Vlado je tražio ove igrače, i dobio ih je.tuzlak1987 je napisao/la:Mujkanovc ih je i dovodio. Imao je 10 karakternih igraca kada je stigao, sada ima 2. Preostaje mu samo da im i u buducnosti ebaje jer u 2 prelazna roka nisu doveli jedno i pol normalnog igraca novog.
A isto tako kod nas nema predsjednika da je gospodin covjek. Pogledas one slike od 19-91 sve gospoda sjedi u upravi i kulturan svijet. U BIH neki odlasci u svlacionicu, neka ebavanja, neka psovanja gostujucim upravama. Primitivizma u pm, napravi klupski pravilnik neki pa udaraj po novcaniku, ne moras biti coban.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije tacno da ih je on dovodio. To su Vladine zeljetuzlak1987 je napisao/la:Mujkanovc ih je i dovodio. Imao je 10 karakternih igraca kada je stigao, sada ima 2. Preostaje mu samo da im i u buducnosti ebaje jer u 2 prelazna roka nisu doveli jedno i pol normalnog igraca novog.
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
i šta sad doći će nam neko novi, napravit će pozitivan šok i onda opet ide borba za sredinom tabele... uvijek ista priča, borba za ništa 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Pobjegli miševi a klub na dnu!!Tako to biva kad gledas Slobodu faraonovim pjesničkim očima!!sad ce jos malo cum grano takmičenje

DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vlado za Salihovica i Jahica nije ni znao da postoje dok nije dosao u Tuzlu. A i za onog Sadzida Fazlica iz Kikaca. Zukica? Voda onog Mujkica sto je za kantonalne jer ga neko iz grada gura.katarakta je napisao/la:Nije tacno da ih je on dovodio. To su Vladine zeljetuzlak1987 je napisao/la:Mujkanovc ih je i dovodio. Imao je 10 karakternih igraca kada je stigao, sada ima 2. Preostaje mu samo da im i u buducnosti ebaje jer u 2 prelazna roka nisu doveli jedno i pol normalnog igraca novog.
Sumnjam i da je njegovo maslo Hadzic npr. To ovi nasi znaju Hadzica kada je igrao u Federalnoj pa ga zvali kada mu je Musija rekao da nema mjest u DK.
Onaj Zilkic isto nije Vladino maslo, nije cuo za njega dok ga nije vidio na probi. I u konacnici moze on predloziti ali sumnjam da su oni njemu doveli prve opcije u ova dva roka. Doveo je on neke svoje ali je uprava citavo vrijeme dok su dovodili sa Vladom kontala u glavi "joj sto mi top tim pravimo".
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vladine zelje Jaha, Salihović,mali Karlos i onaj sto je bacio cigare iz kikaca....de brate....mislim ,ima tu i do Vladike al i ovi su mu nabacali igraca a nama su trebala pojacanjakatarakta je napisao/la:Nije tacno da ih je on dovodio. To su Vladine zeljetuzlak1987 je napisao/la:Mujkanovc ih je i dovodio. Imao je 10 karakternih igraca kada je stigao, sada ima 2. Preostaje mu samo da im i u buducnosti ebaje jer u 2 prelazna roka nisu doveli jedno i pol normalnog igraca novog.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jagodic im trazio Arezinu da dovedu kao prvu opciju, kao drugu Zeravicu. Onaj pise tamo ako hocete Arezinu dodjite u klub donesite malo para.
Tandir, Kalezic, Culum, Djordjilovic, Ignjatovic ok vjerovatno tu ima igraca koji su njegovi i njegova zamisao ali ima i igraca koji su njegovi ali tek kao alternative jer nije dobio ono sto je tacno trazio. Ali Salihovic, Jahic, Hadzic, Mujkic, Zukic, Fazlic su gori i od tih njegovih sto je dovodio.
Sve su fino radili zajedno, malo moj prijedlog, malo tvoj, ne moze ovaj mozel onaj i tako zajednicki njih trojica su po 33,33% doveli do ovog.
Tandir, Kalezic, Culum, Djordjilovic, Ignjatovic ok vjerovatno tu ima igraca koji su njegovi i njegova zamisao ali ima i igraca koji su njegovi ali tek kao alternative jer nije dobio ono sto je tacno trazio. Ali Salihovic, Jahic, Hadzic, Mujkic, Zukic, Fazlic su gori i od tih njegovih sto je dovodio.
