FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gledam onog Bekrića jest našao gdje će sjediti na ilidži u kafani kod keljmendija tamo audia parkirao cvike nabio i sa onim glavonjama sjedi, jest našao društvo sliku i priliku.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
I zahvalannime_tm87 je napisao/la:Rekoh vam ja za Tomica, igracina momak, samo mu je trebao kontinuitet, bice on jos bolji u sljedecim tekmama... za ljubljenje grba svaka cast! Za kratko vrijeme, miljenik publike
Moram samo još nešto reći, nemojte se ljutiti, al teško nama u Evropi ..
Ja te volim, volim Željo..
Odigrali smo preloše, to je najveći razlog ovog rezultata. Čelik došao da ne izgubi i s obzirom da su išli na bod, dobro su odigrali. Imali smo pehove (poklonjen gol, promašen penal) i uz onako lošu igru bolje od ovoga nismo mogli. Od cijelog tima jedino možemo Tomića i možda Svraku pohvaliti, ostali su bili, nedo bog nikom. Drago mi je da ste napokon počeli hvaliti Tomića jer lik je fkt dobar igrač. Baš sam ga pratio, kad god je igrao, odigrao je odlično i nadam se da će mu Amar davati više prilike za igru. Moje mišljenje je da ove sezone igramo očajno na Grbavici. Jedino me drugo poluvrijeme u kupu protiv Olimpica zadovoljilo, ne samo zbog toga što smo dali tri gola nego smo konstantno imali pritisak i stvarali prilike. Mislim da niti jednu utakmicu na Grbavici nismo poveli prije 30 minute a većinu tekmi smo golove davali krajem drugog poluvremena i pobjeđivali minimalnim pobjedama. To je dokaz koliko se patimo! Realno, prvi smo samo zato što su drugi duplo gori od nas. Definitivno nam trebaju minimalno dva-tri pojačanja s tim da zadržimo ostale jer ovo ne liči ni na šta. Čak i kada budemo kompletni nećmo biti nešto specijalno bolji.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Nema tu ljutnje drug. Svaki realan navijac plavog kluba razmislja kao ti. To nisu napadi, ni pesimisticne poruke vec nazalost nasa trenutna realnost. No hajmo prvo zavrsiti ovu sezonu pa probati dovesti nekolko mladi i dobri igraca na ljeto pa nadati se najboljem.gio10 je napisao/la:I zahvalannime_tm87 je napisao/la:Rekoh vam ja za Tomica, igracina momak, samo mu je trebao kontinuitet, bice on jos bolji u sljedecim tekmama... za ljubljenje grba svaka cast! Za kratko vrijeme, miljenik publike
Moram samo još nešto reći, nemojte se ljutiti, al teško nama u Evropi ..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma najbolje da se ne nadamo nekom rezultatu u europi
Mada meni sve ovo lici da cemo odigrati dobro u LS i pored toga sto smo mrljavi u ligi. Eto ako Bog da zivi bili pa vidjeli..
Mada meni sve ovo lici da cemo odigrati dobro u LS i pored toga sto smo mrljavi u ligi. Eto ako Bog da zivi bili pa vidjeli..
za nekakvo normalno izdanje u evropi fale barem tri straha igrača, po mogućnosti starija koji su prošli sito i rešeto. da to malo uvežu, onda bi i ovi koji su tu bolje igrali, kao što je sa gušom cijela odbrana prošle sezone bila bitno sigurnija. ali kakva je situacija, prije da će otići i ovo malo što valja nego da će doći takvi.
Kakva evropa daleko smo mi od toga. Svake godine osvajati bar po jedan trofej u ovoj nasoj ligi i ja zadovoljan .
