BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 03 jun 2013, 17:45

AmirBvB je napisao/la:Ubiše me u pojam ova nagađanja i medijske špekulacije, ako ubrzo ne dobijemo potvrdu o nekom transferu poludit ću! :evil:
Sto bi rekle beogradjanke "samo opustencija" :mrgreen:

Hocete transfere a jos zvanicno nije ni pocelo ;)
Ovo sad je samo peglanje oko milioncica. Ja sam ziha da su eriksen i debryne odavno nasi. Jedino ako celski/ajax sad bas pobudale :?
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 03 jun 2013, 20:44

Bio bi vam fora taj trio ofanzivnih veznih: Reus - KDB - Eriksen. Na klupi još i Kuba i Groskrojc, a i Gundogan može da uleti po ptrebi.
Smoke Weed Everyday!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 jun 2013, 21:11

EvoMene je napisao/la:Bio bi vam fora taj trio ofanzivnih veznih: Reus - KDB - Eriksen. Na klupi još i Kuba i Groskrojc, a i Gundogan može da uleti po ptrebi.
Kako mislis da Gundo uleti? Covjek je zvijer i za njega apsolutno mora biti mjesta u startnih 11.
#divovi

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 03 jun 2013, 21:21

Nema od tih navedenih zvucnih imena nistasamo se djaba lozimo ...eto vidite kupuju se nekakvi anonimusi po spaniji ... bitno je da lova ostane u djepovima predsjednika .. menadzers I trenera klope... eto vidjecete...da su htjelu , a love imaju .. vec bi sada imali 2-3 zvucne zvijeri u dortmundu..sve je to politika kluba .. kad su u pitanju miloncici koji su se slili u klub.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 03 jun 2013, 21:28

moustapha je napisao/la:
EvoMene je napisao/la:Bio bi vam fora taj trio ofanzivnih veznih: Reus - KDB - Eriksen. Na klupi još i Kuba i Groskrojc, a i Gundogan može da uleti po ptrebi.
Kako mislis da Gundo uleti? Covjek je zvijer i za njega apsolutno mora biti mjesta u startnih 11.
Naravno da mora. Mislio sam da može da uleti na poziciju ofanzivnog veznog. Zadnjeg veznog će stalno igrati, a ovamo po potrebi.
Smoke Weed Everyday!

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 03 jun 2013, 22:07

edobvb je napisao/la:Nema od tih navedenih zvucnih imena nistasamo se djaba lozimo ...eto vidite kupuju se nekakvi anonimusi po spaniji ... bitno je da lova ostane u djepovima predsjednika .. menadzers I trenera klope... eto vidjecete...da su htjelu , a love imaju .. vec bi sada imali 2-3 zvucne zvijeri u dortmundu..sve je to politika kluba .. kad su u pitanju miloncici koji su se slili u klub.
Edo, jel se ti možda drogiraš pa pričaš ovakve gluposti?

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 03 jun 2013, 22:21

AmirBvB je napisao/la:
edobvb je napisao/la:Nema od tih navedenih zvucnih imena nistasamo se djaba lozimo ...eto vidite kupuju se nekakvi anonimusi po spaniji ... bitno je da lova ostane u djepovima predsjednika .. menadzers I trenera klope... eto vidjecete...da su htjelu , a love imaju .. vec bi sada imali 2-3 zvucne zvijeri u dortmundu..sve je to politika kluba .. kad su u pitanju miloncici koji su se slili u klub.
Edo, jel se ti možda drogiraš pa pričaš ovakve gluposti?
Los pokusaj infiltracije Jajere u nase redove ... :arrow: "U jamu ga" RMUB

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 03 jun 2013, 22:24

Moze bit bidne, moze bit nebidne. Pricekajmo barem pocetak priprema pa da kritikujemo transfer politiku za ovu sezonu. Treba imati na umu da bi nas do prije dvije godine pomenuti igraci **** u skoku a sad vec javno izrazuju zelju da budu dio BVB-ea 8-)

Stim da sada lovimo malo krupnije ribe jasno je da iste dovest nije lako jer takve zvjerke niko nezeli rado izgubiti i ako vec onda za velke pare. A usput svi znaju da smo puni ko brod. Sto beze rasut 5-10 miliona ako more uz natezanje se "ustedit" solidan bekup za smelcera.

Samo opusteno opusteno, bit ce nase sto je njihovo, daj nam jos malo vremena :mrgreen:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 03 jun 2013, 22:39

Evo upravo sam procitao .. a I jaran mi potvrdio...da smo potpisali KDB

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 jun 2013, 22:41

edobvb je napisao/la:Evo upravo sam procitao .. a I jaran mi potvrdio...da smo potpisali KDB
al u limburgu mesecu ;)daj izvor

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 jun 2013, 23:06

gotovo zaboravih, sretan rođendan našem Lukaszu Piszczeku pišonji i Mario Gotze također sretan ti rođendan !
Momcima sve najbolje !!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 04 jun 2013, 19:47

slika
Niste vi dogurali ovako daleko zbog Gotzea i Lewata, oni su bili samo pomocni alat.
Kloppova nogometna filozofija je ta koja BvB cini skoro nemogucim nadigrati.

