ali ovdje se na snimici ****.BA jasno vidi da je GOLMAN čelika skrenuo loptu na lijevu stranu, DAKLE LOPTA NIJE IŠLA PRAVO ISPRED IGRAČA, te je tek poslije dodira sa loptom, koji je EVIDENTNO postojao, igrač pao preko golmanovih ruku... i to NIGDJE u svijetu nije penal
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sarajlijaTM@ pricamo o skroz drugoj utakmici i u toj utakmici golman NIJE DIRAO LOPTU (a zakleo se Bogom da nije ni igrača
)
ali ovdje se na snimici ****.BA jasno vidi da je GOLMAN čelika skrenuo loptu na lijevu stranu, DAKLE LOPTA NIJE IŠLA PRAVO ISPRED IGRAČA, te je tek poslije dodira sa loptom, koji je EVIDENTNO postojao, igrač pao preko golmanovih ruku... i to NIGDJE u svijetu nije penal
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- Crni gavran
- Kontakt:
Kome ti repliciras ili meni ili Amaru Osimu, pa njegova je izjava nije moja, a ja drzim da je on daleko pametniji i od mene i od tebe sto se tice postavljanja igreSarajlijaTM je napisao/la:A kako objasnjavas to da ste igrali otvoreno i napadacki,a niste opalili na go kako treba,pa nije Jaap Stam u odbrani zelje,Kerla je majka mu stara?Crni gavran je napisao/la:Za sve koji govorite da je Čelik sinoć igrao zatvoreno, citiram sinoćnju izjavu gospodina Amara Osima nakon utakmice:
Uvijek sam govorio da je prvenstvo teško. Govorim to od početka. Idemo dalje i moramo skupljati bodove. Svaki bod je važan. Pokazalo da se da igramo bolje na strani, jer se ovdje ekipe uglavnom zatvore, mada to večeras nije bio slučaj".
@Elegant, ja tebi govorim da mozda necete pobijediti, ali mi nisi vjerovao. Slusaj me drugi put![]()
Moje misljenje: Igrali smo malo zatvorenije, uz mogucnost brzih kontri i cekanje na Zeljinu gresku, ali tako igraju skoro svi nasi timovi u PL na gostojucim terenima. Klasicnog bunkera, kako vi mnogi tvrdite nije bilo. U prvom poluvremenu imali smo sut po golu iz vrlo ozbiljne prilike (Barac) ali Antolovic je lagano odbranio. I viste imali onu sansu preko Adilovica ciji je volej otisao pored stative i to je to sto s eprvog poluvremena tice. U drugom poluvremenu nam je iskljcen golman, to je nova situacija. Zeljo je dobro trkaci spremljen i glupo bi bilo od nas da se mi jurimo s vama na Grbavici, to bi bilo samoubistvo
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 21 apr 2013, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- SarajlijaTM
Aj' mojne ziv bio vase demagogije,svugdje na svjetu penal,a na grbavici nije. Et nije bio,i to smo kupili,a kupicemo i derbi ,ko' i sve kur.ave do sad.htcxone je napisao/la:sarajlijaTM@ pricamo o skroz drugoj utakmici i u toj utakmici golman NIJE DIRAO LOPTU (a zakleo se Bogom da nije ni igrača)
haj' zdravo sad
@gavrane-to je to,cujem da ste nasli posebno mjesto u klubskoj vitrini za ovaj osvojeni bod na grbavici?
idi malo na bistricak,dodji sebi,ako nemas kome,zdra'o takodjer
nit je bilo i jedne opasne kontre, za razliku od Zrinjskog koji je igrao slicno, ali svaki njihov napad u drugom poluvremenu je bio opasan po gol, da li ste gol iz greske koja se desava golmanu jednom ili dva ptua u karijeri i imali ste jedan sut u prvom koji je otisao 10 metara od gola, to je sto se ja sjecam, a posto sam bio na utakmici, mozda sam nesto propustio nek me neko ispravi ako grijesim...Crni gavran je napisao/la:Kome ti repliciras ili meni ili Amaru Osimu, pa njegova je izjava nije moja, a ja drzim da je on daleko pametniji i od mene i od tebe sto se tice postavljanja igreSarajlijaTM je napisao/la:A kako objasnjavas to da ste igrali otvoreno i napadacki,a niste opalili na go kako treba,pa nije Jaap Stam u odbrani zelje,Kerla je majka mu stara?Crni gavran je napisao/la:Za sve koji govorite da je Čelik sinoć igrao zatvoreno, citiram sinoćnju izjavu gospodina Amara Osima nakon utakmice:
Uvijek sam govorio da je prvenstvo teško. Govorim to od početka. Idemo dalje i moramo skupljati bodove. Svaki bod je važan. Pokazalo da se da igramo bolje na strani, jer se ovdje ekipe uglavnom zatvore, mada to večeras nije bio slučaj".
