrom realno nemamo šta tražiti protiv iole ozbiljnije ekipe u Evropi. Da li imamo novac za rekonstrukciju ekipe? Nemamo. Možemo očekivati poneku prinovu i to je to. Klepit pare od UEFA-e, nešto od sponzora i molit Boga da ne dobijemo neku yebačku ekipu, da nas ljudi ne siluju. Ovu smo šugavu ligu davno prerasli, ali očito da bi se napravio daljni pomak za euro takmičenja, treba još mnogo, mnogo sredstava, poboljšanja infrastrukture, novih sponzora...Nažalost kod nas se i na fudbalu manifestuje koliko nam država kaska za ostalim zemljama. Zvuči stvarno žalosno da smo prije 11, 12 godina, kada su se još osjetili ožiljci rata, imali ekipu koja se bar u Sarajevu nosila ravnopravno s jednim engleskim premijerligašom. A danas, bi na nama nabili rukometnu gol razliku. Što nije stvar toliko u nama kao klubu, nego jednostavno kao država i društvo nazadujemo, pa tako i sport. Ne može se tako lako iskobeljati iz ove močvare.
Al' u nadi je spas. ;) Nadam se da ćemo s Amarom na čelu u narednim godinama uspjeti napraviti i taj pomak. Ja sam uvjeren u to.
razabu se si upravu nisa pogresno nisi napisao ali ako mogu postaviti jedno pitanje za sve Vas zar je sad momenat da se ovo pise umjesto da se radujemo ovoj tituli koja jos uvijek nije rjesena gdje igramo finale KUP a Vi ste uhvatili srati za evropu samo radi ovakvih ljudi ja se divim Amaru kako ima strpljenja jer nasim ljudima sve dojadi

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 apr 2013, 12:54

CARSON je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:S ovim igračkim kadrom realno nemamo šta tražiti protiv iole ozbiljnije ekipe u Evropi. Da li imamo novac za rekonstrukciju ekipe? Nemamo. Možemo očekivati poneku prinovu i to je to. Klepit pare od UEFA-e, nešto od sponzora i molit Boga da ne dobijemo neku yebačku ekipu, da nas ljudi ne siluju. Ovu smo šugavu ligu davno prerasli, ali očito da bi se napravio daljni pomak za euro takmičenja, treba još mnogo, mnogo sredstava, poboljšanja infrastrukture, novih sponzora...Nažalost kod nas se i na fudbalu manifestuje koliko nam država kaska za ostalim zemljama. Zvuči stvarno žalosno da smo prije 11, 12 godina, kada su se još osjetili ožiljci rata, imali ekipu koja se bar u Sarajevu nosila ravnopravno s jednim engleskim premijerligašom. A danas, bi na nama nabili rukometnu gol razliku. Što nije stvar toliko u nama kao klubu, nego jednostavno kao država i društvo nazadujemo, pa tako i sport. Ne može se tako lako iskobeljati iz ove močvare.
Al' u nadi je spas. ;) Nadam se da ćemo s Amarom na čelu u narednim godinama uspjeti napraviti i taj pomak. Ja sam uvjeren u to.
razabu se si upravu nisa pogresno nisi napisao ali ako mogu postaviti jedno pitanje za sve Vas zar je sad momenat da se ovo pise umjesto da se radujemo ovoj tituli koja jos uvijek nije rjesena gdje igramo finale KUP a Vi ste uhvatili srati za evropu samo radi ovakvih ljudi ja se divim Amaru kako ima strpljenja jer nasim ljudima sve dojadi
A kada je pravi momenat da se nešto napiše? To ti znaš ili odlučuješ? Da sam bilo šta ružno napisao, mogao bih te i razumjeti za taj post, kojim kao kritikuješ ''Nas'' (iako nemam pojma ko smo to Mi, a ko Vi). Priča se potegla o Evropi i šta fali iznijeti mišljenje. Ako ti smeta, ne čitaj.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 apr 2013, 12:58

