FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

75000
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la 75000 » 10 sep 2017, 15:41

xeksor je napisao/la:
Gifron je napisao/la:
xeksor je napisao/la:A moram reć na onu izjavu predsjednika da su u klubu odlicne stvari finansijski. Sto nije reko da su zadnje primanje imali za mjesec juli po 400 km. Sto im je isplaćen 31.08. Pred Bajram.
Kako ti nije vise dosadno pisati gluposti? Svi smo davno utvrdili da si obicna lazovcina koja konstatno pise nebuloze ovdje. Odvadi malo i popusti sa supljom.
Hahahahaha. Sta je .isiću boli istina. Sa ekaj malo kad se vlado otvori pa pocne pricat. A ivo sto kazem nek ti prenese tvoj omiljeni lgrac.
Macak i denise vase ostavke su spas slobode
realno brate tako i treba napravit, svi na minimalac + topli redovno, ostalo premije tako je Zeljo funkcioniso pod Osimom, pa da vidis kako ginu.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 sep 2017, 15:45

Ma kakav munimalac. Igraci su pod ugovorima. Svaki ozbiljan klub treba imat neke sankcije a to on sto ljude i svoje zapislene smatra robovima i daje im minimalce to ne smije klubu kako god igrali.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 sep 2017, 15:48

harry_90 je napisao/la:

Joss jednom za podsjetiti..od 5:55 govori ono sto vecina navijaca Slobode misli,ali svojom glavom,a ne tudjom koja ti pokusava usaditi u mozak da je sve uredu,a nije.. ;)

sve rečeno i potvrđeno osim iskrene preporuke AH da napusti to mjesto

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 sep 2017, 16:14

Zlatan Nalic ne bi bio los izbor. Cujem da je i zainteresovan. Ili Boris Pavic. On je super trener. Samo mladje ljude i modernije trenere treba trazit. **** ovo ubleharenje. Vlado pratit cemo tvoje analize na Hayatu.
Niko, niko, samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 sep 2017, 16:15

75000 je napisao/la:Shvatam da se trazi ostavka UO i slicno, ali eto zivo me zanima koga bi vi doveli u UO?
Hajde normalna rasprava, samo azema ne spominjite posto nece.
Nije da Azmir nece, siguran sam da bi se pod okolnostima koje on zahtjeva vratio odmah (jer nema buducnosti sa onim City klubom, bez navijaca, mase ljude kad zatreba, historijom...), ali nas grad, nasi ljudi, nas mentalitet hoce da je uvijek glavni I odlucuje I upravlja tudjim parama, odlucuju za druge, da nas se pita za svaku sitnicu, mi smo takvi I uceraj nam.

A da bi neko sposobniji dosao I ulozio neke ozbiljnije pare u Slobodu, to mozemo trenutno samo sanjati, jer nakon svega vidjenog posljednjih godina I u zadnje vrijeme nece niko da mu Jasmin I. odlucuje o klubu u koji ce on ulagati pare. Cini mi se da je jedino rjesenje neka privatizacija kluba I stadiona, da neko plati I ulozi pare, ili da neko lud poput Azmira ulozi pare I dobije pismeni garant da ce se reprogram nastavljati isplacivati kao I stadion placate, te mu se niko nece mijesati u posao I Upravni odbor, a da to Jasmin odobri - no way.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 10 sep 2017, 16:19

xeksor je napisao/la:
Gifron je napisao/la:
xeksor je napisao/la:A moram reć na onu izjavu predsjednika da su u klubu odlicne stvari finansijski. Sto nije reko da su zadnje primanje imali za mjesec juli po 400 km. Sto im je isplaćen 31.08. Pred Bajram.
Kako ti nije vise dosadno pisati gluposti? Svi smo davno utvrdili da si obicna lazovcina koja konstatno pise nebuloze ovdje. Odvadi malo i popusti sa supljom.
Hahahahaha. Sta je .isiću boli istina. Sa ekaj malo kad se vlado otvori pa pocne pricat. A ivo sto kazem nek ti prenese tvoj omiljeni lgrac.
Macak i denise vase ostavke su spas slobode
Druze, nit pisem sta vezano za politiku u klubu, niti me to zanima. Skoro sam pa i prestao pisati ovdje, jer je debilna rasprava svaki dan koja nigdje ne vodi. Samo se u krug iste gluposti pisu. Al' ti sto ga mozes srati, ne moze 10 forumasa. Nema potrebe da te podsjecam za VIP sezonske i tvoje pravdanje poslije.
Jedan grad, jedna ljubav!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 sep 2017, 16:50

