Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Pa ova pise da hoce da je trojica lupe...
Ybg,mogu i ja sam,ali kad ona oce trojicu.
Ybg,mogu i ja sam,ali kad ona oce trojicu.
Keep walking.
i te on voliOtelo je napisao/la:I glupe su.

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Pa sta ce mi to od treba koje stavljaju ovakve opise i ovakve fotografije ?Cautinho je napisao/la:U to cu vjerovati kad mi lijepo posaljes sliku svjedodzbi ili indexa.Otelo je napisao/la:I glupe su.
A ono sto ne vjerujem je to da ih posjedujes.
Et, sigurno su clanice Mense a ne ucenice koje odgovaraju za 2 na kraju godine i to na nacin da obucu sto uze hlace/suknje i sto dublji dekolte.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kiky, pametno zboriš.Cautinho je napisao/la: Bolji opis bgm nego kod onih koje se uslikaju isto tako pa stave neki ljubavni stih ili najdražu pjesmu,pa im frendice u komentarima stavljaju "lijepa si",ljepotica,sawršena i tako to.
Ove barem istinu zbore,i direktne su.Volim direktne cure.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- BurningLegion
- Kontakt:
Mogu ti reci da znam i gorih, a vrlo dobre i odlicne ucenice.Otelo je napisao/la:Pa sta ce mi to od treba koje stavljaju ovakve opise i ovakve fotografije ?Cautinho je napisao/la:U to cu vjerovati kad mi lijepo posaljes sliku svjedodzbi ili indexa.Otelo je napisao/la:I glupe su.
A ono sto ne vjerujem je to da ih posjedujes.
Et, sigurno su clanice Mense a ne ucenice koje odgovaraju za 2 na kraju godine i to na nacin da obucu sto uze hlace/suknje i sto dublji dekolte.
Inteligencija nema nikakve nuzno veze sa promiskuitetom.
I neka ih. DABOGDA sto vise ovako direktnih bilo. Kome smeta, brate zaobidji, ne bi da te tjera da je ''opalis'', ali ovi muskarci sto glume moralne vertikale, a mijenjali bi djevojke svakih mjesec dana, nigdje veze.
Ja bar priznam.
Eh, onda sam ja valjda drugaciji od svih jer nema sanse da bih uspio promjeniti par djevojka u par mjeseci. Ne privlaci me to i radije bih bio sam.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
Normala.Unknown Genius je napisao/la:Kiky, pametno zboriš.Cautinho je napisao/la: Bolji opis bgm nego kod onih koje se uslikaju isto tako pa stave neki ljubavni stih ili najdražu pjesmu,pa im frendice u komentarima stavljaju "lijepa si",ljepotica,sawršena i tako to.
Ove barem istinu zbore,i direktne su.Volim direktne cure.
Keep walking.
- legenda reala
- Kontakt:
jesu li ove dvije što zovu Kikya da ih lupne, prave ??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ljudi imam problema sa facebookom na windows phone
ne mogu da uđem na faceboook kada instaliram
pise doslo je do greske a sve lijepo u unesem
sta li bi moglo biti ?
Unaprijed hvala !
ne mogu da uđem na faceboook kada instaliram
pise doslo je do greske a sve lijepo u unesem
sta li bi moglo biti ?

Unaprijed hvala !
jesu.legenda reala je napisao/la:jesu li ove dvije što zovu Kikya da ih lupne, prave ??
Previše serija gledaš.Otelo je napisao/la:Eh, onda sam ja valjda drugaciji od svih jer nema sanse da bih uspio promjeniti par djevojka u par mjeseci. Ne privlaci me to i radije bih bio sam.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Otelo je napisao/la:Eh, onda sam ja valjda drugaciji od svih jer nema sanse da bih uspio promjeniti par djevojka u par mjeseci. Ne privlaci me to i radije bih bio sam.

imamo slicno razmisljanje

I to ali inteligencija me mnogo vise pali od dobre cure bez mozga.Kawhi je napisao/la:Previše serija gledaš.Otelo je napisao/la:Eh, onda sam ja valjda drugaciji od svih jer nema sanse da bih uspio promjeniti par djevojka u par mjeseci. Ne privlaci me to i radije bih bio sam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Umrijet ćeš sam.Otelo je napisao/la:I to ali inteligencija me mnogo vise pali od dobre cure bez mozga.Kawhi je napisao/la:Previše serija gledaš.Otelo je napisao/la:Eh, onda sam ja valjda drugaciji od svih jer nema sanse da bih uspio promjeniti par djevojka u par mjeseci. Ne privlaci me to i radije bih bio sam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nista vise ni ne ocekujem od zivota
Trenutacno padam u neku depresiju sto znaci da me ceka veoma umjetnicki period.

- Cautinho
- Kontakt:
Dakuće.legenda reala je napisao/la:jesu li ove dvije što zovu Kikya da ih lupne, prave ??
Ja,ti i evo @grbavica,nas trojica ćemo da ih lupnemo.
@grbi,hvala na kontinentu.
Keep walking.
Kad vidi draga da si pao, vratit će se, znajOtelo je napisao/la:Nista vise ni ne ocekujem od zivota![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 66&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.