DzoleZeljo je napisao/la:Ovako, zanima me sljedece:

Da li moze neko napraviti listu najbolji igraca iz lige, ukljucujuci u kojem klubu igrac trenutno igra i godine. Dakle, otprilike 23 igraca u rosteru. Cisto me zanima, ima li neko od tih najboljih igraca u ligi, koje bi mi trentuno mogli dovesti? Hvala
To bi bilo sve jako individualno,a i na taj nacin se mozda i ne bi moglo dati 23 igraca...mozda da si postavio pitanje ko od nas misli koji bi igrac iz nase lige bio na ponekoj poziciji eventualno pojacanje,ili bar neko osvjezenje.
Postoji mozda par igraca koji bi mogli u mojim ocima da budu ok,u nekoj ravni sa nasim igracima,mada se nikada ne zna kako bi koji igrac podnio pritisak igranja u nasem klubu.Imali smo mnogo i dobrih i losih slucajeva,i nista nije garancija da bi to moglo biti uspjesno dovodjenje.
Kajkut,Mesanovic,Travancic ( Celik )...Jusufbasic ( Gosk )...Coric,Bertosa ( Siroki )...Milos Vidovic ( Olimpic )...bio je u Velezu jedan mali,ne mogu mu se sjetiti imena,mlad igrac,mnogo mi se dopao,a iz Veleza bi volio i Merzica...iz Zrinjskog ima neke djece,moguce je da bar jedan moze da ima fin napredak kod nas.,onaj mali Marjanovic npr,ali vidim da je dobro opao kod njih,no uvjeren sam da bi se kod nas vratio u zivot..vjerovao ili ne u Borcu ne vidim igraca za nas,mozda Maletic da je mladji,kao i Jese iz Sirokog da je mladji,zato ih i ne bi uzimao u obzir...mislim da u Prijedoru ima jedan dobar veznjak koji mi se svidio...ima onaj cupavi stoper sto je igrao u Borcu,sada je negdje u Sloveniji,ono je po meni bio odlican stoper,ko zna kakav mu je status tamo,ja bi pokusao da ga dovedem ako je moguce...iz Travnika isto onaj mladi stoper,moze dosta da napreduje...iz Sarajeva ne bih ama bas nikoga,mada mi se svidja igrom onaj mali Haurdic...od golmana,ja ne vidim da bi ijedan mogao zamijeniti Antolovica,mozda Avdukic,ali to se nikada ne bi moglo desiti...Gradina nista,Zvijezda nista,Leotar mozda onaj mali Cimirot,cisto zbog mladosti,nije bas nezanimljiv...
Ma eto,to ja onako napamet,ali i kada saberem sve to,nikad za ovakve igrace ne mozes znati kako bi prosli kod Amara...meni od ovih spomenutih Kajkut najvise lici na nekoga ko bi mogao bas doprinijeti,Travancic kada bi bio pod Amarom,gdje bi ili postao igracina za dvije godine ili bi se prestao mali baviti fudbalom...i to je to...nema u ovoj ligi bas nekih igraca koji bi svojim dolaskom kod nas bio zagarantovano bolji od ovih koje imamo...mozda kada bi se Amar odlucio na par mladih igraca,pa se od njih moze isklesati vremenom neki novi Visca ili Bekric,jer su oni kao mladi igraci dosli kod nas...za pojacanja nama trebaju igraci izvan ove nase lige,to je bar moje misljenje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 apr 2013, 13:02

umjesto da se radujes jer smo blizu osvajanja titule ,jer igramo finale Kup-a
ti se uhvatio Evrope i u kakvoj mi drzavi zivimo sve to sto si naveo je nama jasno kao dan ali moje misljenje je da sada nije vrijeme kad se proslavi titula i kada bude pauza moci cemo o tome rzglabati

