Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja nisam toliko daleko al' opet najgore prevoz uvijek yebe al' eto uspije se otići na one važnije utakmice (yebi ga znam da ispadam derbi navijač al' šta bi) i na onih par utakmica što mi je bliže.Sabinho je napisao/la:Heh kralju ja sam bio jedini bgm u svom gradu (privremenom- 10god) i onda sam upoznao jednog momka koji je izrazio zelju da idemo na tekme i isli smo onda zajedno, jedini problem bio sto je prevelika budala i uvijek neko sranje sa njim ali jbg putovali smo sedam sati do Sarajeva i sedam do kuce morao je negdje uvijek zasrati.![]()
![]()
DrustveniParazit je napisao/la:Ja nisam toliko daleko al' opet najgore prevoz uvijek yebe al' eto uspije se otići na one važnije utakmice (yebi ga znam da ispadam derbi navijač al' šta bi) i na onih par utakmica što mi je bliže.Sabinho je napisao/la:Heh kralju ja sam bio jedini bgm u svom gradu (privremenom- 10god) i onda sam upoznao jednog momka koji je izrazio zelju da idemo na tekme i isli smo onda zajedno, jedini problem bio sto je prevelika budala i uvijek neko sranje sa njim ali jbg putovali smo sedam sati do Sarajeva i sedam do kuce morao je negdje uvijek zasrati.![]()
![]()
![]()
Ma uvijek na svakom putu na utakmicu ima tih nekih scena i uvijek je bolje ići s nekom budalom, bar imaš šta pamtit ako utakmica loše završi.
Pozdrav drug i laku noć svima i sutra da slavimo ako Bog da.Sabinho je napisao/la:![]()
Nama je voz bio idealan ali sto kazes uvijek scene, sve to cu pamtiti dok sam ziv kao nesto najjace sto se dogadjalo
![]()
. Ali ono prvo sto si napisao, kako kuci, je bilo najgore iako sam ja uvijek imao gdje bilo mi mrsko peglati se sa familijom.
Ziv bio druze, sve nas veze ista stvar.
![]()
Kkjoker90 je napisao/la:Znam ovog naseg sto je bio u emisiji na Face-u. Redovno ga na istoku viđam, lola pravi.Ako neko zna pod kojim nickom je pisao ovdje nek mi javi na pp.
Sabinho je napisao/la:Hordebl aka fcsforeverjoker90 je napisao/la:Znam ovog naseg sto je bio u emisiji na Face-u. Redovno ga na istoku viđam, lola pravi.Ako neko zna pod kojim nickom je pisao ovdje nek mi javi na pp.
Fino ga je i ovako izyebao! Valja veceras zaspatiSabinho je napisao/la:Neka covjeka, dostojno nas je predstavio.Iako je mogao jos bolje iskoristitu mec lopte koje mu je plavi postavio.
Hvala brate, to se traziMCMXLVI je napisao/la:
Hvala Nermine, pozdrav za Urban Crew i dabogda stalno karali brondby kao mi zelju
nukleusmember je napisao/la:[EYES]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.