Sve su fino radili zajedno, malo moj prijedlog, malo tvoj, ne moze ovaj mozel onaj i tako zajednicki njih trojica su po 33,33% doveli do ovog.
bojim se da Petrovic nije realno rjesenje, ko ce ga placat, ako je istina da (je) ima(o) veliku platu
Krstajic to moze priustit, moze i Seljo, al mi, tesko, ne vjerujem, al bilo bi fantasticno, cak stavise, mislim da bi u Slobodi mogao napravit isto sto i u Radniku, bolje covjek vodi ekipu kada nema pritiska da osvoji nesto i kada navijaci ne traze lijepu igru, nego onako, cvrsto i na rezultat, bas sto je nama potrebno
uglavnom, ne bih neku ublehu tipa Kemal Alispahic, ne bih rizikovao s Amirom Spahicem u trenutnoj situaciji koja je alarmantna, treba nam neko ko zna osvajat bodove, hocemol igrat lijep fudbal, ofanzivan, defanzivan, koga briga
Krstajic to moze priustit, moze i Seljo, al mi, tesko, ne vjerujem, al bilo bi fantasticno, cak stavise, mislim da bi u Slobodi mogao napravit isto sto i u Radniku, bolje covjek vodi ekipu kada nema pritiska da osvoji nesto i kada navijaci ne traze lijepu igru, nego onako, cvrsto i na rezultat, bas sto je nama potrebno
uglavnom, ne bih neku ublehu tipa Kemal Alispahic, ne bih rizikovao s Amirom Spahicem u trenutnoj situaciji koja je alarmantna, treba nam neko ko zna osvajat bodove, hocemol igrat lijep fudbal, ofanzivan, defanzivan, koga briga
Nisam ni ja za Petrovica, ne mogu vise gledat neke defanzivne igre. Petrovic sa Radnikom je bio bolji u gostima nego kod kuce, zatvori se bunker i na kontre.Chinaglia je napisao/la:bojim se da Petrovic nije realno rjesenje, ko ce ga placat, ako je istina da (je) ima(o) veliku platu
pa i Sok je tako igrao, to se zove igra na rezultat, a i Sok i Petrovic su imali rezultat
nisam ni ja nikada bio pristalica defanzivnog fudbala, al ako to donosi rezultat, ko te pita, valjda je to najbitnije
nisam ni ja nikada bio pristalica defanzivnog fudbala, al ako to donosi rezultat, ko te pita, valjda je to najbitnije
A sta od ocekujete od novog trenera kad će mu Mujkanović postavit uslove da je Tetkov Smajić u prvih 11, pa da Jaha mora ući, ird itd.meni se vkado nije svidio čim je dosao poceo davat izjave i bavio se politikom kluba a ne igrom. Bio potparol mujkanovića i koji god dođe trener isto će bit dok ovaj upravni odbor ( većinu njih) direktora, a poslije i predsjednika skupstine ne isutaju iz kluba i to sa klauzlom zabrane prilaska stadionu na 500 metara dozivotno
hocel taj otkaz vise i hocel taj novi trener do Mladosti
po mogucnosti da odradi par treninga s ekipom
po mogucnosti da odradi par treninga s ekipom
Vlado Jagodić broji posljednje sate na klupi Slobode.
Jagodić nije ponudio ostavku nakon sinoćnjeg poraza od GOŠK-a FOTO: FAKTOR Jagodić nije ponudio ostavku nakon sinoćnjeg poraza od GOŠK-a FOTO: FAKTOR
Nakon trećeg ovosezonskog poraza pred domaćim navijačima, bez postignutog gola, šokirani Tušanj je jasno poručio šta misli o radu Slobodinog trenera.
Čuo je bivši selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine glas publike, ali nije džentlmenski ponudio ostavku. Nasuprot, po starom dobrom običaju optuživao je neku treću stranu. Ovoga puta su na meti bili novinari.
VEZANA VIJEST: Faktor saznaje: Poznata sudbina Vlade Jagodića
Vjerovatno ne postoji stanovnik Tuzle koji pamti lošiji start Slobode. Bilo je teških momenata u klupskoj historiji, ali tri vezana poraza na domaćem terenu su neviđena bruka za koju je isključivo odgovoran jedan čovjek.
Vlado Jagodić je izgubio i podršku predsjednika Senada Mujkanovića, ali i ostalih članova Uprave. Kada ja vidio da je stadion Tušanj "opasala guja", Mujkanović je na poluvremenu tušanjske lože zamijenio svlačionicom. Jagodić i njegovi puleni su dobili lekciju. Onu koju moraju naučiti. Da je dres Slobode svetinja, da su taj dres nosili rahmetli Mustafa Hukić, Mersed Kovačević, Dževad Šećerbegović i mnoge druge legende.
VEZANA VIJEST: Navijači Slobode izgubili strpljenje, fudbaleri ostali bez dresova
Stavili su im to do znanja i navijači. "Ders" ispod sjeverne tribine završio je skidanjem dresova. Koje mnogi i ne zaslužuju nositi, uz pojedine izuzetke.
Računajući jučerašnji poraz od GOŠK Sloboda je pod vodstvom Jagodića odigrala ukupno 30 utakmica (devet pobjeda, osam nariješenih i 13 poraza), a prosjek od 1,17 osvojenih bodova po utakmici svrstava ga među najgore trenere u historiji kluba.