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 apr 2013, 13:03

CARSON je napisao/la:umjesto da se radujes jer smo blizu osvajanja titule ,jer igramo finale Kup-a
ti se uhvatio Evrope i u kakvoj mi drzavi zivimo sve to sto si naveo je nama jasno kao dan ali moje misljenje je da sada nije vrijeme kad se proslavi titula i kada bude pauza moci cemo o tome rzglabati
Tvoj problem. Znači zaobiđi i ne čitaj. Kraj priče.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 apr 2013, 13:17

Kad budemo nosioci onda mozete kenjati o Evropi, do tad cemo gledati da izvucemo sto slabijeg da nas ne nabije, iako je Maribor na prvu izgledao kao dobra opcija, i to je i bio u prvom poluvremenu, sve je to palo njihovom fizickom spremom, mentalitetom i znanjem... Sljedece sezone u Evropi smo nosioci i treba podrzavati ove ljude, Amara, ekipu, da ostanu na okupu a ne SRATI o Evropi i kako nista ne mozemo sa panjevima od igraca, jer ko ce dobar normalan doci u ovu ligu, niko, nemas uslova, nemas para, nemas nista... Zato polako i ne kenjajte...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 apr 2013, 13:23

sad je rano da pričamo o evropi, a kad završi prvenstvo biće već kasno :mrgreen:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 apr 2013, 13:26

ja bi volio da neki nas klub bili to vi ili neko drugi makar pruzi dostojan otpor puno jacem protivniku i da ih namuci kako to rade ekipe iz susjedstva, da nebude klasican debakl,dostojan otpor nece puno pomoc jer svakako se proc ne moze ali daje neku satisfakciju navijacima i vjeru nas fudbal i skrece paznja europe, da ovo sve sto se radi nije uzalud,a mi to nemamo nego cim dodje jaci klub unaprijed se ekipe predaju

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 22 apr 2013, 13:40

Neko je pomenuo da smo prije desetak godina bolje igrali u Evropi. Tada su uzimali skoro sve najbolje igrače iz BH lige da bi igrali u Evropskim takmičenjima. Recimo, Jednistvo je jedne godine posudilo sve najbolje igrače iz naše lige prije nastupa u Evropi (kompletan prvi tim). Željo kada je igrao sa Newcastle-om tih godina (poslije svake sezone) kupovao najbolje igrače iz ostalih timova, npr. Samira Muratovića, Nermina Vazdu (koji su bili najbolji igrači lige) i sl. a danas svi dovode igrače koje neće niko. Pa ljudi mi nismo ima deset godina kupili kvalitetnog igrača. Nismo se pojačali, ne sjećam se ni ja.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 apr 2013, 13:46

Kako znam Muratovic je dosao iz Drine i nije bio neka zvijezda kad je tek dosao, tako i Beslija, na primjer Pitari su tada uzeli mislim uzeli Hotu iz visocke Bosne koji je bio na boljem glasu od Beslije, no problem je sto je liga stagnirala, izgleda de je problem u tome sto zbog starosti prestaju igrati igraci koji su prije rata prosli bar dvije omladinske selekcije, ovo sad tek u zadnje vrijeme kako je Amar dosao mi dobivamo normalne igrace iz omladinskih selekcija, ono prije do 2009. je bilo sve potanko.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 22 apr 2013, 13:48

lisander je napisao/la:Kako znam Muratovic je dosao iz Drine i nije bio neka zvijezda kad je tek dosao
Bio najbolji strijelac lige (te godine), a po meni najbolji igrač i napadač lige.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 apr 2013, 13:51

Željo TV – 47. emisija
NJIMA NIJE PROBLEM ZBOG ŽELJE PRELAZITI STOTINE KILOMETARA

[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 22 apr 2013, 14:02

TMovac je napisao/la:Željo TV – 47. emisija
NJIMA NIJE PROBLEM ZBOG ŽELJE PRELAZITI STOTINE KILOMETARA

[youtube][/youtube]
Svaka cast ovim manijacima izvan Sarajeva :!: :!: svaka im cast.
Znamo da Željo kao najpopularniji klub države ima masu navijaca i van SA i te ljude treba maximalno poštovati.
Na primjer, Šemsi iz Vakufa (koji ne propušta tekme taman čuskije s neba padale) bi klub trebao dati doživotnu ulaznicu, a ne godišnju. A ima još takvih fanatika koji nisu iz SA.

