Kakve su smijurije od igraca u pitanju koliko god su odigrali-previse je....evo vidis na primjer.... Saletova kapaljaka nas je vec kostala 3 boda-najmanje.... protiv celika nije zatvorio Mahmutovica koji je bio sam kao duh na drugoj stativi kod izjednacujuceg gola....protiv GOSK-a mrtvog kod gola covjek ga je probio bukvalno i zabili su gol....o milion netacnih i nesigurnih pasova mi mrsko pricat....unosi ogromnu nesigurnost u zadnju liniju....j e b u mu ljudi majku sinoc ....dobar je momak i on to cuje.... sigurno mu nije svejedno... covjek igra na rekreativnom nivou.... Smajic od svoje kapaljke nistaaaaa nije uradio.... znaci,nikaaaad... trebam ga trpiti pa da mi ko pirija mahne imode u zrinju.... neznam dal' ti trebam Jahu Miki mausa iz Poljica uopste i spominjati..... znaci, najsmješniji igrac lige....nadji mi iz bilo kojeg kluba da neko smijesnije izgleda od njega i k u r a c cu ti popusit....kad su ga doveli ja konto...reko hoce malo da se nasale sa navijacima.... nadrealisti,ovo-ono... Kasnije mi nije dobro bilo....75000 je napisao/la:Haj sta i ti seres vise kolko su to Sale i Jaha odigrali utakmica nisu 3 zajedno kad se sastave, mali Smajic isto dobijao minute na kapaljku.staragarda je napisao/la:Problem novog ŠSŠ je bas taj sto nece imati odrjesene ruke... mislim da bi pare nisu toliko problem koliko da Igraju Sale, Jaha i mali Smajic
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pola miliona maraka opštine daje RSD Sloboda gdje oko 300 000 ide FK Sloboda od tih 300 000, 250 000 ide za plaćanje reprograma sto znaci da nasem klubu godisnje se da ili kad se da 50 000 ili 4000 mjesecno sto moze pokrit plate trenera i pomoćnog trenera. Sad gledam OKK od grada dobije godisnje 140 000 KM a evropski prvak jedinstvo 20 000, al je zato povećana stavka za JU stadion tušanj na 400 000 i još pored tih novaca godišnje Grad izdvoji još nekih 40 000 za odrzavanje prostorija. Pa na sta šećer potroši 400 000 KM. E sad pošto je grad dužan snosit rate reprograma , naš veliki sportski zaljubljenik je to perfdno uradio i to prelomio preko tranše klubu , a grad zenica je proračunom budzeta izdvojila 400 000 za plaćanje reprograma plus 200 000 Čeliku.
Sve si upravu i znamo mi to svi, samo si postao naporan sa ponavljanjem jahe i saleta a nisu velik faktor u tome sto nismo dali gola kod kuce.staragarda je napisao/la:Kakve su smijurije od igraca u pitanju koliko god su odigrali-previse je....evo vidis na primjer.... Saletova kapaljaka nas je vec kostala 3 boda-najmanje.... protiv celika nije zatvorio Mahmutovica koji je bio sam kao duh na drugoj stativi kod izjednacujuceg gola....protiv GOSK-a mrtvog kod gola covjek ga je probio bukvalno i zabili su gol....o milion netacnih i nesigurnih pasova mi mrsko pricat....unosi ogromnu nesigurnost u zadnju liniju....j e b u mu ljudi majku sinoc ....dobar je momak i on to cuje.... sigurno mu nije svejedno... covjek igra na rekreativnom nivou.... Smajic od svoje kapaljke nistaaaaa nije uradio.... znaci,nikaaaad... trebam ga trpiti pa da mi ko pirija mahne imode u zrinju.... neznam dal' ti trebam Jahu Miki mausa iz Poljica uopste i spominjati..... znaci, najsmješniji igrac lige....nadji mi iz bilo kojeg kluba da neko smijesnije izgleda od njega i k u r a c cu ti popusit....kad su ga doveli ja konto...reko hoce malo da se nasale sa navijacima.... nadrealisti,ovo-ono... Kasnije mi nije dobro bilo....75000 je napisao/la:Haj sta i ti seres vise kolko su to Sale i Jaha odigrali utakmica nisu 3 zajedno kad se sastave, mali Smajic isto dobijao minute na kapaljku.staragarda je napisao/la:Problem novog ŠSŠ je bas taj sto nece imati odrjesene ruke... mislim da bi pare nisu toliko problem koliko da Igraju Sale, Jaha i mali Smajic
pa sta se onda azmir zalio dobivo je vise odkluba nego ovi sad? 

