FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 22:44

Al gosk je beni...ccc :roll: kako se neces nervirat...

Tuzlak...druze samo reci..
Mog mi boga..mislim dzaba se nerviram i svadjam.sve i je jasno.al eto.kad ima supaka sto bi preko mene nesto siljili je.biga rado bi ti ledja slomio dok sam u psihodeliji..

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 sep 2017, 22:46

Sad na stranu sve. Stuacija je i više alarmantna i ozbiljna. Vlado je pokupio igrace sa budzetom i srotinjom koji je dobio od onih koji su zaduzeni za funkcionisanje kluba. Ja ne trazim njegovu glavu al u ovom sportu za lose rezultate uvijek krivice snose treneri. Pitari su 4 trenera promjenili za 7 kola, al oni su ne bitni u prici.Po meni je naj veći krivac uprava, pa struka a zadnji su igrači. Uprava se sastala 1 u skoro tri mjeseca, sve sto se radi zavrsavaju telefonski , još veiše me brine skupština koja izgleda zasjeda samo kad se sjeku glave. Vlado je trener dobar al je neprepoznatljiv u Slobodi. U svim losim rezultatima krivac mu je većinom dobra igra drugog tima ( hahahahha) . Pojedini igrači su individue koji ne znaju ni gdje su dišli ni kud su pošli ( al ljudi njih je neko doveo i neko ih selektira u tim) . Po meni još jednom naj veći krivac je uprava uprava i uprava koja moja podnjet kolektivnu ostavku, da je skupština potvrdi , da se smjeni kurević koji je produzena liga ovog sto nas je i doveo tu. Da se verifikuju novi delegati skupštine ( LJUDI delegati skupštine su naj bitniji ljudi kluba, oni biraju predsjednika skupštine i UO. ja ne znam ko izabra sekretara - sekretara bira skupština a ne UO))
Sve to treba uradit na polusezoni to jest zimskoj pauzi jer u po sezone je samo gore.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 22:48

Slazem se xexor i upravino nije za ramazana.al zivota ti.ne pravdaj onog supka lafinaskog.vlagodu.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 09 sep 2017, 22:50

mislim da su fukare najbolje.. hahahahahah fukaricee haha debili jedni prodani

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 22:51

boomerang5 je napisao/la:mislim da su fukare najbolje.. hahahahahah fukaricee haha debili jedni prodani
Et je bo te debil.debilu

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 09 sep 2017, 22:51

A kako smo moćni bili samo prije godinu dana...........vazno je da čarsija vodi glavnu riječ.....
DRŽAVA TUZLA!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2017, 22:52

Nadam se da ako mu dadnu otkaz,da mu i isplate ,a ne da nas covjek poslije tuzi,nije da nismo navikli al hajd.. znali su mu dati ugovor na tri godine,sada neka ga isplate..lik ja mislim ima ugovor do 2019 ,al su nam zavukli to nije normalno.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 sep 2017, 22:52

Sariel je napisao/la:Slazem se xexor i upravino nije za ramazana.al zivota ti.ne pravdaj onog supka lafinaskog.vlagodu.
Ne pravdam ja njega ni sekunde, Ja sam reko da u ovom sportu su treneri krivci, i tu ma njegove krivice al nije sam kriv , Napisao sam Uprava pa struka pa igrači.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 22:55

xeksor je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Slazem se xexor i upravino nije za ramazana.al zivota ti.ne pravdaj onog supka lafinaskog.vlagodu.
Ne pravdam ja njega ni sekunde, Ja sam reko da u ovom sportu su treneri krivci, i tu ma njegove krivice al nije sam kriv , Napisao sam Uprava pa struka pa igrači.
Ma svi su krivi ko sto rekoh.samo je bijes trenutmo na klosaru najveci.
Sam sto se to ne rjesava na forumu.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 sep 2017, 22:55

Sariel je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:mislim da su fukare najbolje.. hahahahahah fukaricee haha debili jedni prodani
Et je bo te debil.debilu
Sto si skido dresove igracima, u cemu ce mo igrati?
🔴⚫️

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 22:57

Skver je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
Et je bo te debil.debilu
Sto si skido dresove igracima, u cemu ce mo igrati?
Ja ne.
Neke stvari se ne mogu preko foruma eglenisat.
I to je sa repovima. I tako tugica... :(

