Taman postoji neko ko se od vas treba braniti, balordicu.
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Sta je sa Dzenom yebem ga usta sta se zajebaje koji qrac. Najbolji napadac kojeg je Velezova omladinska skola imala poslje rata. Prvi strijelac juniorske lige sa Haskicem ga gurat za godinu ako ne bude dao deset golova u sezoni poserite me. Onakvu klasu nakon trideset godina napravimo i on budala

Pa nama uglavnom te u21 cine izlazni juniori koji su dosli kao otpad iz Sarajeva ili Zelje u najgorem slucaju. Ne moze me niko ubijedit da mi nemamo u juniorima boljeg igraca od Kadrica koji je dosao iz yebenog Batona ej i to preko menadzerske seme. Zato napredak i niie vidljiv. Uvijek cu radije Pucu istrpiti( mislim da je vakat da fa se vrati u prvi tim) koji je nase dijete od prvog dana nego Kadrica pa ako moze moze dobro nama, ako ne moze yebiga druze klupa. Smijesno je porediti Sikala i Kadrica kad su obojica tarabe teske. Mahmic je najbezbolnija opcija na u21, ali nije ni on do sad nista pokazao, vise je kiksao nego sto je dobro uradio. Neko napisa gore da treba traziti golmana u21. Mislim da je Kacavenda bio dobar primjer zasto ne. Borac je Cetkovic koji je realno klasa za u21 dostupne golmane zamijenio s iskusnim golmanom. Po meni Puce iza Haskica mozda najbolja opcija. Svakako bi izbacio Vehabovica sto i nije neki gubitak realno. Svaka druga pozicija tanko bas.JimmyPage je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:25Istina, kad vidiš kakve u21 igrače ostali imaju ne kontam koji qrac naši rade i treniraju.MirsoPikcrs je napisao/la: ↑31 okt 2023, 10:43Ja samo znam da zadnjih 10 godina nije niko kvalitetan izasao iz Oml. skole Veleza. Ova sad dvojica igraju samo radi pravila i jer evo vec odavno nismo sposobni dovesti kvalitetnog u21 igraca.
Jos jednom kazem neka je 11 brazilaca ali daj da osvojimo.
Sjećam se onog intervjua sa Karabegom kad je govorio kako je potrebno vrijeme 3-5 godina da se vide prvi rezultati.
Možda ovi trenutni rezultati omladinaca jesu neki pomak al ja nešto ne vidim tu neki aman potencijal tipa Mulalića ili Buljubašića iz Sarajeva. Nadam se da će me demantovati
19V22
-
- Kontakt:
Puce je sa 18 godina jak kao bizon. Za 5 godina ce onakve kao Jakovljevic nosati na ledjima i zabijat golove. Gurat momka u vatru odmah ne znam koji je qrac i ljudima u klubu
-
- Kontakt:
Ono što Puce jedini uz Mahmića ima od 21 igrača je fizička konstrukcija.
Ako pogledamo i one što su prije bili od Dzankovića,Salčina,Sijamije da ne pričamo o Kadriću.
Pa njih ljudi raznose u duelu.
Osim toga na njegovoj poziciji igra baš Kadrić, Vehabović.
Dobio je priliku protiv Sarajeva i odmah je nad njim napravljen penal.
Ako pogledamo i one što su prije bili od Dzankovića,Salčina,Sijamije da ne pričamo o Kadriću.
Pa njih ljudi raznose u duelu.
Osim toga na njegovoj poziciji igra baš Kadrić, Vehabović.
