Sa 8 igraca sto ne mogu nastupiti...molotovljev je napisao/la:Prvi put čujem za ovog Nuspahića.![]()
Ma kakav Željo, vjerujte da su oni obična kanta za nabijanje i treba to iskoristiti i nagaziti ih kao što Švabe gaze, znači nema
stajanja, samo trpaj... da im se ne ponovi Litex
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tačno ću ovaj odgovor o prenosu derbija staviti u potpisahmic je napisao/la:Ima li na TV???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
LIVE
Moja TV - Bosna i Hercegovina
Arena sport 5 - Srbija
Arena sport 5HD - Hrvatska
SNIMAK
BHT 1 - 22:50H
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sto bi nas to skupo kostalo, ko ovi Bayern, puno bolji, ili sta? Mi ne cupamo kose mi cupamo zivce svima koji nas ne vole, iskreno se nadam da ti nisi jedan od njih. I naravno navijam svim srcem za vas u kupu, iako ste naka mlitava ekipa otkako postojite. A molim te ne spominji nerede, pa budi pametan majka mu stara.aleksandar_veliki je napisao/la:Posudjivanje Mitrevskog i Kostica je stvar koja bi Sarajevo mogla skupo kostati. Sa ta dva igraca u subotu ne bi se ssada cupale kose. Dobra skola za buducnost, a zamislite jos da ste dosli do finala Kupa...
Uglavnom, u derbiju nek pobijedi bolji i neka bude dobra fudbalska predstava i bez nereda na tribinama...
Na trenutak se zabrinem kako ce Dzeno sastavit ekipu a da pri tome ima nekoga na klupi za nedaj boze. Ali nesto kontam mi najhore odigramo kad nam je sve potaman, tako da je ovo na neki nacin i dobro da se ne opustimo 
Sto se tice desnog beka i ja tu vidim Bekica, cak sam i pisao i ocekivao da ce ga u mecu sa Radnikom isprobat na toj poziciji.

Sto se tice desnog beka i ja tu vidim Bekica, cak sam i pisao i ocekivao da ce ga u mecu sa Radnikom isprobat na toj poziciji.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obiteljski,Aco ti navija za zelju 

A ko ce onda igrati desno krilo ?ShofaII je napisao/la:Sto se tice desnog beka i ja tu vidim Bekica, cak sam i pisao i ocekivao da ce ga u mecu sa Radnikom isprobat na toj poziciji.
Ti si opet šampion !
Ma jok, ba, @aco ti je Nijazov čovjekMortemHz je napisao/la:Obiteljski,Aco ti navija za zelju

@simon
Onda Stojčeva staviti desno a Bilbiju u sredinu.... Ima nekoliko rješenja oskudnog kvaliteta, ali šta možemo, moramo se uklopiti.
Mozda Bilbija, valjda zna centriratisimon je napisao/la:A ko ce onda igrati desno krilo ?ShofaII je napisao/la:Sto se tice desnog beka i ja tu vidim Bekica, cak sam i pisao i ocekivao da ce ga u mecu sa Radnikom isprobat na toj poziciji.

EDIT: zaboravio sam na Kaudija, ima da poludi

Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 14 maj 2015, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da se ne lazemo,imamo velikih problema sa sastavom i to pred utakmicu sezone..nemoguce za povjerovati ali tako nam je kako nam je,pokusati se uigrati makar malo sa ovim igracima sto ce istrcati pa probati nesto
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Opet smo se digli a ne valja to, mnogo ljepše je izgledalo kad smo bili na zemlji i mirno dočekivali svaku utakmicu.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
DrustveniParazit je napisao/la:Opet smo se digli a ne valja to, mnogo ljepše je izgledalo kad smo bili na zemlji i mirno dočekivali svaku utakmicu.

FK Sarajevo !
- molotovljev
U 100 godina postojanja oni imaju svega 3 ( tri ) važne utakmice u istoriji sa kojima se kao nešto ponose.
Jednu su izgubili davne '85 i traume se još uvijek osjećaju, da ne govorimo o žalu za propuštenom prilikom da igraju sa velikim
Realom, sa kojim smo mi odigrali prijateljsku na Koševu.
Drugu su sretno pobjedili '98 i to im je zvanično najveća utakmica u istoriji..pih
I treća naravno Newcastle i ta utakmica nije značajna po rezultatu nego po tome što ih se tada najviše okupilo na jednoj utakmici.
Furaju se da su veliki kao FCS, a tri kola prije kraja sezone uz samo jedan bod zaostatka za vodećim, nemaju hrabrosti da kažu
da, imamo šansu i idemo na titulu... hehe... oni su zadovljni sa mjestom koje vodi u Evropu. Šta je to nego: Mali klub !
Znači zreli su i u pravom trenutku dolaze da ih ponizimo, da ih pregazimo i spustimo na zemlju. 5:0
Jednu su izgubili davne '85 i traume se još uvijek osjećaju, da ne govorimo o žalu za propuštenom prilikom da igraju sa velikim
Realom, sa kojim smo mi odigrali prijateljsku na Koševu.
Drugu su sretno pobjedili '98 i to im je zvanično najveća utakmica u istoriji..pih
I treća naravno Newcastle i ta utakmica nije značajna po rezultatu nego po tome što ih se tada najviše okupilo na jednoj utakmici.
Furaju se da su veliki kao FCS, a tri kola prije kraja sezone uz samo jedan bod zaostatka za vodećim, nemaju hrabrosti da kažu
da, imamo šansu i idemo na titulu... hehe... oni su zadovljni sa mjestom koje vodi u Evropu. Šta je to nego: Mali klub !
Znači zreli su i u pravom trenutku dolaze da ih ponizimo, da ih pregazimo i spustimo na zemlju. 5:0
F.K.SARAJEVO
Ofanzivni dio ce ostati isti i tu nece biti promjena, Rustemovic i Cimirot imaju vece sanse da zaigraju na l.beku.hilmo je napisao/la:Ma jok, ba, @aco ti je Nijazov čovjekMortemHz je napisao/la:Obiteljski,Aco ti navija za zelju![]()
@simon
Onda Stojčeva staviti desno a Bilbiju u sredinu.... Ima nekoliko rješenja oskudnog kvaliteta, ali šta možemo, moramo se uklopiti.
On nasu igru trenutno moze samo unazaditi.ShofaII je napisao/la:Mozda Bilbija, valjda zna centrirati![]()
Ti si opet šampion !
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ZNA LI IKO??????

ZNA LI IKO??????

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
[youtube][/youtube]
Karace ih Benko, zabija gol prema jugu, preskace ogradu fata se za kurcinu provocira jug.

Karace ih Benko, zabija gol prema jugu, preskace ogradu fata se za kurcinu provocira jug.

1946

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Realno, problema sa sastavom imamo, ali ajd da ne kukamo kao anam oni. Dzeno ce naci vec nekoga na DB, ne brinem za to. Mi ako nametnemo svoju igru, uzmemo sredinu, taj DB nam nece biti toliki belaj, ko god da bude igrao
Ja licno bi volio Patrika Doqija da odigra ovu tekmu
kad se sjetim tog lika hahaha

Ja licno bi volio Patrika Doqija da odigra ovu tekmu

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Evolution87
- Kontakt:

HAJDE VISEEE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, DzemoSmjecanin, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Proximic, roccosiffredi, Strosmajer, TETRAPAK, tuitamo i 59 gostiju.