FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- hule_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nije niko lud da radi šest mjeseci, a s druge strane i da neko dođe kojim slučajem, može opet doći do komplikacija u vidu toga da razvali do kraja sezone i šta onda, kao što je Pep trebao zamijeniti Heynkensa u Bayernu, a čovjek uze tripletu, iako nije u potpunosti ista situacija. Sad je veliko pitanje šta će biti s Valverdeom. Mislim da je on bio svjestan šta se sprema i da je ekipa zato onako dobro odigrala 80 minuta protiv Atletica. Kao da su svi znali da mu je to možda i zadnji meč, pa su odigrali ponajbolju tekmu u njegovom mandatu. Ovo sad je raspad sistema realno. Barti nije uspjelo novo zamazivanje očiju navijačima s pokušajem dovođenja legende kluba kao što je Xavi. Kao što rekoh, sumnjam da je neko od kvalitetnijih trenera lud da se prihvati posla pola godine, ako Xavi želi doći na ljeto, mada je i tu sve moguće i prije bih rekao da će Xavi čekati izbor Fonta sljedeće godine za predsjednika. Sada je sve do Barte i Valverdea. Hoće li Barto gurati do kraja ili će ostaviti Valverdea jer se niko neće htjeti prihvatiti posla ili će Valverde sam odstupiti, što smo vidjeli dosad da mu to i nije primarna opcija. Mislim da će na kraju biti "tresla se gora, rodio se miš", Valverde će dobiti podršku od Barte i odraditi do kraja sezone, a onda će doći neko drugi.
Mes Que Un Club
Ernesto ceka da mu se da otkaz , da otrcindo banke i digne otpremninu.Nije lik budala.Ni ja ne bi davao otkaz.
Pep Guardiola (nakon utakmice između Manchester Cityja i Aston Ville): "Ovo što se dešava Ernestu Valverdeu u Barceloni je ogromna nepravda, on ovo nije zaslužio. Barcelona je jedini klub u kojem osvajanje La Lige nije dovoljno. Zaista mi je žao Ernesta, nadam se da će ova situacija uskoro biti riješena."
Koji je **** ovim ljudima, niko ziv ne smije nista reci protiv levatine.Lik u **** 3 godine nista nije popravio, igra sve gora i gora.Jos na to dodamo dvije ogromne blamaze u ligi prvaka, pa ne zna ni on sam kako je jos na klupi.Jos ga i Iniesta podrzao vidim, al hajd kad ga podrzava Messi i ostali igraci u klubu nista me vise ne cudi.
Koji je **** ovim ljudima, niko ziv ne smije nista reci protiv levatine.Lik u **** 3 godine nista nije popravio, igra sve gora i gora.Jos na to dodamo dvije ogromne blamaze u ligi prvaka, pa ne zna ni on sam kako je jos na klupi.Jos ga i Iniesta podrzao vidim, al hajd kad ga podrzava Messi i ostali igraci u klubu nista me vise ne cudi.
treneri nikad ne pričaju protiv svojih kolega
zasto bi Pep govorio Ernesto je kloc, sta on dobija s tim
zasto bi Pep govorio Ernesto je kloc, sta on dobija s tim
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A sta dobija sa ovim pickastim izjavama, isto nista.Klub u ocajnom stanju, bar bi ove legende kluba mogli nesto reci, lik ko da je ne znam ti ko pa svi sute.Niko ziv mu ne smije nista prigovoriti 
Dobija to da se ne mijesa u nesto sto mu nije posao.
Zna se ko treba sjesti s Valverdeom za sto i reci mu da nije vise za ovog posla
Zna se ko treba sjesti s Valverdeom za sto i reci mu da nije vise za ovog posla
Pa evo, kažu navodno da će nakon završetka treninga EMD objaviti da Erni nije više trener 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Allegri se ponudio.
Miguel Rico ne spominje Milita kao kandidata.
Miguel Rico ne spominje Milita kao kandidata.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Poketino bi zasigurno bio najbolje rjesenje u ovom trenutku. Jednostavno, jedina top klasa od dostupnih trenera.
Ali da ga puste i da mu dozvole da radi. Da mu ne neredjuju koji sistem mora igrati, koji igraci moraju igrati...
Dati mu 2,5 godine ugovor, a do tad Xavi neka se priprema.
Propuste li sad Poketina, ne vidim slicno rjesenje koju mogu naci u narednom periodu.
Da se razumijemo, Poketino je za Kumana izmislio trnerski posao, prema dosadanjim karijerama koje su imali.
