ok nismo brend vise, slazem se, ali idalje smo najveci kolektiv na podrucju od 300k stanovnika, ne govorim ja o milionskom iznosu za pocetak vec o nekoj solidnoj cifri koju bi u dogledno vrijeme opravdao.harden je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:44Tesko je naci nekoga ko ce ti dati finu cifru jer vise nismo nikakav brend realno, nista ljudi ne dobijaju sponzorstvom, 2023. je nemas skoro nikakav digitalni brend ( svaka cast momcima koji i ovo rade jer rade dzaba, nista protiv njih ). Jedino preko poznanstva nekog da se dobiju solidnije pare.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:41
Brate da bilo ko drugi ovo pise mislio bi da je u talu nekom 100% , ne mislim da su rekli daj koliko das, vec sam siguran da je tako bilo. Sramotan iznos BHT nista ne krivim niko nije duzan nikoga da sponzorise, ali sa 3000 KM ne mozemo pokriti naredno gostovanje. Jel onda sponzor bilo ko, ko nabaci koju stoju.
Iznos nema veze sa transparentnosti jel se utrosak istog ne prikazuje bez obzira o kolikoj cifri je rijec, jadno smijesno, zaista pa vidis da se ljudi hajkaju sa nama. 2 x po 20.000 je ok kad se sagleda sveukupno stanje ma da je i to smjesna para. Ja da imam bilo kakve ovlasti neprikidno bih se javljao potencijalnim sponzorima, partnerima, investitorima itd …
Siguran sam zivotom da bih nekoga nasao, opet ti ponavljam vrhunac sportskog dostignuca nam je idalje yebavanje majke i hroktanje sa tribina
Zato je rjesenje napraviti nivoe, recimo bronzani, srebreni i zlatni sponzor, toliko kosta taj i taj, dobijes to i to... pa ko koji paket hoce.
konekcije se ne prave sjedenjem i cekanjem i vjerujte mi znam sta pricam ja sam za nesto vise od dvije godine u participaciji jednom kosarkaskom klubu koji nazalost nema ni blizu renome Jedinstva neke solidne stvari isposlovao i u tom istom klubu smo udarili tako zdrave temelje da ne bi vjerovao za samo dvije godine. Da ima pola para koje Jedinstvo dobije igrali bi ABA ligu ( ako pratite kosarku mozete shvatiti o cemu govorim).
sta je sa dresovima jel i zato postoji prepreka, grad pun dijaspore da si da nekom djetetu 50 KM da ih na trgu prodaje kamion dresova bih prodao sta je nasih dijasporaca bilo. Nije da imam nesto licno protiv nekoga znam ja dobro da niko ne hrli u sport opcnito, ali moram bolje od ovoga sigurno, na kraju krajeva ne moze me niko uvjeriti zasto ne krenemo od najnizeg ranga, jel je bas to prilika da se vrati brend, samo nemojte pisati da su juniori taj razlog jel to je suplja.