Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pustite snimak pa cete vidjeti da kako se sapleo slucajno nagazio ovog momka. A zuti je dobio za povlacenje u ovoj situaciji i kako je ovaj padao i on se spotakao. Apropo penala, cist ko suza.
- spielführer_21
- Kontakt:
Mislim da je bilo nenamjerno, iskreno.crvenocrni je napisao/la: Prekrsaj vec bio i dobio zuti i nakon toga kada ga je 'preskakao' stao mu na nogu. Namjerno ili ne samo Ibra zna?!
Utakmica katastrofalna, milijardu grešaka, Milan zasluženo slavio jer je malo manje griješio.
Strašan potez bi bio da je izvadio Tottija, a ubacio nikog. Nisam vjerovao da je moguće pružiti lošiju predtavu od Tottijeve u prvom poluvremenu, ali je Bojan dokazao da je ipak moguće.baresi#6 je napisao/la:strašan potez enriqea. vadi tottija ubacuje bojana. ima muda španac nema šta.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sabatini mora da se malo kockao pa se onako hvata za glavu nakon gola Osvalda.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
mutno bas, slicno De Santisu kad oplakuje gol svoje ekipe.Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zamisli Nedveda ili Marottu u ovakom izdanju, sutra odmah priče namještena utakmica, novi kladioničarski skandal na pomolu u Italiji itd. 

Ž '21!
- delpiero20
- Kontakt:
Milan dobi, tesko sad do titule...bas tesko
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 25 mar 2012, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
Silvio bi okrenuo dva broja i Gazzetta i ostali mediji u Italiji bi napravili od toga novi skandal, poput onog jadnog pokusaja Galiania da sredi naslovnice gdje ce pisat da smo porazeni.JadnoBianconeri1988 je napisao/la:Zamisli Nedveda ili Marottu u ovakom izdanju, sutra odmah priče namještena utakmica, novi kladioničarski skandal na pomolu u Italiji itd.

- delpiero20
- Kontakt:
Al nas mrze svi al ko sto kaze Mitar Miric...mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole 

- IlPrincipe
- Kontakt:
da mi bi samo vidjet članak ili nešto gdje piše da je Galliani zvao Gazzettu i govorio im da napisu da je Juventus poražen 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
eno zato ima u Gazzetti da ste opet imali sudijski pomoc.Berlu ce bit bijesan na pisanje jutrosnje ruzicaste novine.IlPrincipe je napisao/la:da mi bi samo vidjet članak ili nešto gdje piše da je Galliani zvao Gazzettu i govorio im da napisu da je Juventus poražen

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa normalno da su im pomogli, ja kako sam pročitao na forumima valjda prije drugog gola Milana, Krkić ili neki drugi igrač Rome nije učestvovao u igri, a sviran mu je ofsajd i nakon tog prekida neko je od igrača Milana poslao dugu loptu i pao je gol.
A prošle sedmice isto tako, Ibrahimović je bio u ofsajdu kad je Emanuelson zabio drugi gol, a Ibrahimoviću nije sviran ofsajd, što je ispravno, a igraču Rome jeste...
Nema šta, sve regularno.
A prošle sedmice isto tako, Ibrahimović je bio u ofsajdu kad je Emanuelson zabio drugi gol, a Ibrahimoviću nije sviran ofsajd, što je ispravno, a igraču Rome jeste...
Nema šta, sve regularno.

Ž '21!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:da mi bi samo vidjet članak ili nešto gdje piše da je Galliani zvao Gazzettu i govorio im da napisu da je Juventus poražen

Ž '21!
- IlPrincipe
- Kontakt:
copy-paste sa jednog foruma ...
Postao/la Petit_Beurre dana 25/03/2012 13:04
Mi smo ta ekipa zbog koje svako kolo serie a očekuješ sa strahom i zebnjom. Mi smo ta ekipa zbog koje svako kolo navijaš za tim protiv kojeg igramo kao da je tvoj sopstveni. Mi smo ta ekipa zbog koje gledaš preglede naših utakmica do kasno u noć, krvavih očiju skakućući na svaki sumnjivi faul, ofsajd, aut, korner, penal. Zbog nas ne možeš da spavaš, anksiozan si, svrbi te lijeva podlaktica, usta ti se trzaju na pomen našeg imena. Zbog nas uvijek imaš flašu princess kisele u frižideru, da ubije kiselinu.
![]()
IlPrincipe je napisao/la:copy-paste sa jednog foruma ...
Postao/la Petit_Beurre dana 25/03/2012 13:04
Mi smo ta ekipa zbog koje svako kolo serie a očekuješ sa strahom i zebnjom. Mi smo ta ekipa zbog koje svako kolo navijaš za tim protiv kojeg igramo kao da je tvoj sopstveni. Mi smo ta ekipa zbog koje gledaš preglede naših utakmica do kasno u noć, krvavih očiju skakućući na svaki sumnjivi faul, ofsajd, aut, korner, penal. Zbog nas ne možeš da spavaš, anksiozan si, svrbi te lijeva podlaktica, usta ti se trzaju na pomen našeg imena. Zbog nas uvijek imaš flašu princess kisele u frižideru, da ubije kiselinu.
![]()