Malo sam se uspio sabrati i ohladiti da ne pišem poslije potopa odmah. Samo na Tušanj i tražiti promjene kao sinoć, a i pred opštinu tj. Grad i kanton. Bojkot nikako ne dolazi u obzir oni to i očekuju da se navijači povuku. A povuci cemo se gospodo al u qurcu. Vladi je trebalo se zahvaliti poslije Zenice, ali bolje ikad nego nikad. U ekipi nešto ne štima nikako. Vidjeti cemo koga ce dovesti na klupu i to ne mogu biti pametan ko bi bio taj da sad podigne ekipu. Valjda ce uslijediti pozitivan šok nakon smjene. Iskreno se nadam.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 10 sep 2017, 17:20

Ako zaista dovedu Petrovica, to ce biti sasvim dobar posao.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 10 sep 2017, 17:24

. .Azmire vrati se. Ovi nemaju pojma i sa ovim nemamo budućnost . . . za pocetak, ostavka Jagodice je :opaopa:

Edit: Sta ba Slavko kandidat

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 10 sep 2017, 17:37

Trener sa autoritetom nam treba. Petrović nije los izbor,ali bojim se kako ce bititl docekan s obzirom na njegove izjave dok je selju vodio
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 sep 2017, 17:40

Mortus je napisao/la:Trener sa autoritetom nam treba. Petrović nije los izbor,ali bojim se kako ce bititl docekan s obzirom na njegove izjave dok je selju vodio
Kad smo docekali Musemica docekat cemo svakog
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 10 sep 2017, 17:45

Mortus je napisao/la:Trener sa autoritetom nam treba. Petrović nije los izbor,ali bojim se kako ce bititl docekan s obzirom na njegove izjave dok je selju vodio
. .samo nek nas izvuče. Sta je pricao, briga nas . . jedino ako su Fukare baš toliko debilni, kao što znaju biti . . .onda nam nema pomoći

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2017, 17:46

Beduin je napisao/la:
75000 je napisao/la:Shvatam da se trazi ostavka UO i slicno, ali eto zivo me zanima koga bi vi doveli u UO?
Hajde normalna rasprava, samo azema ne spominjite posto nece.
Nije da Azmir nece, siguran sam da bi se pod okolnostima koje on zahtjeva vratio odmah (jer nema buducnosti sa onim City klubom, bez navijaca, mase ljude kad zatreba, historijom...), ali nas grad, nasi ljudi, nas mentalitet hoce da je uvijek glavni I odlucuje I upravlja tudjim parama, odlucuju za druge, da nas se pita za svaku sitnicu, mi smo takvi I uceraj nam.

A da bi neko sposobniji dosao I ulozio neke ozbiljnije pare u Slobodu, to mozemo trenutno samo sanjati, jer nakon svega vidjenog posljednjih godina I u zadnje vrijeme nece niko da mu Jasmin I. odlucuje o klubu u koji ce on ulagati pare. Cini mi se da je jedino rjesenje neka privatizacija kluba I stadiona, da neko plati I ulozi pare, ili da neko lud poput Azmira ulozi pare I dobije pismeni garant da ce se reprogram nastavljati isplacivati kao I stadion placate, te mu se niko nece mijesati u posao I Upravni odbor, a da to Jasmin odobri - no way.
Zasto Jasmina uopste pitati kako i koga dovesti? Klub je najmanje njegov.
Treba se krenuti u poluprivatizaciju do zakona o privatizaciji sportskih klubova, uz dodatno rjesavanje statusa stadiona Tusanj. Dati na koristenje Slobodi uz odredjena ulaganja onoga ko bi ulagao u FK Slobodu, tj. stvaranje uslova za dobivanje licence za ucesca u evropskim takmicenjima.
Dati nekome ko ima interes napraviti klub klubom i nekome ko je financijski jak. Na drugi nacin ne mozemo na zelenu granu.
Azmir koji ima vec ulozenih 3 miliona bi bio idealan. Covjek je pokazao da moze od posrnulog i propalog kluba napraviti nesto. Mislim da ne postoji neko drugi trenutno koji bi sve to uzeo na sebe.
Azmir je dovoljno pametan, a uz to lud, sa parama, sa idejama, pozitivno tvrdoglav, da bi mogao napraviti mnogo, uz to veliki navijac Slobode.
E' sada do nas je, ili cemo cekati Azmira do zakona o privatizaciji ili krenuti odmah da se uradi ono najbolje za Slobodu.
U svakom slucaju bi mu bilo lakse sada nego kada je dosao prvi put i kada smo bili pred gasenjem. Jedino sto covjeku treba je nasa podrska i svih onih koji mogu pomjeriti bar kamencic za nasu Slobodu.
Politicki UO su pokazali da ne mogu dobaciti nidokle, a bilo ih je raznih boja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2017, 17:50

