Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa to nema veze s ovim glupiranjima i glupiranjima po FB. Cuj objavio na FB, a daj. Kafa, drustvo zahebancija al ovi se dive objavio na FB, jos napise napravio ludnicu na FB, a dajstorm_raider je napisao/la:Ovi balavci ili ne znaju za starogradsko prcanje koje je uvijek postojalo ili su zamjenili kaldrmu sarajevskim asfaltom. Nema tu zlobe, svi se oni manje vise dobro poznaju.
U svoju rupu skrijem se,internet je moj prozor u svet.Sam sam sebi dovoljan, paket mi je povoljan, igram dzaba igrice...Gledam online filmove, listam razne forume,ne treba mi druženje!... e to je zivot danasnjih generacijaOxidenks je napisao/la:Pa to nema veze s ovim glupiranjima i glupiranjima po FB. Cuj objavio na FB, a daj. Kafa, drustvo zahebancija al ovi se dive objavio na FB, jos napise napravio ludnicu na FB, a dajstorm_raider je napisao/la:Ovi balavci ili ne znaju za starogradsko prcanje koje je uvijek postojalo ili su zamjenili kaldrmu sarajevskim asfaltom. Nema tu zlobe, svi se oni manje vise dobro poznaju.
FB je samo novi nacin, ali su stari trikovi. Tebi glupiranje, meni smek stare carsije. Svakom svoje.Oxidenks je napisao/la:Pa to nema veze s ovim glupiranjima i glupiranjima po FB. Cuj objavio na FB, a daj. Kafa, drustvo zahebancija al ovi se dive objavio na FB, jos napise napravio ludnicu na FB, a dajstorm_raider je napisao/la:Ovi balavci ili ne znaju za starogradsko prcanje koje je uvijek postojalo ili su zamjenili kaldrmu sarajevskim asfaltom. Nema tu zlobe, svi se oni manje vise dobro poznaju.
Kupujemobluemania je napisao/la:Amar je sinoc bio ljut k'o pas![]()
ova izjava je za TV kamere i tu mora biti diplomatija.
Ne zanima njega odsustvo nekih bitnih igraca, imaju rezervisti koji se mora nametnuti i zaraditi svoju platu...bice odbijanja od plate ili ce se morati iskupiti u Prijedoru.
Inace, previše kiksamo u Dolinimnogo bolje igramo u gostima, zabijamo više golova i više bodova donosimo....cudno, ali to je tako
Tako nekakobob je napisao/la:U svoju rupu skrijem se,internet je moj prozor u svet.Sam sam sebi dovoljan, paket mi je povoljan, igram dzaba igrice...Gledam online filmove, listam razne forume,ne treba mi druženje!... e to je zivot danasnjih generacijaOxidenks je napisao/la:Pa to nema veze s ovim glupiranjima i glupiranjima po FB. Cuj objavio na FB, a daj. Kafa, drustvo zahebancija al ovi se dive objavio na FB, jos napise napravio ludnicu na FB, a dajstorm_raider je napisao/la:Ovi balavci ili ne znaju za starogradsko prcanje koje je uvijek postojalo ili su zamjenili kaldrmu sarajevskim asfaltom. Nema tu zlobe, svi se oni manje vise dobro poznaju.
Dobri su ti i Antolovic i Adilovic, strasna klasaBaja_Zvjerka je napisao/la:Nema nista od toga, 2 lika se javila... Smijesno...
O moj profesore vrli koji dajes takve procjene, e hajd mi objasni ti koji si "sjajan znalac i izvaredno poznajes fudbalska pravila" kako je na jucerasnjem derbiju dva velika tima Juventusa i Milana, prekrsaj golmana Milana nad igracem Juventusa sankcionisan penalom, a golman Milana ne da nije iskljucen vec nije dobio ni crveni karton:avlami97 je napisao/la: Ako misliš na penal i crveni, onda se s Tobom ne može razgovarati, jer očito ne poznaješ osnovna pravila ove igre, koja se zove fudbal iliti nogomet.
Čelik je došao sa jasnim ciljem i taj su cilj djelomično, a možda i u potpunosti ostvarili (bod ili tri). Jagodić je dobro postavio ekipu i čekao Željinu grešku, te je na koncu i dočekao. Pokušao je igrati na polukontre i kontre, ali u tome nije uspijevao, međutim, dočekao je da Željo napravi kardinalnu grešku.
Ne mogu biti objektivan, jer volim Želju, ali je sinoć bod odnijela sretnija ekipa. Mogli smo izgubiti, a mogli smo i bar tri gola uvaliti. Sinoć sreća nije bila na strani Želje.
P.S. Potpuno ista početna postava, kao i protiv Radnika ( samo umjesto Čutuka-Bogičević).
Neka eto ti imas pojma. Pogledaj klip pa onda komentarisi. Golman Milana bio zadnji skrivio penal na mnogo brutalniji nacin nego Nurkovic i nije ni zuti dobio, a vas Jakupovic ( imate tih svojih sudija puno ocigledno) iskljuci nam Nurkovica i naravno da je pomogao Zelji slabljenjem Celika za jednog igraca, gdje ces vece pomoci. Nema dalje, ako si ti pametan, ja se slazem da sam ja glupzeljooooo je napisao/la:Što ovaj gavran grakče bez veze ko kakva baba, daj bolan dabogda vama ovako bilo ko pomoagao ko nama nemaš pojma o pravilima i nema tu šta.