Ma kakav Željo, dolaze on, Muminović i Stančeski u Zvijezdu. Njih trojica su rekli da su oduvijek imali želju da obuku crveno bijeli dresRBA 1987 je napisao/la:Izgleda da će Vukelja u željeznićar, pu hebem te fudbale...

Moderator/ica: vlakanje
Ma kakav Željo, dolaze on, Muminović i Stančeski u Zvijezdu. Njih trojica su rekli da su oduvijek imali želju da obuku crveno bijeli dresRBA 1987 je napisao/la:Izgleda da će Vukelja u željeznićar, pu hebem te fudbale...
al bi bio happy kada bi nosili dres crveno bijeli..a nesumnjam da bi se protivili tome da dodju u grad zmaja od bosne..volim te zvijezdohusein veličanstveni je napisao/la:Ma kakav Željo, dolaze on, Muminović i Stančeski u Zvijezdu. Njih trojica su rekli da su oduvijek imali želju da obuku crveno bijeli dresRBA 1987 je napisao/la:Izgleda da će Vukelja u željeznićar, pu hebem te fudbale.... Mi vama bodove a vi nama ovu trojicu.
Haj nemoj nas furatveteran 1987 je napisao/la:kaze muminovic jutros na kafi u borcu mi duguju jednu platu ma sve mi se zgadilo vracam se u sarajevo tamo nema plate uopste pa da se ne nerviram oko para nema i opusteno
aS_Roma je napisao/la:ajde ako su ljudi otpustili jednog igraca nisu 23 ... i sad svako reda svoje zelje hoceli Nikolic tamo ili Puzigaca vamo ... Polahko sigurno ce ljudi zavrsiti polusezonu u Borcu pa onda svak svojim putem ako se ne dogvore. Al dosta igraca ima ugovore do polusezone, i oni koji imaju duze kako ja znam imaju svi opcije da na zimu mogu preci u neki drugi klub.
Skoro svi u Banjaluci znaju da Ljube gaji velike simpatije prema željeznićaru, tako da...zeljovac87 je napisao/la:Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
Opet ovi bogumili provociraju.RBA 1987 je napisao/la:Skoro svi u Banjaluci znaju da Ljube gaji velike simpatije prema željeznićaru, tako da...zeljovac87 je napisao/la:Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
Samo lova i Vukelja dolazi, neznam šta je problem, a bezeze ti je da pričaš o provokacijama kad neznaš da ga ljudi zovu Ljube...zeljovac87 je napisao/la:Opet ovi bogumili provociraju.RBA 1987 je napisao/la:Skoro svi u Banjaluci znaju da Ljube gaji velike simpatije prema željeznićaru, tako da...zeljovac87 je napisao/la:Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom..samo se ti zajebavaj ali mogli bi bez Vukelje ostati
[/quote][/quote]RBA 1987 je napisao/la:
Samo lova i Vukelja dolazi, neznam šta je problem, a bezeze ti je da pričaš o provokacijama kad neznaš da ga ljudi zovu Ljube...
Samo vi dajte pare i Vukelja je vas.Posto ima ugovor do ljeta sljedeceg.zeljovac87 je napisao/la: Opet ovi bogumili provociraju...samo se ti zajebavaj ali mogli bi bez Vukelje ostati
Mogao bi on i bez para dociBMK je napisao/la:Samo vi dajte pare i Vukelja je vas.Posto ima ugovor do ljeta sljedeceg.zeljovac87 je napisao/la: Opet ovi bogumili provociraju...samo se ti zajebavaj ali mogli bi bez Vukelje ostati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.