FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve razumijem da smo bez priprema da su do juce igraci bili na virsli itd, ali sebilj lazic su 3 mjeseca sa ekipom (lazic nije davno otisao iz kluba ) i saznas nakon tri mjeseca da igrac moze samo 25 minuta igrat.. sa ovim nema nijakve veze bez parica vec neznanje trenera u klubu, ahmet ista stvar moze da odigra 70 minuta u 3 dan, star je ovo ono povreda al 70 minuta
Fanimo 20 minuta nakon 15 dana posle korone (‘mozda nije ni bila korina vec manyjona)
Ovo su stvari koje idu na dusu trenera kao ona jad je stavio kanurica (daje dizdarevic branio proslibi ribare i bar bid osvoili protiv citya)
Osim toga akima golf dizel i to ne turbo dizel vec onaj obicni,, kad ti sve sagledas kondicija lova su nas kostali bar jednog predkola i bar 5 bodova, al sto je naj vaznije nas trener je danas pokazao da zna i rekao je da fali svjezine
Pravi svjezinu sabljicu
Fanimo 20 minuta nakon 15 dana posle korone (‘mozda nije ni bila korina vec manyjona)
Ovo su stvari koje idu na dusu trenera kao ona jad je stavio kanurica (daje dizdarevic branio proslibi ribare i bar bid osvoili protiv citya)
Osim toga akima golf dizel i to ne turbo dizel vec onaj obicni,, kad ti sve sagledas kondicija lova su nas kostali bar jednog predkola i bar 5 bodova, al sto je naj vaznije nas trener je danas pokazao da zna i rekao je da fali svjezine
Pravi svjezinu sabljicu
Ovo je sada očigledno da je fudbal ovdje samo alat i da je ovo puno više sada od sporta, rivalstva i da je ovo politika u punom zamahu. Od rata situacija nije bila gora, blokade, tenzije, neće ovo na dobro. Ova bagra ne misli stati i na nama je sada da se borimo svim dostupnim sredstvima. Nadam se da će se svi probosanski orijentisani zajedno okupiti i shvatiti da ovo nije nikakva šuplja ni teorija zavjere, đikani su krenuli opet da traže guzici čepa.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 23:12Sve dok ne vidimo dalje od nosa bit ce nam ovako. Vrlo agresivan pristup su zauzeli u svakoj pori Bosne. Podijelili nas na sve strana sa svojim lobijima i fudbal dodje samo kao okidac. Mora se biti pametan na sve ovo.
Nadam se da ima pameti i da ovakvim stvarima nece otjerati Mirvica i Tana.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ljubi cika Tobejoker90 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 00:26Ovo je sada očigledno da je fudbal ovdje samo alat i da je ovo puno više sada od sporta, rivalstva i da je ovo politika u punom zamahu. Od rata situacija nije bila gora, blokade, tenzije, neće ovo na dobro. Ova bagra ne misli stati i na nama je sada da se borimo svim dostupnim sredstvima. Nadam se da će se svi probosanski orijentisani zajedno okupiti i shvatiti da ovo nije nikakva šuplja ni teorija zavjere, đikani su krenuli opet da traže guzici čepa.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 23:12Sve dok ne vidimo dalje od nosa bit ce nam ovako. Vrlo agresivan pristup su zauzeli u svakoj pori Bosne. Podijelili nas na sve strana sa svojim lobijima i fudbal dodje samo kao okidac. Mora se biti pametan na sve ovo.

Eto mene opet i jos cu ludje i jos jace!

Ja kad opominjem da se trebamo paziti novog genocida, redovno ban popijem.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 23:12Sve dok ne vidimo dalje od nosa bit ce nam ovako. Vrlo agresivan pristup su zauzeli u svakoj pori Bosne. Podijelili nas na sve strana sa svojim lobijima i fudbal dodje samo kao okidac. Mora se biti pametan na sve ovo.
Nasi milioneri se moraju upetljati u rad saveza, moraju uci u sudije, moraju znati sta se dogadja svako kolo i ko je na kojem zadatku, ko ce koga povaliti (kao sto to radi bojac i tc sada), inace ce nam se ponoviti kradja titule iz prosle sezone.
Nazalost, nama je ravaku kolovodja i sa njom na celu nasi igraci kao i nas klub nikada nece biti zasticeni ni na jednom gostovanju, pa ni na domacim utakmicama.
Puna podrska rodjenim, tako se pravda uzima u svoje ruke (ako nije sve montirano). Protiv mafije - mafijaski!
NEMA NAZAD
Treba osnovati neku paravojnu formaciju sastavljenu samo od forumasa. 