Dobio je priliku protiv Sarajeva i odmah je nad njim napravljen penal.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Dzenan Puce
2020/21: 32/2
2021/22: 32/17
2022/23: 27/27
2023/24: 11/10
Prvi tim: 2/0/1
2020/21: 32/2
2021/22: 32/17
2022/23: 27/27
2023/24: 11/10
Prvi tim: 2/0/1
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ovdje je kao kadet igrao za juniore
-
- Kontakt:
Ćetković je povrijeđen .Povrijedio se lik poslije utakmice u europi kad su se gurali sa austrijancima.Cernica22 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:57Pa nama uglavnom te u21 cine izlazni juniori koji su dosli kao otpad iz Sarajeva ili Zelje u najgorem slucaju. Ne moze me niko ubijedit da mi nemamo u juniorima boljeg igraca od Kadrica koji je dosao iz yebenog Batona ej i to preko menadzerske seme. Zato napredak i niie vidljiv. Uvijek cu radije Pucu istrpiti( mislim da je vakat da fa se vrati u prvi tim) koji je nase dijete od prvog dana nego Kadrica pa ako moze moze dobro nama, ako ne moze yebiga druze klupa. Smijesno je porediti Sikala i Kadrica kad su obojica tarabe teske. Mahmic je najbezbolnija opcija na u21, ali nije ni on do sad nista pokazao, vise je kiksao nego sto je dobro uradio. Neko napisa gore da treba traziti golmana u21. Mislim da je Kacavenda bio dobar primjer zasto ne. Borac je Cetkovic koji je realno klasa za u21 dostupne golmane zamijenio s iskusnim golmanom. Po meni Puce iza Haskica mozda najbolja opcija. Svakako bi izbacio Vehabovica sto i nije neki gubitak realno. Svaka druga pozicija tanko bas.JimmyPage je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:25Istina, kad vidiš kakve u21 igrače ostali imaju ne kontam koji qrac naši rade i treniraju.MirsoPikcrs je napisao/la: ↑31 okt 2023, 10:43Ja samo znam da zadnjih 10 godina nije niko kvalitetan izasao iz Oml. skole Veleza. Ova sad dvojica igraju samo radi pravila i jer evo vec odavno nismo sposobni dovesti kvalitetnog u21 igraca.
Jos jednom kazem neka je 11 brazilaca ali daj da osvojimo.
Sjećam se onog intervjua sa Karabegom kad je govorio kako je potrebno vrijeme 3-5 godina da se vide prvi rezultati.
Možda ovi trenutni rezultati omladinaca jesu neki pomak al ja nešto ne vidim tu neki aman potencijal tipa Mulalića ili Buljubašića iz Sarajeva. Nadam se da će me demantovati
On im je bio prvi izbor ali su im bila povrijeđena oba golmana i jedina opcija im je bila ili dovesti nekoga ili sa dva juniora igrati prvi dio sezone.To što smo mi ofulili sa Kačavendom ne znači da mladi golmani nisu bolji od ovih što su u našoj ligi.
Šahinović zakucao Rogić na klupu,Muftić prvo Bendera pa sad Mulalića koji je došao Želji kao jedno od najvećih pojačanja.
Onaj momak iz Posušja,pa onaj iz Širokog prošle sezone.
To što je Kačavenda bio kloc pa se mi opekli je druga stvar, najbolje pokazuje i njegova dalja karijera gdje je i šta radi.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sahinovic i nije neka sreca pitaj njih sto malo vise od nas prate. Kikseva milion. Mlad je pa hajde, ali opet je to deficitarna u21 pozicija, kakva je onda razlika Mahmica koji isto kiksa kao i Sahinovica. Muftic je izbacio Bendera nakon sto je ovaj imao bruku gresaka pocevsi od one utakmice protiv Radnika cini mi se. Pa protiv nas su ga flasama sa istoka na grbavivi gadjali i tako dalje. Mulalica su doveli, branio prve dvije utakmice pa ispade covjek jablan teski. Plus Muftic vise nije u21. Naprimjer Horkas kad je onda dosao kod medjugoraca iz Dinama bio najavljen kao vrhunski golman pa i on ispade promasaj teski. U svakom slucaju najlakse je kiksati na golmanu na toj u21 poziciji jer je rijetkost kad neko pogodi tipa ovaj sto si naveo i Cetkovic za kojeg nisam znao da je povrijedjen. Imamo i mi i Nanica i Ribica pa sutra da ih stavi umjesto Osmana i ti i ja bi 90 minuta strepili na svaku sansu.Espiritosanto je napisao/la: ↑31 okt 2023, 12:17Ćetković je povrijeđen .Povrijedio se lik poslije utakmice u europi kad su se gurali sa austrijancima.Cernica22 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:57Pa nama uglavnom te u21 cine izlazni juniori koji su dosli kao otpad iz Sarajeva ili Zelje u najgorem slucaju. Ne moze me niko ubijedit da mi nemamo u juniorima boljeg igraca od Kadrica koji je dosao iz yebenog Batona ej i to preko menadzerske seme. Zato napredak i niie vidljiv. Uvijek cu radije Pucu istrpiti( mislim da je vakat da fa se vrati u prvi tim) koji je nase dijete od prvog dana nego Kadrica pa ako moze moze dobro nama, ako ne moze yebiga druze klupa. Smijesno je porediti Sikala i Kadrica kad su obojica tarabe teske. Mahmic je najbezbolnija opcija na u21, ali nije ni on do sad nista pokazao, vise je kiksao nego sto je dobro uradio. Neko napisa gore da treba traziti golmana u21. Mislim da je Kacavenda bio dobar primjer zasto ne. Borac je Cetkovic koji je realno klasa za u21 dostupne golmane zamijenio s iskusnim golmanom. Po meni Puce iza Haskica mozda najbolja opcija. Svakako bi izbacio Vehabovica sto i nije neki gubitak realno. Svaka druga pozicija tanko bas.JimmyPage je napisao/la: ↑31 okt 2023, 11:25
Istina, kad vidiš kakve u21 igrače ostali imaju ne kontam koji qrac naši rade i treniraju.
