I onda još promašimo i penal

citam ovdje Antolović nije kriv

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pa mi kontali vi zajebani i ono prepali se,mozes mislitiDushi_Rob je napisao/la:Sto nas ne napaste kad smo vam uletili pred fan shop sa golfom![]()
Valjda se i vi shjebali ko i mi![]()
![]()
![]()
ma mislio sam na profulan penal ,to se tako kazefedeltafrotta je napisao/la:koliko znam, on je izborio penal i igraca vise, zasto je tragicarterabajt je napisao/la:Adilovic nas spasio u i sarajevu veceras tragicar al nema veze na +7 smo i to je najbitnije.
jest on kriv..al sta se sad moze??bluemania je napisao/la:Dobro smo igrali, ne može se zamjerati za zalaganje... potpuna inicijativa i dominacija, smrde se samo branile bunkerom i uspjeli su u tome...ali jbg golman Antolović nas je svojoj retardacijom ukopao u prvom poluvremenu i poklonio gol Čeliku, koji nije ni pomišljao napadati.
I onda još promašimo i penali jbg više...ne može se ocekivati nešto više nakon takve dvije greške.
citam ovdje Antolović nije kriv![]()
jok moj otac je poklonio gol
uozbiljimo se više
Ništa se ne može, gotovo je sad.... ne pljujem momka, svaka mu cast za ranije odbrane-... ali cinjenica jeste da je svojom glupošću veceras nam izbio dva boda....to se bolan izbija, gdje ces poklanjalti lopte pred svojim golomSouthboy je napisao/la:jest on kriv..al sta se sad moze??bluemania je napisao/la:Dobro smo igrali, ne može se zamjerati za zalaganje... potpuna inicijativa i dominacija, smrde se samo branile bunkerom i uspjeli su u tome...ali jbg golman Antolović nas je svojoj retardacijom ukopao u prvom poluvremenu i poklonio gol Čeliku, koji nije ni pomišljao napadati.
I onda još promašimo i penali jbg više...ne može se ocekivati nešto više nakon takve dvije greške.
citam ovdje Antolović nije kriv![]()
jok moj otac je poklonio gol
uozbiljimo se više
iskreno od pocetka sezone sam primjetio kod njega kao da mu je mrsko izbijat i da izbije kad mora...
on u ruke kad ufati nece nogom nego rukom baca samo nez zasto..![]()
nadam se da ce se sad stvari promjenit na bolje..
pa evo samo primjer golmana Reina je Liverpool ove samo sezone zajebao za 12 poena...
Pa mi smo gospoda ljudi . VI dođete pa ni parking neplatiteDushi_Rob je napisao/la:Sto nas ne napaste kad smo vam uletili pred fan shop sa golfom![]()
Valjda se i vi shjebali ko i mi![]()
![]()
![]()
po komentaru bih rekao da se borimo za opstanakBuu je napisao/la:Do kada cemo mi glumiti barsu ?? Kad ce nasi igraci shvatiti da se ne znaju usetati u gol, da nisu oni sposobni za to ?
Veceras prvi nas sut je zavrsio u gol, znaci PRVI.
Antolovicu i Adilovicu nemam sta prigovoriti, momci su nas puno puta spasavali.
Celik kur.ac od ekipe, nisam ocekivao da ce igrati bunkera.
Jug odlicno popunjen, samo navijanje kur.cu nije valjalo. Ja na jugu cujem sjever kako laje i robijase kako zavijaju. I do kada cemo se mlatiti izmedju sebe ?
@gavrane cestitam vam
Jaki ste, ne mozete dobiti qrac od ekipe jos sa igracem viseBuu je napisao/la:Do kada cemo mi glumiti barsu ?? Kad ce nasi igraci shvatiti da se ne znaju usetati u gol, da nisu oni sposobni za to ?
Jug odlicno popunjen, samo navijanje kur.cu nije valjalo. Ja na jugu cujem sjever kako laje i robijase kako zavijaju. I do kada cemo se mlatiti izmedju sebe ?
@gavrane cestitam vam
Ne borimo se za opstanak, ali uvijek mi nesto seremo i mudrujemo. Brate mili nek je opale jednom nece im noga otpastifedeltafrotta je napisao/la:po komentaru bih rekao da se borimo za opstanakBuu je napisao/la:Do kada cemo mi glumiti barsu ?? Kad ce nasi igraci shvatiti da se ne znaju usetati u gol, da nisu oni sposobni za to ?
@gavrane cestitam vam![]()
šta vam je ljudi, imamo +7
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, MoSaZeLjo1921 i 43 gosta.