Zato mi je prica o nezamjenjivosti Gotzea glupa, neki su to mislili za Kagawu, pa ste postali viceprvaci Evrope i bez njega.
Lewat isto, otice on, doci ce neko drugi, nece odmah postati WC napadac, ali ce trpati.

Vidim vas daleko i sljedece godine u LP, uz malo nogometne srece(tipa Malaga) mozda opet VicePrvaci postanete 8-) .
Znate ko ostaje na Vrhu :)

Iako ove sezone ste ostali bez titula, koje su vam oduzete direktno od Bayerna (sve 4), povratili ste Svjetsku slavu, i sad je Borussija i u najzabacenijim dijelovima svijeta, jednako poznata kao i Real i Barca.
Pisalo se o njoj u svim medijima, kako su nogometno cudo koje je pred svima prosulo i velikog Reala i City...
Liga Prvaka 2012/13 je ucinilo Borussiju velikim klubom i van Njemacke i mozete biti samo jos vise ponosni poslije Wembleya sto ste Navijac Borussie, jer se po meni ova Nogometna Avantura zavrsava kada i Mandat Jurgena Kloppa.
Poslije Juppa, definitivno najbolji trener Svijeta.

P.S.- Ja glasa na ovoj anketi za Dzeku, ali nista od toga :(
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 04 jun 2013, 23:49

Sta je ovo, neko zatisje pred buru ili raji dosadile spekulacije? :mrgreen:

Gdje ce Lewa, ako ce ici igdje, jesu li vise potpisali De Bruyne i Eriksen, dovodimo li Bernarda? Koga dovodimo u napad umjesto Lewe?
Puno upitnika, a niko nista ne pise 8-)

Kako onaj ode u Banovice, opade nam tema :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 04 jun 2013, 23:56

kraljttbvb je napisao/la:Sta je ovo, neko zatisje pred buru ili raji dosadile spekulacije? :mrgreen:

Gdje ce Lewa, ako ce ici igdje, jesu li vise potpisali De Bruyne i Eriksen, dovodimo li Bernarda? Koga dovodimo u napad umjesto Lewe?
Puno upitnika, a niko nista ne pise 8-)

Kako onaj ode u Banovice, opade nam tema :mrgreen:

ma lewat je nas nego loma da odmorimo pa ce za jedno heftu dvije biti objavljeno.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 jun 2013, 02:15

BVB odustao od kupovine Gomaa-e, jer isti nije na treninzima pokazao ono sto su celnici BVB-a ocekivali...
Das Mittelfeldtalent Saleh Gomaa (Foto), welches sich zuletzt im Probetraining von Borussia Dortmund befand, wird vom BVB nicht verpflichtet. Der 19-Jährige konnte nicht vollends überzeugen und bleibt somit vorerst bei Enppi Club.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 jun 2013, 14:34

BVB prodao za milion € Juliana Kocha u Mainz...
Stvarno je velika steta sto su ovog igraca povrede unistile, jer sam siguran da bi mogao u BVB-u, biti kvalitetan back-up. One sezone kada je prvi put bio posudjen Duisburgu pola lige ga je zeljelo vidjeti u svojim redovima, no onda su se nazalost dogodile te povrede.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 05 jun 2013, 16:06

"Očekujem da će se sve riješiti i da ću ovo ljeto prijeći u svoj klub iz snova. To je u interesu svih", rekao je Lewandowski za sedmičnik Sport Bild.

"Borussia Dortmund je sjajan klub koji će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Međutim, sada mi treba novi izazov", dodao je 24-godišnji Poljak.

Hajd u yayern zajedno sa jos jednom pichkicom!Iskreno mislim da mu ne treba stajati na putu,vec uzeti kesh i dovesti zamjenu,bolje nego da ostane jos godinu preko ku.ca i odleprsa za 0 evrica!Znam da neki misle da ga treba ostaviti da trune na klupi,ocigledno kontaju da smo mi ala City,PSG i kompanija kojima 20-30 milki nista ne znaci! :?

E moj Lewa,i ti i pichkica treba Doktoru muda da zanosite u krivinama i kad se cojku digne da mu ga dobro poglabate,jer da nije njega(i ovog kluba)prvi ti bi igro za Lech ali drugi tim(ako ga imaju)jer te niko nebi trpio toliko vremena dok nisi postao "igrac" a ne krampa!

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 05 jun 2013, 17:35

Evo upravo smo potpissli Eriksona, 15 .milioncica! :)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 jun 2013, 17:45

Gdje si pročitao to :?:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 jun 2013, 17:49

Izgleda da se Bayer okren'o Sonu, jer KDB-a neće moći dovest'. :mrgreen: Tako bi našli zamjenu za Schurrlea, Andreu bi bio otvoren put do Chelsea, a KDB-u u Dortmund. ;)

Neki mediji prenose da smo ponudili 15 mil. eura za Bernarda!
http://www.mercato365.com/etranger/alle ... 0791.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.