Pa ko je rekao da je dobio, covjek je u jednom interviju rekao da je grad za 9 mjeseci uplatio samo 40 000 pravdajući se jednom ratom od reprograna od 190 000 KM, to je jedan od 10 razlogaSariel je napisao/la:pa sta se onda azmir zalio dobivo je vise odkluba nego ovi sad?
stani malo pricamo o lovi,evidentno je da ti dodjes spreman saciframa.xeksor je napisao/la:Pa ko je rekao da je dobio, covjek je u jednom interviju rekao da je grad za 9 mjeseci uplatio samo 40 000 pravdajući se jednom ratom od reprograna od 190 000 KM, to je jedan od 10 razlogaSariel je napisao/la:pa sta se onda azmir zalio dobivo je vise odkluba nego ovi sad?
cisto logicki.ako su sadsmanjili treansu prema klubu i usmjerili prema reprogramu.dakle logika nalazte da je klub namjesecnom nivou vise primao.a jaeste primao.o tome japricam
Druze ovo su proracuni to jest budzet sa rashodima td. Za 2016 godinu predvišena je ista cifra, srestva grada se doziraju mjesecno ako sloboda ima 300 hiljada onda mjesecno se doznaci klubu nekih 24-25 hiljada , AL AKO UPLATE. Kad se digla prva frka oko AH grad je prve novce uplatio pred utakmicu liga evrope u zenici nekih 40 000 pravdajući se da su morali uplatiti ratu i pol za reprogram( kasnije se spostavilo da je uplaćeno samo pola rate) ovaj digo sidro i otisao. Sad je stavio vruć krompir i novoj upravi potpisavsi novu reprogram gdje je grad uzeo nja sebe plaćanje reprograma al su oni to prikazali u stavci prema srestvima koje sleduju FK Sloboda, tako da grad mjesecno ili godisnje da slobodi 50 000 sto je uzasno malo, gledajući koliko se uzdvaja na primjer za JU Stadion Tušanj 450 000 ili RTV 7 nekih pola miliona itd. Ja sam anveo da je Grad zenica čeliku mimo reprograma izdvaja nekih 200 000 godišnje
To ti meni??????Sariel je napisao/la:gledaj pirica klosara sto pljesce.**** li mu bog magter.
smendzerom i komplet opstinom na celu
e sad odo, jebs i mene i vas i sve nas.
zbogom
jesul zvali danas Celu
Sinoć samo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ohladili se haman po danu. Mozda su noćni razgovori aktualni samo.wobly92 je napisao/la:Sinoć samo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
zovu ga kasno uvecer jer tada covjek nije bas najrazboritiji, ne kaze se uzalud: jutro je pametnije od veceriHitman22 je napisao/la:Ohladili se haman po danu. Mozda su noćni razgovori aktualni samo.wobly92 je napisao/la:Sinoć samo
valja nagovit covjeka da dodje u Slobodu :mrgreen: :rol:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvali su ga navečer i to iza 12 jer je tad jeftinija tarifama prema drugim operaterima.... Macak je na biznis paketu bh telekoma a Petrović je na m-tel ....da se ne trose bezvezeChinaglia je napisao/la:zovu ga kasno uvecer jer tada covjek nije bas najrazboritiji, ne kaze se uzalud: jutro je pametnije od veceriHitman22 je napisao/la:Ohladili se haman po danu. Mozda su noćni razgovori aktualni samo.wobly92 je napisao/la:Sinoć samo
valja nagovit covjeka da dodje u Slobodu![]()

ma hajde, bitno je da su se "culi", nasi vjerovatno ispipavali puls da vide jel zainteresovan, a eto, sam je covjek rekao da je sve stvar dogovora, prema tome, treba ucinit sve da ga se dovede na Tusanj
pravi trener za ove pickolisce, mada kada imas gofna od fudbalera, spremni su svakog trenera namjerno sjebat
pravi trener za ove pickolisce, mada kada imas gofna od fudbalera, spremni su svakog trenera namjerno sjebat
Celo bi mogao imat i neke beneficije od posla u Slobodi, tj Senco bi ga zaposlio u Tom-Catu da radi i skine kilazu
Ako već njega ozbiljno planiraju siguran sam da mu neće krojiti ekipu jer znaju i oni da to neće funkcionisati i da on neće raditi u takvim uvjetima, a dovesti njega pa da ubrzo ode je veliki gubitak i financijski i psihološki.
