Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- hakkaDunne
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ovo je sramotno. Vodiš 10 razlike i radi svojeg krkanluka i pokušaja kontri i nekih probijanja kroz igrače ko kroz duhove, te nekih pasova u havu i okrenu ti na -1. Ako izgube, neka izgube, i treba to da im se desi. Ovakve igre treba da se stide, ništa više.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
ako spanci prodju sa -10 bice presrecni.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sikiras nekoliko kardinalnih odluka i slobodno se moze reci da je najveci krivac za ovaj preokret...Sutevi s 9m,bespotrebna prevodjenja lopte,uzasna odbrana na ono spancu koji mu je zabio trojku i zakucao pored njega itd itd. Decko bi trebao malo da se smiri,da pusti da igra njemu dodje...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 15 avg 2015, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pandza je sad zeznuo stvar..u situaciji kada su spanci bile bez ideje, on vadi Musu, Sikirasa i Camparu...bit ce ovo abd bolje u drugom poluvremenu
Poceli su se zaje.bavat ,a to ne mogu protiv Spanije,ljudi tricu nisu pogodili nikako i kad zatreba dvije zaredom i okrenuse
Baho mi vec poceo na racku ici,bolje da nisu ni preuzimali,na miru bih gledao na yt prijenos..

Baho mi vec poceo na racku ici,bolje da nisu ni preuzimali,na miru bih gledao na yt prijenos..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Haj mi reci jesi dobar, prcim te usta i takve sto kao ti razmisljaju..hakkaDunne je napisao/la:Ovo je sramotno. Vodiš 10 razlike i radi svojeg krkanluka i pokušaja kontri i nekih probijanja kroz igrače ko kroz duhove, te nekih pasova u havu i okrenu ti na -1. Ako izgube, neka izgube, i treba to da im se desi. Ovakve igre treba da se stide, ništa više.
Musa je bio na klupi kada je spanski run krenocorleone87 je napisao/la:Ma igrao je i on pa nista osim slobodnih nije ubacio..Nije do Muse nego do komplet ekipe..Volvic je napisao/la:Nema Muse i odma raspad sistema.

Ma pusti frajera, neznam otkud se stvori samo odjednom hahahatuzlak1987 je napisao/la:Haj mi reci jesi dobar, prcim te usta i takve sto kao ti razmisljaju..hakkaDunne je napisao/la:Ovo je sramotno. Vodiš 10 razlike i radi svojeg krkanluka i pokušaja kontri i nekih probijanja kroz igrače ko kroz duhove, te nekih pasova u havu i okrenu ti na -1. Ako izgube, neka izgube, i treba to da im se desi. Ovakve igre treba da se stide, ništa više.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
upravo tako brate, i jos na to dodamo onaj Musin pokusaj sa 9 metara na 10 sekundi do kraja napada.. Razigrali smo im 13-ku, Mutic nam ima 3 faula, bit ce pravo tesko.NEZALAGANJE je napisao/la:Sikiras nekoliko kardinalnih odluka i slobodno se moze reci da je najveci krivac za ovaj preokret...Sutevi s 9m,bespotrebna prevodnja lopte,uzasna odbrana na ono spancu koji mu je zabio trojku i zakucao pored njega itd itd. Decko bi trebao malo da se smiri,da pusti da igra njemu dodje...
Stvarno treba da se stide, ipak gubimo od djevicanskih ostrva u prvom kolu Ž divizije.hakkaDunne je napisao/la:Ovo je sramotno. Vodiš 10 razlike i radi svojeg krkanluka i pokušaja kontri i nekih probijanja kroz igrače ko kroz duhove, te nekih pasova u havu i okrenu ti na -1. Ako izgube, neka izgube, i treba to da im se desi. Ovakve igre treba da se stide, ništa više.
Sikiras je previse brzoplet, kroz citavo prvenstvo je vecinu lopti koje je dobio odmah opalio ili je isao u prodor neovisno koliko ga igraca ceka.
Mi sami sebe sputavamo. Bespotrebne brzoplete akcije i soliranja nas mogu kostati. Cijelo vrijeme vodis i useres 2-3 minute pred kraj. Naravno ovo su dijeca ali trener treba reagovati jer mozemo dobiti Spance.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Samo bez pritiska na djecu, moze se ovo dobiti. Oni si i onako premasili ocekivanja s plasmanom na SP.
Pa mi da smo normalna nacija mi bi ove momke na koljenima čekali da im ga glabamo od momenta kad slete na sveto bosansko tlo, al nećemo jer je hakkadunne primjetio pasove u havu
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- skyisthelimit
Ne sikiram se. Znam da nam se 4/4 nece ponoviti.
15.10 - 15.06 ...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad cemo ih slomiti u 3/4.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mi i Španci smo tu negdje, mi smo za nijansu dominantniji u skoku i agresivniji, dok se oni kreću bolje u napadu. Pogodili smo nekoliko trica na početku (Sikiras, Campara) dok su oni pogodili na kraju, s tim da oni usljed boljeg napada imaju otvorenije šuteve ... u ostalim segmentima smo tu negdje otuda je i rezultat izjednačen.
yebat cemo im mater u drugom dijelu sad, no sikirki 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- corleone87
- Kontakt:
Upravo tako,previse na taj nacin izgubljenih lopti..Spanci puno bolje napade odradjuju,kreativniji su samo sto lose pogadadjaju..emir79 je napisao/la:Mi sami sebe sputavamo. Bespotrebne brzoplete akcije i soliranja nas mogu kostati. Cijelo vrijeme vodis i useres 2-3 minute pred kraj. Naravno ovo su dijeca ali trener treba reagovati jer mozemo dobiti Spance.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Samo trebamo malo manje srljati i to je to