A meni je danas takode malo falilo da prijavim nekoga jer sam otisao na to umjesto citata
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mozda to onda i nije lose rijesenje, momak je kvalitetan ali ubaciti ga da debituje u ovakvoj utakmici je mac sa dvije ostrice.hilmo je napisao/la:Jeste, ali na TM-u mu je označeno i na desnoj stranisimon je napisao/la: Zar Kadusic nije lijevi bek
A ne znam, Dženo će odlučiti šta i kako, ali ukoliko malac zaigra i slučajno podlegne atmosferi i tremi a to nas bude skupo koštalo ne treba mu zamjeriti.simon je napisao/la: Mozda to onda i nije lose rijesenje, momak je kvalitetan ali ubaciti ga da debituje u ovakvoj utakmici je mac sa dvije ostrice.
Javi se kad dodjes, imas od mene pare za ulaznicu.moj uzor-S.G je napisao/la:Lafo ova grupa nas ovdje koji studiramo u Mostaru navijamo za Saraj'vo a niko sutra nece na derbi. E sjeveru moj, ocekuj me valjda cu upoznat kakve raje da ne budem sam :$
Hvala ti puno ali imam para poprilicno dovoljno za sutra, nego onako mi krivo sto su supciEvander je napisao/la:Javi se kad dodjes, imas od mene pare za ulaznicu.moj uzor-S.G je napisao/la:Lafo ova grupa nas ovdje koji studiramo u Mostaru navijamo za Saraj'vo a niko sutra nece na derbi. E sjeveru moj, ocekuj me valjda cu upoznat kakve raje da ne budem sam :$
Nisam mislio da nemas para, samo sam zelio na neki nacin nagraditi tvoj trud sto ces sam iz Mostara doci samo radi utakmice.moj uzor-S.G je napisao/la:Hvala ti puno ali imam para poprilicno dovoljno za sutra, nego onako mi krivo sto su supciEvander je napisao/la:Javi se kad dodjes, imas od mene pare za ulaznicu.moj uzor-S.G je napisao/la:Lafo ova grupa nas ovdje koji studiramo u Mostaru navijamo za Saraj'vo a niko sutra nece na derbi. E sjeveru moj, ocekuj me valjda cu upoznat kakve raje da ne budem sam :$
Dolazio sam i ja druže i sam bio na sjeveru, ne znaš nikog (osim onih koje znaš facom sa prošlih utakmica al' niko od njih tebe ne zna) al' ti to ne bude bitno, bitno da podereš grlo da pomogneš svom klubu da pobijedi i da ti donese radost i sreću da znaš da nisi džabe prevalio tolike kilometre. A onda kad sudija svira kraj, svi krenu ka izlazima, svi odoše svojim putem a ti kontaš kako se prebaciti nazad kući. Yebi ga drug, tako ti je to kad nisi Sarajlija a voliš taj klub.moj uzor-S.G je napisao/la:Lafo ova grupa nas ovdje koji studiramo u Mostaru navijamo za Saraj'vo a niko sutra nece na derbi. E sjeveru moj, ocekuj me valjda cu upoznat kakve raje da ne budem sam :$
Takodje sam prolazio to iako rijetko sam, ali je opet syeb. Sretno momku, @sg ako budes htio na istok javi se u inbox, ima bujruma.DrustveniParazit je napisao/la:Dolazio sam i ja druže i sam bio na sjeveru, ne znaš nikog (osim onih koje znaš facom sa prošlih utakmica al' niko od njih tebe ne zna) al' ti to ne bude bitno, bitno da podereš grlo da pomogneš svom klubu da pobijedi i da ti donese radost i sreću da znaš da nisi džabe prevalio tolike kilometre. A onda kad sudija svira kraj, svi krenu ka izlazima, svi odoše svojim putem a ti kontaš kako se prebaciti nazad kući. Yebi ga drug, tako ti je to kad nisi Sarajlija a voliš taj klub.moj uzor-S.G je napisao/la:Lafo ova grupa nas ovdje koji studiramo u Mostaru navijamo za Saraj'vo a niko sutra nece na derbi. E sjeveru moj, ocekuj me valjda cu upoznat kakve raje da ne budem sam :$
Šta ću kad sam u takvom gradu gdje je malo nas koji za Sarajevo navijamo a i ovo malo što nas ima rijetko ko ide na utakmice.Sabinho je napisao/la: Takodje sam prolazio to iako rijetko sam, ali je opet syeb. Sretno momku, @sg ako budes htio na istok javi se u inbox, ima bujruma.
BetonEvolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, head88, MaroonBjelave, RaymondRed, riki46, Vanja8 i 56 gostiju.