FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DoeTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DoeTz » 10 sep 2017, 19:42

Odovic, Petrovic, Nalic hmmm ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 sep 2017, 19:45

Ma jarane ja sam uz Slobodu uvijek da se nerviram i derem inzuline na loš rezultata i da se radujem uz manje jedinice inzulina na dobar rezultata. A da sutim na loše ili da ne hvalim dobre to neću. Svi mi smo više uz Slobodu i uz nju krenuvši od AH, Mujkanovića, Jagodića ili petrovića. A ovdje svi šute . A neko pomenu opštinu ITD i da Jasmin se ne pita niša, pa što je instaliro ono ublehu za predsjednika skupštine. Ma nebitni su. Danas je jako pozitivno krenulo sa ostavkom Vlade, očekujem da polusezoni skupštinu i ostavku predsjenika i većinu članova uprave nesposobne kao i direktora i istraumiranog sekretara Zdene

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 sep 2017, 19:45

Petrovic zna igrati na rezultat, treba ga dovesti za Kupa, a i opstanak bi nekako obezbjedio bez pretjerane ljepote.

Nalic nije vidio ove lige i to bi bio sok za njega kao i za ostale strance koji dodju, Odovic je ubleha, Spahica ne treba potrositi jer je jos mlad ne treba mu da sada ispuca svoju sansu vec da ceka jos i uci.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 sep 2017, 19:48

Posto u timu nemamo domaćeg igrača koji je vođa tima i koji bi ovim sa strane yebo majku majcinu kad ne ginu na terenu ja bi doveo nekog ko je igrao u klubu. Blagojević ili Sok su pomenuti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2017, 20:09

Petrović ili Nalic.... Petrović je premazan o zna ovu ligu....ovim drvima sto nose dres bi j e b o majku majcinu pa kad vec ne znaju morali bi trcat...Nalic je moderan i skolovan trener....dijete legende Slobode....al bojim se da bi ova KALJUGA bila preveliki sok za njega....tesko bi se snasao sa ovim lesinarima..... ostalo je sve u rangu Vladike...ah da,mozda jos Pavić ako nema ništa od ove dvojice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 sep 2017, 20:09

Evo gledam dnevnik 2 na FTV i kako lijepo ljudi završiše oko stadiona grbavica, sad lijepo osim srestava kluba sad u projekat izgradnje ulaze grad kanton ns bih, a ovaj nas veliki vođa koji kaze ja sam se igrao kao dijete pored staduiona ili ja dok sam gradonačelnik stadion nikom nedam dovoljno govori o kakvom je sportskoj neznalici riječ i dok god se to piskaralo mota oko kluba nema nas braćo draga nigdje.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2017, 20:12

xeksor je napisao/la:Evo gledam dnevnik 2 na FTV i kako lijepo ljudi završiše oko stadiona grbavica, sad lijepo osim srestava kluba sad u projekat izgradnje ulaze grad kanton ns bih, a ovaj nas veliki vođa koji kaze ja sam se igrao kao dijete pored staduiona ili ja dok sam gradonačelnik stadion nikom nedam dovoljno govori o kakvom je sportskoj neznalici riječ i dok god se to piskaralo mota oko kluba nema nas braćo draga nigdje.
Juce sa sjevera gledam u onu smijuriju od šipova na istoku posto se na terenu nije imalo sta vidjeti....led te j e b o ako je istina da su oni u one rupe skrsili milion i po maraka pa to je za robije teske.... kakvo pranje para :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2017, 20:28

A tek mostovi za nigdje. Samo kod nas.

Hajde Ćelo!!! :pray:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2017, 20:29

ultra koga bi ti za trenera

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 sep 2017, 20:37

Ne vjerujem da ovoj garnituri sto vode Slobodu odgovara trener tipa ala Petrovic, vjerovatno ga su zvali cisto pro forme, njima treba poslusnik tipa Jagodic.....ne bi se iznenadio da na klupi vidim cickovo ulje da nastave uhodani biznis. Samo smjena kompletne uprave, cak i smjena kompletne skupstine inace se nece nista promijeniti.
🔴⚫️

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 20:50

ode vladika **** sve svoje.reko sam necu vise al da mu vidim ledja. gori mi je od husrefa **** i njeg.previse je zle krvi.
a propos nekih protesta pizdi materina. nema od tog nista.sto se zajebavate za cvaju, ovi oni, svi ste vi ba kupljeni a dai ne znate,za ovu il onu stranu.tipicni balijanderski kmetluk.
**** ja mater i azmirovcima i jasminovcima...ista mraka boga mi.carsija nije znala ni zajedne ni zadruge. sta nam radite **** li vam svima po mater.
i ovim kockonjama seljoberima sto se pucaju izrazima seljacina iz glogove,kikaca i ostalih vukojebina.znaci u dzungli samodivljacki, lavovski mamu vam za bolje i ne znate.
nema tu kulture ni za ispod nokta, samo pljuvanje,zavidluk i licemjerstvo.fuj kakav narod boze me oprosti.
sta je???