Nego hoce li Vlado povesti i ove svoje invalide sto ih je lopatom nakupio? Kakve su ugovore sastavili sa Vladinim pojacanjima? Ako su ugovori kao kod Jahe tri godine onda nam je omca za vratom.
I Vlado supcino ako nisi ti doveto te igrace onda se ilaj ko ti je dovodio. Mozda sapares nesto sa sebe, iako tesko jer si pricao Mackovu pricu o tituli.
Izlaj se to bi ti dobro doslo za buducu karijeru, a i nama da znamo o cemu se radi. Bez obzira ti si popljuvan trener al' bar malo saperi tu svoju poltronsko- vaginalnu facu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 10 sep 2017, 17:56

. .jebote zivot koliko smo se srozali da je to nevjerovatno. Da mi je neko pricao prije godinu i pol što će nam se dogoditi, nabio bi ga u glavu. Meni se cini da sam danas vidio bivši bus od Slobode koji sad koristi Sloga (vjerovatno idu na tekmu ili ide po njih). Kontam organizovanija Sloga ide da rastura i krci puteve koje je mogla Sloboda . . .a naši kokošari (Fukare i ostali) su cinili sve da otjeraju i da nas vrate na pocetak. .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2017, 18:06

Vlado uz veliku pomoc NJUO cestita jos jednom protivniku na Tusnju.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2017, 18:36

ne vjerujem da ce doci Slavko Petrovic, vjerujem da on kosta, ove druge opcije su realnije, al mi se bas i ne dopadaju u ovom alarmantnom trenutku, ali ko zna, cudni su putevi fudbalski

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 sep 2017, 18:58

Chinaglia je napisao/la:ne vjerujem da ce doci Slavko Petrovic, vjerujem da on kosta, ove druge opcije su realnije, al mi se bas i ne dopadaju u ovom alarmantnom trenutku, ali ko zna, cudni su putevi fudbalski
Mikicu ustoličiti....ne kosta...a nas....a dobar :kafa: ....i igrace ove sto kostaju rastjerati a dovest ove sto ne kostaju...a nasa djeca :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 sep 2017, 19:01

staragarda je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ne vjerujem da ce doci Slavko Petrovic, vjerujem da on kosta, ove druge opcije su realnije, al mi se bas i ne dopadaju u ovom alarmantnom trenutku, ali ko zna, cudni su putevi fudbalski
Mikicu ustoličiti....ne kosta...a nas....a dobar :kafa: ....i igrace ove sto kostaju rastjerati a dovest ove sto ne kostaju...a nasa djeca :urnebes: :rol:
Garda odyebi jbt nebo kako moze neko navijati za klub a prizeljkivati non stop propast.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2017, 19:06

staragarda je napisao/la:
Polako rijesice se oni ovih skupljih. Dolaze nam nova pojacanja na zimu, zato igramo seoske turnire i osvajamo svaki. Izgleda da su Petrovicu ponudili 420KM i topli obrok kod Tome, prasece pecenje sto se nije pojelo, od prekjucer, glavusa gratis. :urnebes: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.