Niste vi dogurali ovako daleko zbog Gotzea i Lewata, oni su bili samo pomocni alat.
Kloppova nogometna filozofija je ta koja BvB cini skoro nemogucim nadigrati.
Zato mi je prica o nezamjenjivosti Gotzea glupa, neki su to mislili za Kagawu, pa ste postali viceprvaci Evrope i bez njega.
Lewat isto, otice on, doci ce neko drugi, nece odmah postati WC napadac, ali ce trpati.
Vidim vas daleko i sljedece godine u LP, uz malo nogometne srece(tipa Malaga) mozda opet VicePrvaci postanete

.
Znate ko ostaje na Vrhu
Iako ove sezone ste ostali bez titula, koje su vam oduzete
direktno od Bayerna (sve 4), povratili ste Svjetsku slavu, i sad je Borussija i u najzabacenijim dijelovima svijeta, jednako poznata kao i Real i Barca.
Pisalo se o njoj u svim medijima, kako su nogometno cudo koje je pred svima prosulo i velikog Reala i City...
Liga Prvaka 2012/13 je ucinilo Borussiju velikim klubom i van Njemacke i mozete biti samo jos vise ponosni poslije Wembleya sto ste Navijac Borussie, jer se po meni ova Nogometna Avantura zavrsava kada i Mandat Jurgena Kloppa.
Poslije Juppa, definitivno najbolji trener Svijeta.
P.S.- Ja glasa na ovoj anketi za Dzeku, ali nista od toga

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.