Kad god je nekom mrsko doci na Željinu tekmu, neka se samo sjeti Šemse ;) i neka se postidi ako se naziva željovcem. A imam i takvih u komšiluku...stadion im 200 metara od stana i oni nešto neodlucni :oops: :oops:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 apr 2013, 14:29

lisander je napisao/la:Kako znam Muratovic je dosao iz Drine i nije bio neka zvijezda kad je tek dosao, tako i Beslija, na primjer Pitari su tada uzeli mislim uzeli Hotu iz visocke Bosne koji je bio na boljem glasu od Beslije, no problem je sto je liga stagnirala, izgleda de je problem u tome sto zbog starosti prestaju igrati igraci koji su prije rata prosli bar dvije omladinske selekcije, ovo sad tek u zadnje vrijeme kako je Amar dosao mi dobivamo normalne igrace iz omladinskih selekcija, ono prije do 2009. je bilo sve potanko.
Ovo je po meni jako bitno sto si napisao.Omladinske skole za vrijeme Jugoslavije su bile selektivno jace,jer su iz tih skola izlazili igraci koji su igrali u prvim timovima one lige koja je bila bar deset puta jaca,pa je tako i omladinska skola mogla da iznjedri igraca koji je kvalitetom zaista mogao da udje u tako kvalitetnu ligu.
Sjecam se prije rata ekipe Zelje,koja je imala sjajnu plejadu mladih,izuzetno mladih igraca od 17-18 godina koja je igrala u prvoj postavi naseg Zelje.Od Marija Stanica do Veldina Karica,Adzema i mnogih drugih.Sve su to kasnije postali odlicni evropski igraci,bar vecina njih.
Mi smo usli u rat i izasli iz njega,a u ligi je tada igralo prilicno igraca koji su imali te skole fudbala.Pa smo u ligi imali igrace poput Denisa Karica iz Slobode,Sanina Pintula iz Velezove skole,Nermin Vazda,Haris Alihodzic,Nedzein Geca,Memnun Suljagic,Sretko Vuksanovic,Sejo Kapetanovic,Fuad Sasivarevic i mnogi drugi,koji su,iako imali vec zrele godine, ovu ligu igrali i davali joj kvalitet.
Tu su jos igrali i igraci koji su bili u punoj snazi,ali su odrasli u prijeratnoj skoli naseg fudbala,iako su bili premladi da igraju Yu ligu,ali su u nasoj ligi dobro kotirali,a to su igraci poput Bukija Biscevica,Dzene Uscuplica,zatim Kemo Elkaz,Dzelo Muharemovic,Said Fazlagic,Adnan Guso,Zeko Turkovic,Almedin Hota i mnogi mnogi drugi.