Druga stvar je to sto je Kuman legenda Barcelone, a Poketino Espanola.
Ali da ga puste i da mu dozvole da radi. Da mu ne neredjuju koji sistem mora igrati, koji igraci moraju igrati...
Dati mu 2,5 godine ugovor, a do tad Xavi neka se priprema.
Propuste li sad Poketina, ne vidim slicno rjesenje koju mogu naci u narednom periodu.
Da se razumijemo, Poketino je za Kumana izmislio trnerski posao, prema dosadanjim karijerama koje su imali.
Druga stvar je to sto je Kuman legenda Barcelone, a Poketino Espanola.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja bi to odradio tako da bi Setienu ili Pimienti ponudio ugovor do ljeta, a odmah bi završio Pochettina za ljeto. Tako da on ima vremena za odmor još pola godine, a obezbjedio si trenera i nemaš brige za budućnost. Uz to, on se može posvetiti gledanju tekmi Barce i praviti neku skicu svoje ekipe za narednu sezonu.
Mislim da je tako najbolje.
Normalno da se neće Guardiola petljati, niti bilo koji trener, upravu je miki. Šta Pepa boli qurac za Ernesta, normalno da će dati kliše izjavu. Kakva mu je korist da saspe nešto u lice Valverdea? Ne budite smiješni hljeba vam.
I ja sam mišljenja da su to odradili šupački i ispali totalne analfabete po ko zna koji put. Preživio liku Romu i Liverpool, gubio bruku tekmi od smiješnih klubova, igra u haosu još davnih dana bila i produžiš mu ugovor još, pa u sred ebene sezone vrtiš se tamo-vamo, ne znaš šta ćeš i koga dovesti. Znači, ni u periodu Božića ili Nove to nisu uradili, već sad.
Mislim da je tako najbolje.
Normalno da se neće Guardiola petljati, niti bilo koji trener, upravu je miki. Šta Pepa boli qurac za Ernesta, normalno da će dati kliše izjavu. Kakva mu je korist da saspe nešto u lice Valverdea? Ne budite smiješni hljeba vam.
I ja sam mišljenja da su to odradili šupački i ispali totalne analfabete po ko zna koji put. Preživio liku Romu i Liverpool, gubio bruku tekmi od smiješnih klubova, igra u haosu još davnih dana bila i produžiš mu ugovor još, pa u sred ebene sezone vrtiš se tamo-vamo, ne znaš šta ćeš i koga dovesti. Znači, ni u periodu Božića ili Nove to nisu uradili, već sad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Alexa play Mad world
dal bi bilo iznenadjenje ako bi valverde produzio ugovor :mrgreen:
Ne bi.
Kakav Milito, nemojmo se zezati.
Ako se može Poketino dovesti, brzo bi se njemu oprostila ružna prošlost.
I da se uprava nahebe milosne mamice pojedinicima u svlačionici.
Ako ne, nek trpe mrava, i nek trpe još jedno devetanje u lš.
Kakav Milito, nemojmo se zezati.
Ako se može Poketino dovesti, brzo bi se njemu oprostila ružna prošlost.
I da se uprava nahebe milosne mamice pojedinicima u svlačionici.
Ako ne, nek trpe mrava, i nek trpe još jedno devetanje u lš.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
strasni neki novinari, svi imaju razlicite "info"
Dajte ljudi kakav Pochettino, nema ni 1 % sanse da on preuzme klupu i to na pola sezone. Mislim, on je dobar trener, argentinac je jos, slagao bi se s Messijem, ali trenirao je Espanyol, drazi mu Rejal, otvoreno je govorio protiv Barcelone i to svake sezone, imate videa koja to potvrdjuju, to nije zutilo.
Ali dobro, s ovom upravom, ne cudi nista, pa ni to da mu daju tipa nekih 15M pa da prihvati lol.
Ali dobro, s ovom upravom, ne cudi nista, pa ni to da mu daju tipa nekih 15M pa da prihvati lol.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prije ću ja preuzeti nego Pochettino da budemo iskreni.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakvih pola godine?leorey je napisao/la: ↑13 jan 2020, 15:38Dajte ljudi kakav Pochettino, nema ni 1 % sanse da on preuzme klupu i to na pola sezone. Mislim, on je dobar trener, argentinac je jos, slagao bi se s Messijem, ali trenirao je Espanyol, drazi mu Rejal, otvoreno je govorio protiv Barcelone i to svake sezone, imate videa koja to potvrdjuju, to nije zutilo.
Poketino treba doci i biti tu na neodredjeno vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.