I Vladi su izlazili u susret i dovodili mu koga je on htjeo, naravno da je bilo nemoguće sve želje ispuniti ali ovo sve što je došlo osim Jahe i Saleta su bile njegove želje. Niti oni moraju igrati niti imaju neki budućnost u fudbalu pa da se moraju prodati negdje. Niko njih ne gura.
Petrovića dovesti i dati mu odriješene ruke, nek mirno privede sezonu kraju i nek kroji sebi tim na ljeto jer sumnjam da će uspjeti šta izvesti i pronaći neka kvalitetna imena na zimu.
I Vladi su izlazili u susret i dovodili mu koga je on htjeo, naravno da je bilo nemoguće sve želje ispuniti ali ovo sve što je došlo osim Jahe i Saleta su bile njegove želje. Niti oni moraju igrati niti imaju neki budućnost u fudbalu pa da se moraju prodati negdje. Niko njih ne gura.
Petrovića dovesti i dati mu odriješene ruke, nek mirno privede sezonu kraju i nek kroji sebi tim na ljeto jer sumnjam da će uspjeti šta izvesti i pronaći neka kvalitetna imena na zimu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko se bolan ne gura.... hajde de,mrsko mi se raspravljatiwobly92 je napisao/la:Ako već njega ozbiljno planiraju siguran sam da mu neće krojiti ekipu jer znaju i oni da to neće funkcionisati i da on neće raditi u takvim uvjetima, a dovesti njega pa da ubrzo ode je veliki gubitak i financijski i psihološki.
ma Celo il Nalic, pa onda Spaha, ovo ostalo je sve prosjek mrtvi
sa Nalicem i Spahom ne znas na cemu si, al bolje oni nego dokazani prosjecni treneri
sa Nalicem i Spahom ne znas na cemu si, al bolje oni nego dokazani prosjecni treneri
nabodi ga stari, picka futavastaragarda je napisao/la:Ko se bolan ne gura.... hajde de,mrsko mi se raspravljati
Garda razmislimo malo samo, ko može imati bilo kakve koristi od tog što Jaha pred penziju igra, ili Sale doktor kojem je ovo hobi i gdje je i sam svjestan da se od ovog neće hljeba najest...mali Smajić i nije dobijao neke prilike. Samo kažem da je ovo podobno tlo za nekog tipa Petrovića, budimo realni.
Možda je to zbog tog što upravu i zaboli za ekipom i igračima i šta se dešava na terenu. Barem znamo da Mačka jeste i da će on bit tu sve dok faraon ne aminuje drugačije što ovaj jedva i čeka. Ko zna. Poenta je da će ko god dođe imati slobode što se tiče rostera i postavljanja ekipe.
Možda je to zbog tog što upravu i zaboli za ekipom i igračima i šta se dešava na terenu. Barem znamo da Mačka jeste i da će on bit tu sve dok faraon ne aminuje drugačije što ovaj jedva i čeka. Ko zna. Poenta je da će ko god dođe imati slobode što se tiče rostera i postavljanja ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.