Ne bih se slozio s tobom jedino u aspektu da u ovim poratnim godinama nije bilo bas kvaliteta,i da je to ozbiljnije pocelo od 2009.Bilo je kvaliteta,ali se on gledao na drugi nacin od strane struke velikih klubova,jer je njima politika bila da ti igraci ne cine dobru skolu,vec da se tako obogacuju kantoni,tj. manji gradski klubovi,no u generalno je bilo i tu jako jako dobrih igraca.Problem je sto se ovaj nivo omladinskih skola sveo na nivo ove lige,a i novac je veliki nedostatak,pa sada u klubovima treniraju djeca koja trebaju da placaju neke mjesecne naknade,kupuju i opremu i to je skupo,vise ce trenirati djeca koja ili ciji roditelji imaju novac za takve izdatke,nego neka djeca koja su jako talentovana a nemaju te mogucnosti.Ipak,u Bosni je uvijek bilo i bice velikih talenata,a prije rata su postojali ljudi koji ce to prepoznati i u najmanjem selu,pa dovesti u vece klubove,sada je i to gotovo nemoguce primijeniti jer ne postoji nikakva vrsta skautinga.Vezano za uslove rada,danasnja djeca imaju fakat bolje uslove,ali toliko generacija je igralo na sljaci stadiona Grbavica,i dosta velikih igraca je ta sljaka iznijela.
Nama treba kamp,i dobri treneri koji ce selekcijom dati bar jednog Dzeku u 6-7 godina,a godisnje bar jednog Stilica otprilike.A to je po meni itekako moguce.Medjutim liga danas pati zbog tog jaza i ne bas dobre selekcije igraca kod svih klubova.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 apr 2013, 14:30

boccaccio je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Ovako, zanima me sljedece:

To bi bilo sve jako individualno,a i na taj nacin se mozda i ne bi moglo dati 23 igraca...mozda da si postavio pitanje ko od nas misli koji bi igrac iz nase lige bio na ponekoj poziciji eventualno pojacanje,ili bar neko osvjezenje.
Postoji mozda par igraca koji bi mogli u mojim ocima da budu ok,u nekoj ravni sa nasim igracima,mada se nikada ne zna kako bi koji igrac podnio pritisak igranja u nasem klubu.Imali smo mnogo i dobrih i losih slucajeva,i nista nije garancija da bi to moglo biti uspjesno dovodjenje.
Kajkut,Mesanovic,Travancic ( Celik )...Jusufbasic ( Gosk )...Coric,Bertosa ( Siroki )...Milos Vidovic ( Olimpic )...bio je u Velezu jedan mali,ne mogu mu se sjetiti imena,mlad igrac,mnogo mi se dopao,a iz Veleza bi volio i Merzica...iz Zrinjskog ima neke djece,moguce je da bar jedan moze da ima fin napredak kod nas.,onaj mali Marjanovic npr,ali vidim da je dobro opao kod njih,no uvjeren sam da bi se kod nas vratio u zivot..vjerovao ili ne u Borcu ne vidim igraca za nas,mozda Maletic da je mladji,kao i Jese iz Sirokog da je mladji,zato ih i ne bi uzimao u obzir...mislim da u Prijedoru ima jedan dobar veznjak koji mi se svidio...ima onaj cupavi stoper sto je igrao u Borcu,sada je negdje u Sloveniji,ono je po meni bio odlican stoper,ko zna kakav mu je status tamo,ja bi pokusao da ga dovedem ako je moguce...iz Travnika isto onaj mladi stoper,moze dosta da napreduje...iz Sarajeva ne bih ama bas nikoga,mada mi se svidja igrom onaj mali Haurdic...od golmana,ja ne vidim da bi ijedan mogao zamijeniti Antolovica,mozda Avdukic,ali to se nikada ne bi moglo desiti...Gradina nista,Zvijezda nista,Leotar mozda onaj mali Cimirot,cisto zbog mladosti,nije bas nezanimljiv...
Ma eto,to ja onako napamet,ali i kada saberem sve to,nikad za ovakve igrace ne mozes znati kako bi prosli kod Amara...meni od ovih spomenutih Kajkut najvise lici na nekoga ko bi mogao bas doprinijeti,Travancic kada bi bio pod Amarom,gdje bi ili postao igracina za dvije godine ili bi se prestao mali baviti fudbalom...i to je to...nema u ovoj ligi bas nekih igraca koji bi svojim dolaskom kod nas bio zagarantovano bolji od ovih koje imamo...mozda kada bi se Amar odlucio na par mladih igraca,pa se od njih moze isklesati vremenom neki novi Visca ili Bekric,jer su oni kao mladi igraci dosli kod nas...za pojacanja nama trebaju igraci izvan ove nase lige,to je bar moje misljenje.
Dodao bih jos par igraca koji mogu biti pojacanje za Zelju a to su: Letic,Asewedo Cruz,Bilblija,Djelmic, Pejic,Muharemovic, Haris Handzic,Duljevic mozda jos koji ima al ovi su trenutno vrh nase lige !

