NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Daj komentar za BabaluTruhlo je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:03![]()
Od nase skole volio bih Burica ako ne uspije jos jednu godinu odraditi u poljskoj, neka potpise i u oktobru ako treba.
Burekovic u zadnju godinu i pol, samo 4 nastupa ima, istice mu ugovor u madjarskoj, bio na posudbi u super ligi srbije. Njemu je tek 28 godina i sigurno moze igrati u PL. Sta znas sa managerima, mozda sve propadne pa ga gledamo u Celiku na jesen![]()
Marin ima jos godinu dana ugovora u Hanover 2, 4ta liga Njemacke, kad tad ce se vratiti u likCe, momak je lud za Celikom![]()
Dilaver godina dana bez utakmice, 33 godine, mislim da nema sta ponuditi klubu. Moramo traziti mladjeg napadaca na duge staze.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Libe

Mislim da se blizimo kraju, sto se tice povratnika. Kako napredujemo na terenu, polako otpadaju ovi sto su pri kraju karijere, sad dizemo ekipu jedan level vise i samo PL igraci kao pojacanja dolaze u obzir.
Doveli smo Zukica, federalca iz Kaknja, pa se nije mogao probiti u prvi tim, za razliku od Arezine ili npr Hora ako potpise. Ogromna je razlika izmedju PL igraca i federalaca.
Mi ako ulovimo Horu, ako se poklopi sa Buricem i jos 3 igraca PL kvaliteta bice zestok hu ha u narednoj sezoni

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Burekovic ima ugovor u Madjarskoj, tako da nista od tog.
Buric sasvim ok.
Aldin Sisic nek igra za Steel
Buric sasvim ok.
Aldin Sisic nek igra za Steel
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
@convicts samo provjrene informacije koje objavi Fabrizio 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bolje dovesti ove koji imaju iskustvo igranja u Prvoj ligi...Truhlo je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:11Libe![]()
Mislim da se blizimo kraju, sto se tice povratnika. Kako napredujemo na terebonu, polako otpadaju ovi sto su pri kraju karijere, sad dizemo ekipu jedan level vise i samo PL igraci kao pojacanja dolaze u obzir.
Doveli smo Zukica, federalca iz Kaknja, pa se nije mogao probiti u prvi tim, za razliku od Arezine ili npr Hora ako potpise. Ogromna je razlika izmedju PL igraca i federalaca.
Mi ako ulovimo Horu, ako se poklopi sa Buricem i jos 3 igraca PL kvaliteta bice zestok hu ha u narednoj sezoni![]()
Takve Zeljeznicar dovodiConvicts je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:15Bolje dovesti ove koji imaju iskustvo igranja u Prvoj ligi...Truhlo je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:11Libe![]()
Mislim da se blizimo kraju, sto se tice povratnika. Kako napredujemo na terebonu, polako otpadaju ovi sto su pri kraju karijere, sad dizemo ekipu jedan level vise i samo PL igraci kao pojacanja dolaze u obzir.
Mi ako ulovimo Horu, ako se poklopi sa Buricem i jos 3 igraca PL kvaliteta bice zestok hu ha u narednoj sezoni![]()

I Zrinjski istoTruhlo je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:16Takve Zeljeznicar dovodiConvicts je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:15Bolje dovesti ove koji imaju iskustvo igranja u Prvoj ligi...Truhlo je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:11
Libe![]()
![]()

HIFA OIL???
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jesi naporan u pm, uhvatis se jednog igraca i ne popustas. Reci svoje misljenje kakvo god da je i to je to, a ne svaki drugi post o tome.
Idi, budi normalan, drogiraj se,popusti nas bar sad malo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
mi većeg žohara na ovoj temi nismo imali od ovog convicts
nenormalno koliko je frajer dosadan
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Goni se u tri pmPonosniSmogovci je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:27mi većeg žohara na ovoj temi nismo imali od ovog convicts
-
- Kontakt:
Vala basPonosniSmogovci je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:27mi većeg žohara na ovoj temi nismo imali od ovog convicts
Mislim da treba dovesti Ružića

- Zenicanin988
- Kontakt:
Pa pomnozite ga s nulom, sta mu odgovarate na njegove gluposti. Udjem ma temu, kontam evo da sta procitam, kad ono lik pise nebuloze, svaki drugi post njegova glupost.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Gluposti to sto predlazem pojacanja...Zenicanin988 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:51Pa pomnozite ga s nulom, sta mu odgovarate na njegove gluposti. Udjem ma temu, kontam evo da sta procitam, kad ono lik pise nebuloze, svaki drugi post njegova glupost.
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 1 gost.