- storm_raider
- Kontakt:
Dobar, objektivan i tacan post. +1 Amar je jedini razlog i ekipa oko njega.ciza je napisao/la: Titula vam nece doci u ptianje a najveci razlog za to je ocajna konkurencija u ligi i stanje bh fudbala,da od 16 ekipa kod vise od 10 plata ili nema ili kasne ili se unutrasnja sukobljavanja u upravama lome preko igraca i trenera,zeljo nema tih problema pa je konstantan u ligi zadnjih god,a ne zbog neke pretjerane kvaltiete koja se pokusava predstaviti,jednostavno najbolji od najgorih,orkutno ali istinito
Sport je lijek za tijelo i duh.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
@nime drug ti si bas uporan u tom svom vidjenju i fakat mi se to pravo svidja. Nadam se da ce tvoja predvidjanja i poruke biti ostvarene jer kazu "Ne j*be lijep, nego uporan"

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sve je dobro bio rekao, Aco mogao si moderisati ruzne rijeci, ali u sustini to je to... Svi nas pljuju, samo mi sebe sami pljujemo, a svako svoje voli i cijeni... Juce smo ubili Celika ko gljivu, al' lopta nije htjela u gol, ja bih na trenerovom mjestu samo rekao da Adilovic ne smije pucati, al' hajde i ovaj je imao veliku zelju da zabije svom klubu, burazu, pa se izofirao sutom... Da smo tada izjednacili bilo bi ko sto je Zola rekao 3:1, ali i zbog boda nema veze, pitari valjda nece pobijediti, tako da ostaje +6 vjerovatno... Titula je nasa, samo ovako naprijed da se radi i bicemo najjaci za sva vremena, okupljat cemo najbolje i igrace i sponzore, i nosioci u Evropi, samo polako, Amar zna sta radi, a tekma sinoc je bila onakva zbog velike euforije, sljedece kolo opet gledamo deracinu Zelje u Prijedoru...
FORZA ŽELJO !
FORZA ŽELJO !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sad kad smo malo mirnije glave slobodno se moze reci da Zeljo trenutno ima pet igraca koji nesto valjaju ovo ostalo sve treba nabiti nogom i praviti ponovo ekipu. Neko rece na pravom smo putu. Prijatelju dragi na kakvom si ti putu imas bocne igrace koji ne znaju da izvedu korner jedan od 40. Imas stopera koji se nafuro da je Luiz nesto dribla po nasoj polovini, gubi lopte, pravi probleme jadnom Antolovicu koji ni kriv ni duzan bude tragicar meca, jer jedna ili pet neznalica mu vraca 140 puta loptu kao kakvi amateri.
Ruku na srce treba staviti i reci da mi ako uzmemo titulu sa ovim igracima, onda je ova liga otisla tri lijepe. Nas jedini konkurent je Sarajevo koje isto katastrofa tako da ni oni nisu zasluzili da ih osvoje.
Sto se tice Celika standardno prava seljacka ekipa. Samo izbijaj loptu oko aut linija, pravi prekrsaje, lomi noge i to je sve od njih.
Ljudi ne naprave prilike odnesu nam bod, tuzno.
Jedini koji nije trebao opucati penal taj je i uzeo loptu da suta. Zasto ?
Treba pitati Amara zasto, jer ova sad ekipa nema ni pravog kapitana, a nema ni igraca s autoritetom. Tjeranjem Zebe, Beslije izgubili smo mnogo.
Svraka je igracina za sve ove, tek sad sam vidio koliko nam on fali. Napadaca nemamo jedino mozda na gostovanju nesto kao uradi, al kad dode na Grbavicu iz 10 utakmica nije napravio prilike. Nema veze, nije on samo kriv.
Zavrsiti ovu sezonu i citavu ekipu otjerati ubaciti perspektivne mlade igrace iz juniora i kadeta. Pokusati dovesti bar cetri iskusna igraca poput Urdinova i Nyeme pa da nam igra lici na nesto.
Ako neko zna Amara nek ga zamalo kao Boga da Colic i Stanic vise ne izvode korner. Nemojte tako vam Boga.
Ruku na srce treba staviti i reci da mi ako uzmemo titulu sa ovim igracima, onda je ova liga otisla tri lijepe. Nas jedini konkurent je Sarajevo koje isto katastrofa tako da ni oni nisu zasluzili da ih osvoje.
Sto se tice Celika standardno prava seljacka ekipa. Samo izbijaj loptu oko aut linija, pravi prekrsaje, lomi noge i to je sve od njih.
Ljudi ne naprave prilike odnesu nam bod, tuzno.
Jedini koji nije trebao opucati penal taj je i uzeo loptu da suta. Zasto ?
Treba pitati Amara zasto, jer ova sad ekipa nema ni pravog kapitana, a nema ni igraca s autoritetom. Tjeranjem Zebe, Beslije izgubili smo mnogo.