-
- Kontakt:
Prvi put poslije 2017. godine, da se u ovo doba godine nalazimo tako daleko od vrha i da smo se svi manje - više oprostili od titule. Kako odvratan osjecaj, da čovjek dušu povrati.
Ti si prvu rundu odradio pošteno i kvalitetno, sada je na mlađim ako bude druge.Kerovodja je napisao/la: ↑26 sep 2021, 00:36Ljubi cika Tobejoker90 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 00:26Ovo je sada očigledno da je fudbal ovdje samo alat i da je ovo puno više sada od sporta, rivalstva i da je ovo politika u punom zamahu. Od rata situacija nije bila gora, blokade, tenzije, neće ovo na dobro. Ova bagra ne misli stati i na nama je sada da se borimo svim dostupnim sredstvima. Nadam se da će se svi probosanski orijentisani zajedno okupiti i shvatiti da ovo nije nikakva šuplja ni teorija zavjere, đikani su krenuli opet da traže guzici čepa.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 23:12
Sve dok ne vidimo dalje od nosa bit ce nam ovako. Vrlo agresivan pristup su zauzeli u svakoj pori Bosne. Podijelili nas na sve strana sa svojim lobijima i fudbal dodje samo kao okidac. Mora se biti pametan na sve ovo.
Nadam se da ima pameti i da ovakvim stvarima nece otjerati Mirvica i Tana.![]()
Eto mene opet i jos cu ludje i jos jace!![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Upravo. Ja prije tri dana napisao osvrt poslije derbija, gdje sam rekao da nemamo igre, da izgledamo isto kad ovce pustiš, neorganizvano, dosta grešaka itd. Eto ti likova pišu "ebo igru ebali smo malog Želju aleale" i slične debilane. Kontaju dobili Želju i evo ga sve med i mlijeko. Ne znam kakvo je to postignuće, jer da nisu dobili onako loše Želju, koji ima najgori start u historiji kluba, onda nek se kolektivno objese u Ferhadiji. Bruka bi bilo da ih nisu dobili.
Ali, dobro, naviklo se na ovom forumu čitati svašta, do podne jedno, od podne drugo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Istina je, da bi trebali imati vise bodova na kontu ali je isto tako istina, da evo prodje 11 kolo a mi nismo kompletni u igrackom kadru.
Do zime progurati nekako ovo i moliti Boga, da prvi ne bude imao vise od 7,8 bobi prednosti, pa se potuci za titulu u nastavku. Ali prvo moramo dovesti lijevog beka i lijevo krilo, ako mislimo ozbiljno uci u obračun, jer protiv jacih ekipa u ligi se vidi sav nas jad u ofanzivnom dijelu.
Do zime progurati nekako ovo i moliti Boga, da prvi ne bude imao vise od 7,8 bobi prednosti, pa se potuci za titulu u nastavku. Ali prvo moramo dovesti lijevog beka i lijevo krilo, ako mislimo ozbiljno uci u obračun, jer protiv jacih ekipa u ligi se vidi sav nas jad u ofanzivnom dijelu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Joj kad pocnu o nekim uslovima itd,pa bolan Leotar NIKAD nije dao gola na Kosevu i bas u doba Sablica zabije i to zamalo dva komada,zamisli nikad ni u doba virsli i svega ostalog,u banja luci zadnjih 10 god nismo izgubili i bas sad sa strasnim strucnjakom se to desi,pa bolan od leotara kojeg je Vico ubacio u ligu ne smijes kuci izgubiti taman igrao 9 na 11 cijelu tekmu,ja sam ga prvi podrzavao do skora,al ovo vise ne lici ni na sta.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Može li mi samo neko objasniti ulogu/poentu/zamisao Bodula kao centarfora? Evo samo to neko da mi objasni, jer ne mogu to da svarim. Lik se ionako jedva kreće, fizički zapušten i nespreman i kako neko očekuje da se on može fajtati s stoperima? Okej, nema Bagarića, ali to nije razlog da Bodul ide na špica.
I ovo rotiranje nekih formacija, počeo je Sablić da smara. Ne pljujem ga, gotivan mi je, vjerujem u njega i dalje, ali ohani malo brate dragi.
I ovo rotiranje nekih formacija, počeo je Sablić da smara. Ne pljujem ga, gotivan mi je, vjerujem u njega i dalje, ali ohani malo brate dragi.
Pa onda vi ratujte ja cu samo pljackatijoker90 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 00:45Ti si prvu rundu odradio pošteno i kvalitetno, sada je na mlađim ako bude druge.Kerovodja je napisao/la: ↑26 sep 2021, 00:36Ljubi cika Tobejoker90 je napisao/la: ↑26 sep 2021, 00:26
Ovo je sada očigledno da je fudbal ovdje samo alat i da je ovo puno više sada od sporta, rivalstva i da je ovo politika u punom zamahu. Od rata situacija nije bila gora, blokade, tenzije, neće ovo na dobro. Ova bagra ne misli stati i na nama je sada da se borimo svim dostupnim sredstvima. Nadam se da će se svi probosanski orijentisani zajedno okupiti i shvatiti da ovo nije nikakva šuplja ni teorija zavjere, đikani su krenuli opet da traže guzici čepa.![]()
Eto mene opet i jos cu ludje i jos jace!![]()
![]()
Znam da je sportski forum i mnogi će skočiti ovdje kako nije ovako i kako ne treba to pisati ovdje i trovati forum, ali ovo je realnost. Krenuli su svim silama, mora se pisati o tome kad su evo i u sportu i kao rak će ga pojesti iznutra da ogade sve u ovoj državi prvenstveno bošnjacima i da državu prikažu nemogućom. Valjda nas ima dovoljno koji nemaju pamćenje kao zlatna ribica. Krme Vico ovo ne radi samo iz lopovluka i lične koristi kao njegovi prethodnici koje također nabijemo na racku, on ovo radi iz mnogo perfidnijih razloga.
![]()