On im je bio prvi izbor ali su im bila povrijeđena oba golmana i jedina opcija im je bila ili dovesti nekoga ili sa dva juniora igrati prvi dio sezone.To što smo mi ofulili sa Kačavendom ne znači da mladi golmani nisu bolji od ovih što su u našoj ligi.
Šahinović zakucao Rogić na klupu,Muftić prvo Bendera pa sad Mulalića koji je došao Želji kao jedno od najvećih pojačanja.
Onaj momak iz Posušja,pa onaj iz Širokog prošle sezone.
To što je Kačavenda bio kloc pa se mi opekli je druga stvar, najbolje pokazuje i njegova dalja karijera gdje je i šta radi.
19V22
-
- Kontakt:
Ma ne znam Cernica šta bih ti rekao,baš je teško odlučiti gdje bi bilo najlakše za ekipu istrpiti tog mladog igrača.
Ako bi igrali sa 4 u vezi mislim da bi to bilo najbezbolnije ali sa trojicom je već problem ako taj igrač nije kvalitet.
U ovoj situaciji u našem slučaju mislim da bi to bio neki igrač prema naprijed.
Ja sam se nadao da možemo Čujića dovesti na posudbu ako već on ne može volio bih da pokušaju sa Pucom.
Možda bi i on bio loš ali bar probati jer nećemo biti na gubitku od ovih svakako nikakve koristi nema.
A ovo što se golmana tiče bilo je samo usporedba da ima dobrih rješenja.
Ali recimo golmanska se greška više pamti nego bilo kojeg igrača.Tu treba i jak psihološki momak ali i podrška ekipe i trenera koji bi ga dizali non stop.
Samo ovo sa ovim bonus igračem opet nije dobro nažalost puno smo očekivali od Mahmića a ono ništa, ili je prosjek ili povrijeđen.
Ako bi igrali sa 4 u vezi mislim da bi to bilo najbezbolnije ali sa trojicom je već problem ako taj igrač nije kvalitet.
U ovoj situaciji u našem slučaju mislim da bi to bio neki igrač prema naprijed.
Ja sam se nadao da možemo Čujića dovesti na posudbu ako već on ne može volio bih da pokušaju sa Pucom.
Možda bi i on bio loš ali bar probati jer nećemo biti na gubitku od ovih svakako nikakve koristi nema.
A ovo što se golmana tiče bilo je samo usporedba da ima dobrih rješenja.
Ali recimo golmanska se greška više pamti nego bilo kojeg igrača.Tu treba i jak psihološki momak ali i podrška ekipe i trenera koji bi ga dizali non stop.
Samo ovo sa ovim bonus igračem opet nije dobro nažalost puno smo očekivali od Mahmića a ono ništa, ili je prosjek ili povrijeđen.
SVI U GABELU !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Fedja Dudic :
"Očekivao sam mnogo više i od Veleža, jer mislim da je dovedeno sve što se može dovesti. Budžet kluba dosta povećan, plate puno veće nego u onom periodu kada se igrala Evropa i kad se izborila Evropa tako da sigurno ove zadnje utakmice nisu na nivou na kome se očekivalo."
