FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Igra identicno srranje kao i do sad, samo sto veceras Messi nije raspolozen i sto nema De Jonga i Suareza, koji si bili jedne od rijetkih svijetli tacki ekipe ove sezone.
Ima ovde dosta napretka, formacija ona koju godinama prizivam, 4 2 3 1, buskec i raketa cini mi se upareni, vidal ispred njih mesi lazna devetka, taman, igra odmah dosta brza, bolja pokretljivost ekipe, brze ide lopta i sl,ima presingr e sad treba to uigrati i fali nam taj ofanzivniji vezni koji ce to bolje od vidala odigrati, i bonje krilo od fatija, grizman i de jong ce ovdje mislim konacno doci na svoje, jedino sto mi nije jasno zasto grizman nije lijevo a fati desno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa eto, i to je za pocetak pozitivan pomak

Što rece neko (jel Coelho) bar odbrana nije primila gol u prvom poluvrmenu

- BoixosNois1899
- Kontakt:
A šta si ti molim te očekivao nakon 5 dana treninga pod novim trenerom? Guardiolinu Barcelonu možda?
Ljudi dvije i pol godine bili pod onim mazohistom koji je tvrdio da fizička priprema uopšte nije toliko bitna i sad ti hoćeš preokret od 180 stepeni u roku od sedmicu dana.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne da ne ocekujem da ce se nesto desiti nakon pet dana, nece se desiti ni nakon 5 mjeseci.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:00A šta si ti molim te očekivao nakon 5 dana treninga pod novim trenerom? Guardiolinu Barcelonu možda?
Ljudi dvije i pol godine bili pod onim mazohistom koji je tvrdio da fizička priprema uopšte nije toliko bitna i sad ti hoćeš preokret od 180 stepeni u roku od sedmicu dana.![]()
Nije to poenta, nego mi je smijesno na silu sto se pokusava kao nametnuti da je sad nesto bolje.
A sto se tice Valverdea i te izjave za spremu, samo je stitio igrace. Naravno da nije zelio reci "sta cu, klan ne zeli da trenira vise od ovoga, a ja se nista ne pitam tu".
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 jan 2020, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ajmo pobjediti u drugom djelu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Pa da svi kazu da je losije nego ikada ti bi spucao kontru i rekao da igramo bolje nego ikada.
Šuti buraz, kako se igralo npr. prošlo kolo protiv Espanyola kada smo povraćali ovdje svi

Mada predstoji dosta posla pred Setienom da podigne ovu ekipu na pravi nivo. To ne može preko noci.
To za 5 mjeseci ne može niko znati šta će biti, ali da ima pomaka vidi se u igri. Brže ide protok lopte. Jel moguće da smo imali 8 šuteva u prvom poluvremenu, pa makar i frljavih ? Pod Valverdeom se ne sjećam takvih stvari 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Daj Boze da se na gostovanjima ista popravi. Ovo poredim sa domacim utakmicama, gdje se relativno dobro igralo, osim onih utakmica na pocetku sezone.
Fizicka sprema je ocit problem i niko im nova pluca ne moze dati. A daj Boze da starosjedioci zele poboljsati to.
Meni je ono protiv Atletica neki dan do osmadesete minute, najbolje sto sam gledao od njih unazad dugo vremena. Ali hebi ga, fizicka sprema je u nekoj stvari.
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni ova utakmica ista kao i 90% njih u poslednje 2-3 godine. Bezidejno, sporo, tromo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa da se Valverdeu ovako sudilo nakon prve utakmice odmah ga se trebalo nabiti nogom u guzicu. Svi znamo koja je utakmica u pitanju. Neke analize i presude se tek mogu donositi na kraju sezone. Pa Valverdea su svi uzdizali ovdje prvih pola godine kada je došao a svi vidimo kako se završilo. Biće vremena da se i Setien pljuje ako to bude zaslužio ali hajmo polako.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Usr.ali su jedno 3 gola u zadnjoj trećini u drugom poluvremenu 

Al i Messi zna srat sa ovim nekim odlukama.
Rakitic je bas ocajan. Nadam se da ga necemo zadugo ponovo vidjet u ekipi.
Rakitic je bas ocajan. Nadam se da ga necemo zadugo ponovo vidjet u ekipi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mnogo brzo se lopta oduzima nakon što je izgube. Za nadat se da potraje duže od 5 tekmi
Valjda zabiju nekako. Ne smiju ovdje bodove zijaniti.
Rakitica treba upakovat sve sa masnom i jos ponuditi ljudima da im se plati sto ce ga uzeti. Kakav Bernardeschi i khurac.
Daj vise izmjenu neku.
Daj vise izmjenu neku.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nedostaje Coutinho ovdje
Idemo sad 12 na 10 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.