holyman je napisao/la: ↑26 sep 2021, 00:38Ja kad opominjem da se trebamo paziti novog genocida, redovno ban popijem.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 23:12Sve dok ne vidimo dalje od nosa bit ce nam ovako. Vrlo agresivan pristup su zauzeli u svakoj pori Bosne. Podijelili nas na sve strana sa svojim lobijima i fudbal dodje samo kao okidac. Mora se biti pametan na sve ovo.
Nasi milioneri se moraju upetljati u rad saveza, moraju uci u sudije, moraju znati sta se dogadja svako kolo i ko je na kojem zadatku, ko ce koga povaliti (kao sto to radi bojac i tc sada), inace ce nam se ponoviti kradja titule iz prosle sezone.
Nazalost, nama je ravaku kolovodja i sa njom na celu nasi igraci kao i nas klub nikada nece biti zasticeni ni na jednom gostovanju, pa ni na domacim utakmicama.
Puna podrska rodjenim, tako se pravda uzima u svoje ruke (ako nije sve montirano). Protiv mafije - mafijaski!

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Puna podrška gospodinu Goranu Sabliću!
Sabrina odlazi!!!
Sabrina odlazi!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Prvo covjek preuzme ekipu u katastrofalnom stanju, sto igracki sto finansijski. Atmosfera je u pocetku sezone bila ocajna jer u klubu nista nije stimalo. Prvi njegov dobar potez je sto ocigledno ima muda ubacit mlade momke u igru. Isprva se cinilo da to radi jer mu fali igraca sto i jeste bio slucaj ali evo sada i kad se roster vremenom prosiruje, ti mladi momci(Trako, Ramic i Dizdarevic) su i dalje tu i siguran sam da cemo mu biti zahvalni na njima. Evidentno je da ulaze previse energije da nesto napravi od ovog tima. Sad kad se napokon klupko odmotava i kad nadam se idemo pravim koracima ka jacanju kluba, neki ljudi ovdje ocekuju da nakon sto su Mirvic i Tan preuzeli klub da ce odmah od iduce utakmice desit se neka abnormalna promjena. Ova ekipa stvarno ima potencijala kada se fino sagleda i prosto je nevjerovatno da do sad nijednom nismo mogli izvesti najboljih 11 na teren sto zbog registracija, kartona, fizicke spreme uzrokovane povredama ili tim sto nisu dugo imali utakmica u nogama. Previse je nedaca snaslo Sablica na klupi da mu se ne bi dala sansa da ovu sezonu proba napravit sto je zamislio. Neki su imali puno bolje uslove, a duze su se trpili. Od stalnih besmislenih promjena trenera nema nicega dobrog. Puna podrska Sablicu, siguran sam da ce ove sezonu izgurati najbolje sto moze obzirom da se sve i ne odlucuje samo igrom, tako da nikad manje nisam bio uvjeren da mozemo do titule. Jednaka radost osvajanju titule bi mi bila da se srusi ovaj savez mada je to trenutno u rangu naucne fantastike, ali ko zna. VTS!
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- ElCartel11
- Kontakt:
U jos jednoj utakmici je igrao Bodul centarfora i nije se vidio. Ali danas ga je Sablic jednostavno morao staviti, jer nije imao nikog drugog. Bagaric i Cmiljanic odsutni, Ahmet ocito nije bio spreman za čitav meč, drugog i nemas vise za vrh napada.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 sep 2021, 00:54Može li mi samo neko objasniti ulogu/poentu/zamisao Bodula kao centarfora? Evo samo to neko da mi objasni, jer ne mogu to da svarim. Lik se ionako jedva kreće, fizički zapušten i nespreman i kako neko očekuje da se on može fajtati s stoperima? Okej, nema Bagarića, ali to nije razlog da Bodul ide na špica.
Fanimo se takodje vraca nakon povrede.
Jos smo smi osakaceni ali se je nadati, da cemo se vrtjeti oko vrha.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sablicev poraz. Ali to ne znaci da ga treba otjerati, nego jednostavno da je pogrijesio sa taktikom i da je MORAO krenuti sa jednim klasicnim napadacem pa makar to bio neko iz U17. On je postavio igru kao da je protivnik bio Real Madrid, skroz pichkasto. FK Sarajevo tako ne smije igrati u ovoj najslabijoj ligi u Europi i sire, ako zelimo biti veliki. Ako to ne skonta onda ga treba nabiti nogom u zicugu i pravac Split!
Sablicev poraz, kakve god fizicke spreme Merso bio mislim da je trebao pocet tekmu jer ko bi ga drugi uvalio danas realno.. Da je kako uzeti city gore da ostanemo pri vrhu, a sto se tice igraca i trenera njima puna podrska!
1946-1987
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, napoleon72 i 29 gostiju.