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
- IlPrincipe
- Kontakt:
Čovjek ti fino objasnio
možda ti jesi spavo' al sigurno ima ih i koji nisu
btw:

btw:
COMMENT
By Kris Voakes at San Siro
The sun rises, birds sing, dogs bark, people head to the café for a coffee, Zlatan Ibrahimovic scores and AC Milan win. It’s just another day in Italy. While the country remains divided on the great Juventus draw debate, there is no doubting the Rossoneri’s ability to rack up victories, and the Swede continued his one-man march towards yet another Serie A crown with two goals against Roma on Saturday night.

Il Principe čudan si lik pravo, prvo onu noć kad se igrao kup neke slike postavljas na poluvremenu, i poslije kao da si propao u zemlju, i kasnije kao da se utakmica nije igrala
. Ja sam neki dan postavio na našem to u vezi Galianija i to svi pišu da je zvao Gazzetu kako bi napisali članak kako je Juventus poražen
@Bianc
Fakat je bila ta situacija kad je Krkic uzeo loptu, a neki drugi igrač je bio u ofsajdu i sudija svira ofsajd, ali nisam skontao da je odmah nakon toga pao gol.

@Bianc
Fakat je bila ta situacija kad je Krkic uzeo loptu, a neki drugi igrač je bio u ofsajdu i sudija svira ofsajd, ali nisam skontao da je odmah nakon toga pao gol.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
IlPrincipe je napisao/la:Čovjek ti fino objasniomožda ti jesi spavo' al sigurno ima ih i koji nisu
![]()
btw:
COMMENT
By Kris Voakes at San Siro
The sun rises, birds sing, dogs bark, people head to the café for a coffee, Zlatan Ibrahimovic scores and AC Milan win. It’s just another day in Italy. While the country remains divided on the great Juventus draw debate, there is no doubting the Rossoneri’s ability to rack up victories, and the Swede continued his one-man march towards yet another Serie A crown with two goals against Roma on Saturday night.![]()
Ja sam jedan od najzagriženiji pa se nisam osjecao tako. Post jedino ima smisal ako se uzmu sve ostale ekipe, osim Juventusa. Osim dvije pobjede, put do finala kupa je utaban preko milana, pa opet ponavljam da ne vidim razlog zasto bi se neko od Juventina tako osjecao...
Svaka cast Ibrahimovicu, momak drzi milan u igri, sigruno medju 3 najbolja u svijetu. Ako Juve pobjedi, meni ne izgleda kao da je sve gotovo, vi vec kao da ste uzeli trofej. Polahko, ima jos do kraja...

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipe
- Kontakt:
@juventus 0244 ... situacija se specifična. Ja bih uvijek da izgubimo od svih najvecih rivala a da osvojimo titulu
... Guardiola se hvali i kurci sto je dobio Mourinha, a na kraju sezone ce mu se Mou smijat
tako da ...

daj nemoj biti smijesan! Guardiola se hvali, nema realnijeg trenera od Pepa i ako mio je Mou drag zbog neceg drugog!IlPrincipe je napisao/la:@juventus 0244 ... situacija se specifična. Ja bih uvijek da izgubimo od svih najvecih rivala a da osvojimo titulu... Guardiola se hvali i kurci sto je dobio Mourinha, a na kraju sezone ce mu se Mou smijat
tako da ...
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Desni klik ---> Open image in new tab
Ova slika najbolje prikazuje kako sudije direktno svojim odlukama utiču na rezultat. U istom napadu nije sviran ofsajd Ibrahimovića iako je lopta išla prema njemu, zatim ni indirektan udarac El Sharaawya i u nastavku akcije Milan dobiva penal koji je bio očit. Međutim da se sudija držao pravila kao što se istih držao kad je svirao penal, taj penal ne bi ni bio dosuđen.
Sve u svemu pobjeda Milana čista kao suza.
Ž '21!