Jagodić nije ponudio ostavku nakon sinoćnjeg poraza od GOŠK-a FOTO: FAKTOR Jagodić nije ponudio ostavku nakon sinoćnjeg poraza od GOŠK-a FOTO: FAKTOR
Nakon trećeg ovosezonskog poraza pred domaćim navijačima, bez postignutog gola, šokirani Tušanj je jasno poručio šta misli o radu Slobodinog trenera.
Čuo je bivši selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine glas publike, ali nije džentlmenski ponudio ostavku. Nasuprot, po starom dobrom običaju optuživao je neku treću stranu. Ovoga puta su na meti bili novinari.
VEZANA VIJEST: Faktor saznaje: Poznata sudbina Vlade Jagodića
Vjerovatno ne postoji stanovnik Tuzle koji pamti lošiji start Slobode. Bilo je teških momenata u klupskoj historiji, ali tri vezana poraza na domaćem terenu su neviđena bruka za koju je isključivo odgovoran jedan čovjek.
Vlado Jagodić je izgubio i podršku predsjednika Senada Mujkanovića, ali i ostalih članova Uprave. Kada ja vidio da je stadion Tušanj "opasala guja", Mujkanović je na poluvremenu tušanjske lože zamijenio svlačionicom. Jagodić i njegovi puleni su dobili lekciju. Onu koju moraju naučiti. Da je dres Slobode svetinja, da su taj dres nosili rahmetli Mustafa Hukić, Mersed Kovačević, Dževad Šećerbegović i mnoge druge legende.
VEZANA VIJEST: Navijači Slobode izgubili strpljenje, fudbaleri ostali bez dresova
Stavili su im to do znanja i navijači. "Ders" ispod sjeverne tribine završio je skidanjem dresova. Koje mnogi i ne zaslužuju nositi, uz pojedine izuzetke.
Računajući jučerašnji poraz od GOŠK Sloboda je pod vodstvom Jagodića odigrala ukupno 30 utakmica (devet pobjeda, osam nariješenih i 13 poraza), a prosjek od 1,17 osvojenih bodova po utakmici svrstava ga među najgore trenere u historiji kluba.
Niko, niko, samo Sloboda
Joss jednom za podsjetiti..od 5:55 govori ono sto vecina navijaca Slobode misli,ali svojom glavom,a ne tudjom koja ti pokusava usaditi u mozak da je sve uredu,a nije..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa sto prica onda da mu se zgadila Slobode. Ne ljudi koji su mu uradili sta su uradili, ili nacelnik ili nebitno ko. nisu mu se oni zgadili nego Sloboda.
nije nicije za ramazana. nego je za nas gasenje kluba i to je to.
mada i Azmir bi bio pametniji sigurno da drugi put dodje u Slobodu, i Adem bi, i Senad sigurno. Prebrzo Sloboda trosi ljude, obzirom koliko ima onih koji joj ne zele dobro.
Neko je odlicno identifikao u svom postu kojem lobiju ovo najvise ide na mlin.
nije nicije za ramazana. nego je za nas gasenje kluba i to je to.
mada i Azmir bi bio pametniji sigurno da drugi put dodje u Slobodu, i Adem bi, i Senad sigurno. Prebrzo Sloboda trosi ljude, obzirom koliko ima onih koji joj ne zele dobro.
Neko je odlicno identifikao u svom postu kojem lobiju ovo najvise ide na mlin.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Evo tebi ovdje i onom Tuzlak 04 da kazem da mi se lagano napusite k...ca...Samo jedno cu reci NIKO NIKO SAMO SLOBODA...Podrzavam klub a ne pojedince i to govorim po ko zna koji put...Sve sto se dobro napravi podrzat cu, sve sto je lose necu ali klub mi je iznad svega a ne pojedinac kako je nekima od vas ovdje....Sto se tice Jagodica on je sazreo da danas dobije otkazNjonjoVam je napisao/la:![]()
![]()
gdje su sada Sars,amelija,komunjara i ostali lelemudani sto su podrzavali ovu lakrdiju od trenera i igre???
Pobjegli miševi a klub na dnu!!Tako to biva kad gledas Slobodu faraonovim pjesničkim očima!!sad ce jos malo cum grano takmičenje![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Najgori start u ISTORIJI kluba..... Cestitam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vlado umjesto kontinuiteta dobrih rezultata,lik bas zaredao kontinuitet losih rezultata i vec sada ligu za opstanakstaragarda je napisao/la:Najgori start u ISTORIJI kluba..... Cestitam

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A moram reć na onu izjavu predsjednika da su u klubu odlicne stvari finansijski. Sto nije reko da su zadnje primanje imali za mjesec juli po 400 km. Sto im je isplaćen 31.08. Pred Bajram.
sexore zasto lazes po ko zna koji put
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.