Naletit cu na minimalno jedno citiranje gdje cete me napasti,ali je ovaj covjek znao sta je radio u Velezu, sve ono kasnije je druga prica. Za veoma kratko vrijeme smo mi tu izgubili njegovih 15 igraca, trenera, strucni stab i strukturu kluba. Treba vremena da se sve poslozi, Klafuric jedva ceka zimu da to sebiporeda kako je zamislio. Cuo sam da je on u kontaktu sa super igracima i da bi moglo da se uradi tu nesto i da budu dio Veleza uskoro. Ne znam o kome se radi, ali ima odredjene kontakte
"Očekivao sam mnogo više i od Veleža, jer mislim da je dovedeno sve što se može dovesti. Budžet kluba dosta povećan, plate puno veće nego u onom periodu kada se igrala Evropa i kad se izborila Evropa tako da sigurno ove zadnje utakmice nisu na nivou na kome se očekivalo."
Naletit cu na minimalno jedno citiranje gdje cete me napasti,ali je ovaj covjek znao sta je radio u Velezu, sve ono kasnije je druga prica. Za veoma kratko vrijeme smo mi tu izgubili njegovih 15 igraca, trenera, strucni stab i strukturu kluba. Treba vremena da se sve poslozi, Klafuric jedva ceka zimu da to sebiporeda kako je zamislio. Cuo sam da je on u kontaktu sa super igracima i da bi moglo da se uradi tu nesto i da budu dio Veleza uskoro. Ne znam o kome se radi, ali ima odredjene kontakte
-
- Kontakt:
Sutra vjerovatno pocinju radovi na izgradnji nove tribine
-
- Kontakt:
E yebiga sada objektivna sizofrena mostarska publika mora traziti novi povod za izbacivanje svojih unutar porodicnih problema i frustracijaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:22Sutra vjerovatno pocinju radovi na izgradnji nove tribine
-
- Kontakt:
Super igraci su ti koji dolaze dzabe ?Direktorcic je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:40Fedja Dudic :
De budimo realni ljudi.. od 15 igraca koji dodju za dzaba moze jedan potrefiti da valja.. i ovi sto su pod Dudicem bili svi sjevnu pola sezone sezonu i iducu ih nigdje..
Balorda

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ma nema te šta ko napasti, Feđa je uradio vrhunski posao ali su mu se isto tako neke stvari posložile, imao je složnu upravu sa Hasićem na čelu, naslijedio je ekipu koja je već uigrana u Prvoj Ligi Federacije i o kojoj je svako jako malo znao. Od Veleža se tada jako malo očekivalo, tj nije bilo nekog pritiska, maltene je bio samo opstanak cilj. Kasnije su narasli apetiti navijačima, igrači su se umislili, u upravi je nastalo rasulo i dobili smo šta smo dobili da čitav sistem moramo skoro pa nanovo napraviti.Direktorcic je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:40Fedja Dudic :
-
- Kontakt:
Vidio sam onu sliku,čini mi se klupe za rezervne igrače da su sklonjene.I ona montažna tribina za gostujućeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:22Sutra vjerovatno pocinju radovi na izgradnji nove tribine
Bravo, sve precizno napisano i slažem se da su se poklopile mnoge stvari. Imaš primjera koliko hoćeš gdje se vidjelo da samo novac nije jedini bitan faktor za konačan uspjeh, formula je mnogo složenija. Evo koliko Mirvić luta i ne samo on nego i veliki klubovi na svjetskoj sceni, od Mančestera do Čelzija. Isto tako da nije bio Feđa tu sa svojom energijom koju je dao ekipi nego neko drugi vjerovatno da to ne bi funkcionisalo.ra1981 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 22:58Ma nema te šta ko napasti, Feđa je uradio vrhunski posao ali su mu se isto tako neke stvari posložile, imao je složnu upravu sa Hasićem na čelu, naslijedio je ekipu koja je već uigrana u Prvoj Ligi Federacije i o kojoj je svako jako malo znao. Od Veleža se tada jako malo očekivalo, tj nije bilo nekog pritiska, maltene je bio samo opstanak cilj. Kasnije su narasli apetiti navijačima, igrači su se umislili, u upravi je nastalo rasulo i dobili smo šta smo dobili da čitav sistem moramo skoro pa nanovo napraviti.Direktorcic je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:40Fedja Dudic :
Klafuriću puna podrška pa puklo kud puklo, il ćemo nešto napraviti ili kreni opet od nule
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.