Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nerminh74 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:meni sada nije jasno, dal Juka treba da se zabavlja il treba da bude maximalno ozbiljan i fokusiran na igru
kobe24 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:meni sada nije jasno, dal Juka treba da se zabavlja il treba da bude maximalno ozbiljan i fokusiran na igru
Da se zabavlja dok igra kosarku, misleci da uziva dok je na parketu i da bude maksimalno fokusiran u namjeri da pruzi sto je moguce bolju partiju. Isto onako kako ja uzivam na basketu, nakon sto dva mjeseca nisam bacio loptu na kos. Da ostavi po strani i drustvene mreze (izgleda da se toga prosao), i Savez i igrace koje Pandza pozove, i ljuljanje po terenu, i jaukanje, i kojekakve grimase, itd, itd. Ne kazem da sve to radi u zadnje vrijeme, ali je to ranije konstantno radio, sto je sigurno imalo utjecaja na njegove partije koje je pruzao. Obojica pokusavate da ispadnete pametni, a ne znam koji je povod toga, jer je sasvim jasno na sta se moj post odnosio. Uostalom, ja nikad ranije nisam ni pisao da li se on treba ili ne treba zabavljati na parketu. Prema tome, moje misljenje nema veze s bilo cijim drugim od ranije, ali ako vec hocete da ispadnete tako nacitani, onda je to sasvim druga stvar. Bice mi drago ako ste zadovoljili svoj licni ego.
moj post je napisan u sarkasticnom tonukobe24 je napisao/la:Gdje si primijetio sarkazam u mom postu? Ja samo ne volim ta pametovanja, pogotovo sto ja ranije nikad nisam ni pisao o njegovom zabavljanju na parketu.
Ma ok, ali je to u paketu s @nerminovim aplauzom zvucalo kao: "e nek si reko tim pametnjakovicima, koji danas pisu jedno, a sutra drugo", zato sam vas i citirao obojicu.Chinaglia je napisao/la:moj post je napisan u sarkasticnom tonukobe24 je napisao/la:Gdje si primijetio sarkazam u mom postu? Ja samo ne volim ta pametovanja, pogotovo sto ja ranije nikad nisam ni pisao o njegovom zabavljanju na parketu.
kobe24 je napisao/la:Ma ok, ali je to u paketu s @nerminovim aplauzom zvucalo kao: "e nek si reko tim pametnjakovicima, koji danas pisu jedno, a sutra drugo", zato sam vas i citirao obojicu.Chinaglia je napisao/la:moj post je napisan u sarkasticnom tonukobe24 je napisao/la:Gdje si primijetio sarkazam u mom postu? Ja samo ne volim ta pametovanja, pogotovo sto ja ranije nikad nisam ni pisao o njegovom zabavljanju na parketu.
Gledam maloprije, na kladionici kvota 1.30 da Portland ulazi u PO, Denver 2.80... Ja vjerujem bookies-ima tako da su sanse da gledamo Juku u PO vise nego dobre.Chinaglia je napisao/la:Portland Trail Blazers:
Denver Nuggets:
mahRealnoGledano je napisao/la:dobili Cleveland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.