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 sep 2017, 22:59

Koliko se sjećam , nakon odlaska musemića , Spaha je imo bolje rezultate u onih par kola od ovoga.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2017, 23:01

Jesu li i veliki navijaci Slobode shvatili koliko je sati ili jos uvijek podrzavaju ovaj NJUO instaliran od strane covjeka koji je ugasio sport u Tuzli ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 sep 2017, 23:02

ne znam jel moguce trenirat repku i klub, ako jeste, dajte Soku sta zeli, sta zeli
mada ne bi on dosao, sta ce mu to, ima extra posao, plata odlicna, redovna, ne radi svaki dan

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 sep 2017, 23:05

Ljudi ba bilo ko da bude trener ako se ne napravi klub normalan pod hitno bez uplitanja politicara i hostaplera mi necemo biti dobri niti se boriti za nesto. Jedini uspjeh ce biti tjeranje trenera za trenerom. Potrosen je svako, nema vise ko ni voditi klub na ovaj nacin, ne moze ovo trajati. Uskoro se slavi 100 godina i nesto drasticno se mora uraditi i neko mora ostaviti svoj ego po strani jer ako ga ne ostavi onda ce nas ovako ugasiti i napraviti ono nesto vjestacko kao OKK pa se tjerati sa City-em. Ili konacno da sjednu i dogovore se te da imamo jedan klub u gradu koji lici na nesto. Sve ostalo je patnja ziva.

Kakva ba promjena trenera, to je fazon na kojem se izvlace guzice i prebacuje krivica samo na jednu osobu. Ovaj Jagodic i ovakav da je vodio Slobodu prije 2 godine bio bi u top3 na tabeli.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 sep 2017, 23:06

xeksor je napisao/la:Sad na stranu sve. Stuacija je i više alarmantna i ozbiljna. Vlado je pokupio igrace sa budzetom i srotinjom koji je dobio od onih koji su zaduzeni za funkcionisanje kluba. Ja ne trazim njegovu glavu al u ovom sportu za lose rezultate uvijek krivice snose treneri. Pitari su 4 trenera promjenili za 7 kola, al oni su ne bitni u prici.Po meni je naj veći krivac uprava, pa struka a zadnji su igrači. Uprava se sastala 1 u skoro tri mjeseca, sve sto se radi zavrsavaju telefonski , još veiše me brine skupština koja izgleda zasjeda samo kad se sjeku glave. Vlado je trener dobar al je neprepoznatljiv u Slobodi. U svim losim rezultatima krivac mu je većinom dobra igra drugog tima ( hahahahha) . Pojedini igrači su individue koji ne znaju ni gdje su dišli ni kud su pošli ( al ljudi njih je neko doveo i neko ih selektira u tim) . Po meni još jednom naj veći krivac je uprava uprava i uprava koja moja podnjet kolektivnu ostavku, da je skupština potvrdi , da se smjeni kurević koji je produzena liga ovog sto nas je i doveo tu. Da se verifikuju novi delegati skupštine ( LJUDI delegati skupštine su naj bitniji ljudi kluba, oni biraju predsjednika skupštine i UO. ja ne znam ko izabra sekretara - sekretara bira skupština a ne UO))
Sve to treba uradit na polusezoni to jest zimskoj pauzi jer u po sezone je samo gore.
E Svasta :urnebes: :urnebes: :rol: .... jel'ti stvarno vjerujes u ovo sto si napisao....pa bolan da ti ja objasnim....BOLI NJIH K U R CI N A za Slobodom....pa oni su tu postavljeni a zauzvrat su dobili talove i jedva čekaju da ih Faraon razrijesi duznosti....
Sarijele brate....ne nerviraj se.....nisam ni mislio na prozivanje uprave od strane Fukara....znaju svi kako tu stvari stoje...sve je jasno ko dan.....ali je par ekipa na sjeveru pocelo prozivat upravu a vecina prihvatila....ne mogu da vjerujem da su Fukare ovako pale,jbt... strasno sviju mi....tuga me uhvati STA je sa grupe uradjeno al i to se preslikalo da stanja kluba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 sep 2017, 23:11