@Elegant, ja tebi govorim da mozda necete pobijediti, ali mi nisi vjerovao. Slusaj me drugi put![]()
![]()
![]()
Moje misljenje: Igrali smo malo zatvorenije, uz mogucnost brzih kontri i cekanje na Zeljinu gresku, ali tako igraju skoro svi nasi timovi u PL na gostojucim terenima. Klasicnog bunkera, kako vi mnogi tvrdite nije bilo.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
htcxone je napisao/la:sarajlijaTM@ pricamo o skroz drugoj utakmici i u toj utakmici golman NIJE DIRAO LOPTU (a zakleo se Bogom da nije ni igrača)
evo ih jedne bordo dioptrijske taman za tebe

DRUG NEBI TI PUNCA
Kako su mi prejaki ovi sto kao ne vide te ocite penale,crvene za Zelju.Koja urota i propaganda da se najezis.Ljudi,navijaci drugih klubova iskulirajte ba.usmjerite energiju za podrsku svom klubu,ja razumijem da je potrebno naci neko opravdanje za nedostatak titula ili izlazaka u Evropu al bolje je po vas da cistite ispred svoje avlije nego da opravdanje trazite u drugom pa ce vam mozda ti uspjesi i doci
SLOBODA NAVIJAČIMA
ovdje se pise o tome kako je Zeljo raznio Celik,sto nije bas slucaj bio Zeljojeste imao incijativu sto je razumljivo kad se igra 10 na 9,ali jalovu incijativu bez vecih prilika,Celik ih nije ni imao realno, ali zeljo jedva da je imao dvije od toga jedna je penal ,tanko je ovo i za jedne i druge.Ono sto mi je zapalo za oko da ni jedan igrac na terenu nema sut iz igre kako treba to je sve katastrofaln,i ako pokusa izblmira se
Za sve vas pacenike sto omalovazavate najvecu fudbalsku instituciju u drzavi da kazem,Zeljo dokazuje da je s kombinovanom ekipom najbolji u drzavi pa neka vas muci malo..samo spletom nesretnih okolnosti sinoc nije raaznio Celika al nema veze..
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nismo imali srece sinoc, prvo kod primljenog gola, a drugo kod neiskoristenog penala...
druga stvar, amar podhitno treba promijeniti izvodjace prekida ili da to cola pocne ozbiljno vjezbat, jer 11 kornera a nijedan nije bio opasan
trece, razocarao me kerla a i bogicevic je bio jako nesiguran
i pod cetiri, urdinov je fakat solidan igrac, pretrcao je jako jako puno i trudio se, samo izgleda da mu je defanziva malo losija strana od ofanzive, ali i ubacaji
druga stvar, amar podhitno treba promijeniti izvodjace prekida ili da to cola pocne ozbiljno vjezbat, jer 11 kornera a nijedan nije bio opasan
i pod cetiri, urdinov je fakat solidan igrac, pretrcao je jako jako puno i trudio se, samo izgleda da mu je defanziva malo losija strana od ofanzive, ali i ubacaji
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Statistički jeste, ali džaba sve kad nije bio sretniji i spretniji u odnosu na Čelik.ciza je napisao/la:ovdje se pise o tome kako je Zeljo raznio Celik,sto nije bas slucaj bio Zeljojeste imao incijativu sto je razumljivo kad se igra 10 na 9,ali jalovu incijativu bez vecih prilika,Celik ih nije ni imao realno, ali zeljo jedva da je imao dvije od toga jedna je penal ,tanko je ovo i za jedne i druge.Ono sto mi je zapalo za oko da ni jedan igrac na terenu nema sut iz igre kako treba to je sve katastrofaln,i ako pokusa izblmira se
DRUG NEBI TI PUNCA
Sinoc jednostavno nismo imali srece.Primimo glup gol od ekipe koja nije opucala niti jednom po golu,fulamo penal.Ali ako se ovo vec moralo desiti drago mi je da je to bilo sinoc,a ne u derbiju.Titula svakako nece doci u pitanje,jer koliko god mi prospemo bodova,maleni ce prosuti vise.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Ultras1921
- Kontakt:
Titula vam nece doci u ptianje a najveci razlog za to je ocajna konkurencija u ligi i stanje bh fudbala,da od 16 ekipa kod vise od 10 plata ili nema ili kasne ili se unutrasnja sukobljavanja u upravama lome preko igraca i trenera,zeljo nema tih problema pa je konstantan u ligi zadnjih god,a ne zbog neke pretjerane kvaltiete koja se pokusava predstaviti,jednostavno najbolji od najgorih,orkutno ali istinitoTMovac je napisao/la:Sinoc jednostavno nismo imali srece.Primimo glup gol od ekipe koja nije opucala niti jednom po golu,fulamo penal.Ali ako se ovo vec moralo desiti drago mi je da je to bilo sinoc,a ne u derbiju.Titula svakako nece doci u pitanje,jer koliko god mi prospemo bodova,maleni ce prosuti vise.