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 22 apr 2013, 14:36

Je li ko spomenuo Sašu Radovanovića? On bi nam bio solidno pojačanje..
NAPRIJED NARODE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 apr 2013, 14:40

ciza je napisao/la:ja bi volio da neki nas klub bili to vi ili neko drugi makar pruzi dostojan otpor puno jacem protivniku i da ih namuci kako to rade ekipe iz susjedstva, da nebude klasican debakl,dostojan otpor nece puno pomoc jer svakako se proc ne moze ali daje neku satisfakciju navijacima i vjeru nas fudbal i skrece paznja europe, da ovo sve sto se radi nije uzalud,a mi to nemamo nego cim dodje jaci klub unaprijed se ekipe predaju
e vidiš, po meni je baš obratno. ovdje su svi bili ubijeđeni da ćemo mi odrati maribora, vrlo rijetki su pozivali na oprez. priča je bila 'ta će janezi, kad su oni znali igrati lopte, i to ne samo željinih navijača nego i šire. da smo se bogdu sasrali pa ušli sa bunkerom u drugo poluvrijeme u mariboru, četiri gola su nam zabili iz četiri iste polukontre. a na postavljenu odbranu ništa.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 22 apr 2013, 14:51

e moj @ciza....ti bi da daješ ozbiljan otpor po evropi sa Stanićem, Kerlom, Adilovićem, Selimovićem itd :lol: :lol:

Uz dužno poštovanje prema navedenim, ti igraci su sposobni uzeti duplu krunu ove naše lige i to je to...kapak, maximum, dalje ne može.
Za evrope treba para, pardon mnogo para, da bi se dovelo 4-5 PRAVIH igraca i napravio tim koji bi davao te otpore koje pominješ ;)
Misliš da Amar nebi volio potrošiti par miliona na 4-5 dobrih provjerneih igraca, kao što rade Dinamo ili Partizan :?: pa ko ne bi volio....no, realnost naša bosanska je surova i sasvim drugacija.
Željo je kokuz, kao i ostali timovi lige...a pokrivaš se onoliko koliko ti je jorgan dug ;)

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 22 apr 2013, 14:57

Nemojmo zaborvati da nam u evrokupovima 1. utakmicu nece mogu igrati (pored Zole i Kvese) još ni B. Čolić, Svraka i Stanic (on nece moci ni revans). Ja mislim da bi istinska pojacanja mogli biti
Mišić (Čelik), može igrat sve u odbrani
Duljević i Vidović (Olimpic), valjao bi i Muharemović pa čak i Ivetić ili Stojkić (Zrinjski) (ako Jani ne zadovoljava)
Basara (Radnik), posebno dobar u izvodjenju prekida
Aleksic ili S. Radovanović iz Slavije kao stoperi
Za ofanzivu bi uz Duljevica i Basaru valjao i neko od sljedecih: Kokot iz Slavije (al da je 100% spreman), Kajkut (definitivno dobar igrač ) Majkić iz Veleža (ima potrebnu pozitivnu drskost),

Prije svega sam gore mislio na igrace klubova koji vjerovatno nece igrati Evropu. Cak bi isao na varijantu da se igraci posude maksuz za Evropu i da se ne polusezoni mogu vratiti u klub iz kojeg su dosli. Evropa bi im bila ko izlog gdje bi mogli svi profitirati. Još kad bi bili nosioci u 2. pretkolu.

Inace, sto se toga tice ostalo je ista meta isto odstojanje nakon ovog vikenda, Nefci je gubio kuci ali je preokrenuo
Zadnja izmjena: Ferplejko, dana/u 22 apr 2013, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.