p.s tuzlak nul fir.... **** li ti pleme sjeme i štok rodoslovni kako kazes retardirani...ostavi na pp dje da te nadjem ,a poslje pive objavi ko sami sta sam klosaru jedan... volio bi da te vidim neg hljebai deset godina kredita otplatit.
furdo jedna.
**** mater i ovom forumu koji dopussta ovaj nacin izrazavanja.**** vam bog mater.mrs stoko jedna na **** vas nabijem.
zbogom forume na **** te nabijem.
vraticu se kad mi bude ćejf.

djevojkama i finoj gospodi izvinjavam se na bed lengvidzu.stoka ne zna za drugo.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 10 sep 2017, 21:02

intercontinental je napisao/la:Ukoliko bi Petrovic preuzeo ekipu, mislim da bi barem 7-8 igraca dobilo raskid ugovora
Mozda i 10ak. Ali bas zbog toga je Petra prevelik finansijski zalogaj za NJUO jer pored raskida valja dovest nove igrace, a kao sto neko rece Petra nije pislusnik sto je za tecice i slicne opasno po karijeru.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 sep 2017, 21:03

Mortus je napisao/la:Trener sa autoritetom nam treba. Petrović nije los izbor,ali bojim se kako ce bititl docekan s obzirom na njegove izjave dok je selju vodio
Pa spakovo mu Jagodic. Nije tako uopste rekao da je Sloboda mali klub, cak je donio i isjecak sta je rekao kad su gostovali zadnji put
Niko, niko, samo Sloboda

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 10 sep 2017, 21:27

katarakta je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Trener sa autoritetom nam treba. Petrović nije los izbor,ali bojim se kako ce bititl docekan s obzirom na njegove izjave dok je selju vodio
Pa spakovo mu Jagodic. Nije tako uopste rekao da je Sloboda mali klub, cak je donio i isjecak sta je rekao kad su gostovali zadnji put
Ma sta nas narid zna, pogotovo kad mediji pridodaju... To mu ne ide u prilog, ali zbog discipline msm da nas jedino on moze vadit iz govana, uli Ivo Istuk :mrgreen:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2017, 21:27

dodji Slavko, ovdje ima krmetine, ni u Srbiji je nema :cool:

slika

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 21:37

s vama takvim kakvi ste ni krmetina nije sto je nekad bila...
a cvaraka samo u tragovima.
fola nije niko lijecio upale pluca i gripe svinjskom masti :o :rol:
staj biloo koj dirooo?
odo

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 10 sep 2017, 21:38

Ne razumijem forumaše koji stalno pišu o promjeni UO,ljudi ne shvaćaju da niko od uspješnih privrednika u Tuzli neće upravu kluba.Od postojeće garniture samo je Nerko Bony zbog ljubavi prema Slobodi,svi ostali su radi nekog tala,nazor,a za Slobodu ih nije briga.Menprom bio pa otišao,Omer Deling i Tom Cat radi tendera,a da nije interesa,ne bi bili ni minute u upravi kluba.Senad bingo nema ni želje no poslovnog interesa da ulaže u Slobodu.Azmir je bio i otišao,njegov povratak u postojećem okolnostima nije realan. Ljudi koji vole Slobodu iz udruženja nemaju para i od njihove ljubavi klub ne bi imao koristi.Robijaši su promijenili statut kako bi klub pripao navijačima i na kraju se desio fijasko jer raja koja voli klub nema pare.Tako da prizivanje ostavku u postojećem UO će nas vjerovatno dovesti u još goru situaciju od one u kojoj se nalazimo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2017, 21:42

ovisnik je napisao/la:Ne razumijem forumaše koji stalno pišu o promjeni UO,ljudi ne shvaćaju da niko od uspješnih privrednika u Tuzli neće upravu kluba.Od postojeće garniture samo je Nerko Bony zbog ljubavi prema Slobodi,svi ostali su radi nekog tala,nazor,a za Slobodu ih nije briga.Menprom bio pa otišao,Omer Deling i Tom Cat radi tendera,a da nije interesa,ne bi bili ni minute u upravi kluba.Senad bingo nema ni želje no poslovnog interesa da ulaže u Slobodu.Azmir je bio i otišao,njegov povratak u postojećem okolnostima nije realan. Ljudi koji vole Slobodu iz udruženja nemaju para i od njihove ljubavi klub ne bi imao koristi.Robijaši su promijenili statut kako bi klub pripao navijačima i na kraju se desio fijasko jer raja koja voli klub nema pare.Tako da prizivanje ostavku u postojećem UO će nas vjerovatno dovesti u još goru situaciju od one u kojoj se nalazimo.
Nek idu pa onda cemo rjesavati. Dok su tu na vidiku nema rjesenja. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 sep 2017, 21:46

nista onda motaj kablove gasi mjesalicu,daj pivu i da igramo sa poljicama i puracicem, i rahat bez tenzija zamezimo i ide sve u gtriu picke materine a kukači u gradu nastave srat kmecat i kukat **** im bog mater. šišu šišat, srat stoj trava do koljena, sto nema stadiona,sto onaj ima mercedesdzipa a oni ni za tripa.jer ste nesposobni i svorc.eto zato.
kurajberi bez cenata.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2017, 21:51

Lik piše 16 postova da ode i ne vraća se, i onda kroz 5 minuta nastavi. I to poslije vrijeđanja svvih redom i psovanja, i bogaranja opet. Kretnen si. Rekao sam ti onda za to, a ti opet. Dobro te bolan više. Idi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.