staragarda je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Sad na stranu sve. Stuacija je i više alarmantna i ozbiljna. Vlado je pokupio igrace sa budzetom i srotinjom koji je dobio od onih koji su zaduzeni za funkcionisanje kluba. Ja ne trazim njegovu glavu al u ovom sportu za lose rezultate uvijek krivice snose treneri. Pitari su 4 trenera promjenili za 7 kola, al oni su ne bitni u prici.Po meni je naj veći krivac uprava, pa struka a zadnji su igrači. Uprava se sastala 1 u skoro tri mjeseca, sve sto se radi zavrsavaju telefonski , još veiše me brine skupština koja izgleda zasjeda samo kad se sjeku glave. Vlado je trener dobar al je neprepoznatljiv u Slobodi. U svim losim rezultatima krivac mu je većinom dobra igra drugog tima ( hahahahha) . Pojedini igrači su individue koji ne znaju ni gdje su dišli ni kud su pošli ( al ljudi njih je neko doveo i neko ih selektira u tim) . Po meni još jednom naj veći krivac je uprava uprava i uprava koja moja podnjet kolektivnu ostavku, da je skupština potvrdi , da se smjeni kurević koji je produzena liga ovog sto nas je i doveo tu. Da se verifikuju novi delegati skupštine ( LJUDI delegati skupštine su naj bitniji ljudi kluba, oni biraju predsjednika skupštine i UO. ja ne znam ko izabra sekretara - sekretara bira skupština a ne UO))
E Svasta :urnebes: :urnebes: :rol: .... jel'ti stvarno vjerujes u ovo sto si napisao....pa bolan da ti ja objasnim....BOLI NJIH K U R CI N A za Slobodom....pa oni su tu postavljeni a zauzvrat su dobili talove i jedva čekaju da ih Faraon razrijesi duznosti....
Sarijele brate....ne nerviraj se.....nisam ni mislio na prozivanje uprave od strane Fukara....znaju svi kako tu stvari stoje...sve je jasno ko dan.....ali je par ekipa na sjeveru pocelo prozivat upravu a vecina prihvatila....ne mogu da vjerujem da su Fukare ovako pale,jbt... strasno sviju mi....tuga me uhvati STA je sa grupe uradjeno al i to se preslikalo da stanja kluba
Ma znam druze da njih većinu Boli ona stvar i nevjerujem sto sam napisao..... :D :D :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2017, 23:12

Ma tugica.izbijen sam ko polufudbalka.
Ne moze bolji momenat bit..i nista..tugy plahy poyyyy

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 sep 2017, 23:14

tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi ba bilo ko da bude trener ako se ne napravi klub normalan pod hitno bez uplitanja politicara i hostaplera mi necemo biti dobri niti se boriti za nesto. Jedini uspjeh ce biti tjeranje trenera za trenerom. Potrosen je svako, nema vise ko ni voditi klub na ovaj nacin, ne moze ovo trajati. Uskoro se slavi 100 godina i nesto drasticno se mora uraditi i neko mora ostaviti svoj ego po strani jer ako ga ne ostavi onda ce nas ovako ugasiti i napraviti ono nesto vjestacko kao OKK pa se tjerati sa City-em. Ili konacno da sjednu i dogovore se te da imamo jedan klub u gradu koji lici na nesto. Sve ostalo je patnja ziva.

Kakva ba promjena trenera, to je fazon na kojem se izvlace guzice i prebacuje krivica samo na jednu osobu. Ovaj Jagodic i ovakav da je vodio Slobodu prije 2 godine bio bi u top3 na tabeli.
Tacno, ovdje se nista ne rjesava promjenon trenera, pod hitno onaj faraonov potrcko Kurevic treba sazvati skupstinu, naravno ako mu sef dozvoli, raspustiti istu, napraviti skupstinu sa ljudima koji ce placati stolicu u skupstini i koji ce moci odlucivati bez uplitanja politike, zamoliti Azmira da se vrati i napraviti neki model slican modelu FK Sarajeva do usvajanja zakona o sportu....ovako idemo u provaliju bez povratka.
🔴⚫️

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 09 sep 2017, 23:14

ja se ne brinem,jer grad Tuzla je stao iza Slobode i NJUO!! :guz: :guz: :guz:
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.