Jedan veoma realan post i nadasve bolno istinit. Mi nista ne pokazujemo, jedino nam titulu donosi to sto su drugi jos gori, a Borac je nabio prevelik zaostatak jesenas.ciza je napisao/la: Titula vam nece doci u ptianje a najveci razlog za to je ocajna konkurencija u ligi i stanje bh fudbala,da od 16 ekipa kod vise od 10 plata ili nema ili kasne ili se unutrasnja sukobljavanja u upravama lome preko igraca i trenera,zeljo nema tih problema pa je konstantan u ligi zadnjih god,a ne zbog neke pretjerane kvaltiete koja se pokusava predstaviti,jednostavno najbolji od najgorih,orkutno ali istinito
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
propuh je napisao/la:Jedan veoma realan post i nadasve bolno istinit. Mi nista ne pokazujemo, jedino nam titulu donosi to sto su drugi jos gori, a Borac je nabio prevelik zaostatak jesenas.ciza je napisao/la: Titula vam nece doci u ptianje a najveci razlog za to je ocajna konkurencija u ligi i stanje bh fudbala,da od 16 ekipa kod vise od 10 plata ili nema ili kasne ili se unutrasnja sukobljavanja u upravama lome preko igraca i trenera,zeljo nema tih problema pa je konstantan u ligi zadnjih god,a ne zbog neke pretjerane kvaltiete koja se pokusava predstaviti,jednostavno najbolji od najgorih,orkutno ali istinito
Nije to neki veliki zaostatak, treba biti oprezan
NO PYRO NO PARTY
- zeljo4life
- Kontakt:
Moram reci da je nas gol vrhunski. Prvo dribling pa pas Tomica, onda lijepo to Svraka (mescini?) vraca a ovaj iz prvo majstorski matira golmana. Onda slijedi veliko slavlje hercegovca i ljubljene svetog grba!!
Svaka cast Tomo!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
slazem se s tobom za colu,al sto se tice kornera stana je izvodio i to bas ofirno..znaci jedan ide na prvu slj ide na drugu i sve tako...fedeltafrotta je napisao/la:nismo imali srece sinoc, prvo kod primljenog gola, a drugo kod neiskoristenog penala...
mislim kad se bekric vrati da ce on uzeti loptu sto se prekida tice...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
bio je jamak asistent koji ruku na srce osim tog poteza lik nista sinoc nije uradio..bas sam primjetio poslije 10 min otkako je usao poceo lik da hoda po terenu...al eto svoje je uradiosajo10 je napisao/la:Moram reci da je nas gol vrhunski. Prvo dribling pa pas Tomica, onda lijepo to Svraka (mescini?) vraca a ovaj iz prvo majstorski matira golmana. Onda slijedi veliko slavlje hercegovca i ljubljene svetog grba!!Svaka cast Tomo!
19TM87
Rekoh vam ja za Tomica, igracina momak, samo mu je trebao kontinuitet, bice on jos bolji u sljedecim tekmama... za ljubljenje grba svaka cast! Za kratko vrijeme, miljenik publike
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 180 gostiju.