Svraka je igracina za sve ove, tek sad sam vidio koliko nam on fali. Napadaca nemamo jedino mozda na gostovanju nesto kao uradi, al kad dode na Grbavicu iz 10 utakmica nije napravio prilike. Nema veze, nije on samo kriv.
Zavrsiti ovu sezonu i citavu ekipu otjerati ubaciti perspektivne mlade igrace iz juniora i kadeta. Pokusati dovesti bar cetri iskusna igraca poput Urdinova i Nyeme pa da nam igra lici na nesto.
Ako neko zna Amara nek ga zamalo kao Boga da Colic i Stanic vise ne izvode korner. Nemojte tako vam Boga.
Ludogorets pobjedio, Neftci (konkurent za titulu Interu-Azerbejdžan) trenutno gubi 0:1 sto ide nama u korist,
da podsjetim:
treba nam da ludogorets osvoji bugarsku ligu, inter azerbejdzansku i u gruziji da dinamo ne bude prvak, odnosno treba nam dvoje od ovo troje da bi bili nosioci
da podsjetim:
treba nam da ludogorets osvoji bugarsku ligu, inter azerbejdzansku i u gruziji da dinamo ne bude prvak, odnosno treba nam dvoje od ovo troje da bi bili nosioci
FKŽ !
Opet kazna za klub rad dva pojedinca i dvije baklje
,vjerovatno i onu petardicu 
Željeznicar za život cijeli !
zar se nije dogovorilo da nece biti baklji ovu polusezonu ????????
uvijek se nadje neki imbecilterabajt je napisao/la:zar se nije dogovorilo da nece biti baklji ovu polusezonu ????????
FKŽ !
ja bi to onda po kratkom postupku odma. Treba to najaviti pisati ovdje i nek onaj sa ograde kaze preko razglasa ha ya,ko je zapali u supak je gurnut odma.TeaM87 je napisao/la:uvijek se nadje neki imbecilterabajt je napisao/la:zar se nije dogovorilo da nece biti baklji ovu polusezonu ????????
pa sinoc su odma momci sa tribine reagovali kad su se baklje zapalileterabajt je napisao/la:ja bi to onda po kratkom postupku odma. Treba to najaviti pisati ovdje i nek onaj sa ograde kaze preko razglasa ha ya,ko je zapali u supak je gurnut odma.TeaM87 je napisao/la:uvijek se nadje neki imbecilterabajt je napisao/la:zar se nije dogovorilo da nece biti baklji ovu polusezonu ????????
FKŽ !
uvijek se nadje neki imbecil[/quote]
ja bi to onda po kratkom postupku odma. Treba to najaviti pisati ovdje i nek onaj sa ograde kaze preko razglasa ha ya,ko je zapali u supak je gurnut odma.[/quote]
pa sinoc su odma momci sa tribine reagovali kad su se baklje zapalile[/quote]
Al je kasno bilo,vidio sam.
ja bi to onda po kratkom postupku odma. Treba to najaviti pisati ovdje i nek onaj sa ograde kaze preko razglasa ha ya,ko je zapali u supak je gurnut odma.[/quote]
pa sinoc su odma momci sa tribine reagovali kad su se baklje zapalile[/quote]
Al je kasno bilo,vidio sam.
Nakon oprastanja Vazde to jeste njegovog tjeranja iz kluba i odlaska Dialibe mi nemamo napadaca,razaraca,covjeka koji ce pocijepati mrezu udarcem,opaliti sa 15-20 metara,sve je to mlitavo,nabi pa valjda Adila pogodi u glavu-e to je i nekako islo dok je Zeba bio sada ni to ne ide,znam neki ce reci evo odmah pljuvaca,ja i nisam nezadovoljan bodom i zalaganjem igraca ali nemamo mi kvalitet-NAZALOST
Muharemovicu odlazi iz Zelje
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gdje pratiš uživo rezultate Azerbejdžanske i (ako ima) Gruzijske lige?TeaM87 je napisao/la:Ludogorets pobjedio, Neftci (konkurent za titulu Interu-Azerbejdžan) trenutno gubi 0:1 sto ide nama u korist,
da podsjetim:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.