FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pape, Surjak i Vujovic opet zajedno.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Zna li ko sta ja se Igorom Petkovicem?? Hoceli biti kakav transfer??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Momcima koji idu za split sretno i odlicno navijanje. Zavidim vam jer idete a ja ne mogu braco jos jednom SRETNO na poljudu.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
-
- Kontakt:
satro si se zajebo hami sam govorio na post koji je obrisanUrban je napisao/la:Momcima koji idu za split sretno i odlicno navijanje. Zavidim vam jer idete a ja ne mogu braco jos jednom SRETNO na poljudu.

splite splite....
Sreca pa snijeg ne pada.....sretno svima!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Neka nam je Sretno svima sutra i nadam se da cemo ih razvaliti kako na terenu tako i na tribinama 

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
-
- Kontakt:
kako je krenulo ocito da se nece ici
pa ovo vrijeme **** ti i ........

- bistrikboy
- Kontakt:
Lakse malo s tim komentarima o odlasku/polasku!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
pehirace na krajubistrikboy je napisao/la:Lakse malo s tim komentarima o odlasku/polasku!

-
- Kontakt:
Hajduk-Zeljeznicar
1 : 2

1 : 2

mozes li opet napisati odgovor nisam vidio...ja stvarno nevidim u cemu je sporan bio moj komentarvjeran1987 je napisao/la:satro si se zajebo hami sam govorio na post koji je obrisanUrban je napisao/la:Momcima koji idu za split sretno i odlicno navijanje. Zavidim vam jer idete a ja ne mogu braco jos jednom SRETNO na poljudu.![]()
splite splite....

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
šućur Allahu/hvala BoguEsii TM87 je napisao/la:prosli su vitez nasi...svi su dobri,zdravi....opusteni

- BERBATOV_9
- Kontakt:
Hajduk - Zeljo ima na ponudi u Lutriji BiH su sljedeće:
1,65 3,45 4,65 1,12 2,00 1,20
1,65 3,45 4,65 1,12 2,00 1,20
neka valja neka nas upoznaju malo i u Splitu heheheEsii TM87 je napisao/la:kaze mi drug 3 busa..nesto kombija i auta...solidno kakvo je vrijeme
- BlueSharks
- Kontakt:
meni buraz reče da ih ima oko 400-450, što je cifra za svaku pohvalu, samo se nadam da ih neće zayebavati na granici i da neće biti tamo belajaEsii TM87 je napisao/la:kaze mi drug 3 busa..nesto kombija i auta...solidno kakvo je vrijeme

EDIT
Hamo brate, otkud ti na forumu, zar nisi krenuo put Splita, nemoj mi reći da su te pakaši izradili

Strauss Junior
nisu ja sam sada u Omisu a icu poslije u SplitBlueSharks je napisao/la:meni buraz reče da ih ima oko 400-450, što je cifra za svaku pohvalu, samo se nadam da ih neće zayebavati na granici i da neće biti tamo belajaEsii TM87 je napisao/la:kaze mi drug 3 busa..nesto kombija i auta...solidno kakvo je vrijeme
EDIT
Hamo brate, otkud ti na forumu, zar nisi krenuo put Splita, nemoj mi reći da su te pakaši izradili

- BlueSharks
- Kontakt:
DobroHamo je napisao/la:nisu ja sam sada u Omisu a icu poslije u SplitBlueSharks je napisao/la:meni buraz reče da ih ima oko 400-450, što je cifra za svaku pohvalu, samo se nadam da ih neće zayebavati na granici i da neće biti tamo belajaEsii TM87 je napisao/la:kaze mi drug 3 busa..nesto kombija i auta...solidno kakvo je vrijeme
EDIT
Hamo brate, otkud ti na forumu, zar nisi krenuo put Splita, nemoj mi reći da su te pakaši izradili(Omiš-Split 30 min. voznje)

Sretno

Strauss Junior
Trenutno korisnika/ca: kontra, MojaMalenkost, Skojevska, Tuce11 i 85 gostiju.