NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 25 jun 2015, 23:26

Pappy je napisao/la:Gdje je Kukavica na kraju završio. On je bio dobar u juniorima, pa kasnije otišao u pozajmicu na GOŠK i kasnije ga nigdje ne primjetih. :?
Poslije GOSK-a je bio u Branitelju, onda, ako se dobro sjecam, vratio se nazad kuci, u Tomislavgrad

EDIT: Na TM zadnji klub Tomislav, tko ce znat gdje je sad, mozda se i ne bavi vise nogometom, mogao bi BBBLivno znati, on je gore blizu...
Zadnja izmjena: Android, dana/u 25 jun 2015, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 jun 2015, 23:28

jel moze neko zakacit cijene karata za pecaru....trebaju mi radi usporedbe jer ce nase biti 7 i 10 km od sljedece sezone pa da usporedim sa klubovima iz vrha..hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 jun 2015, 23:29

staragarda je napisao/la:jel moze neko zakacit cijene karata za pecaru....trebaju mi radi usporedbe jer ce nase biti 7 i 10 km od sljedece sezone pa da usporedim sa klubovima iz vrha..hvala unaprijed
Sjever 5 KM, Jug i Istok 7 KM ;)

HRHB

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 26 jun 2015, 00:18

Android je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Gdje je Kukavica na kraju završio. On je bio dobar u juniorima, pa kasnije otišao u pozajmicu na GOŠK i kasnije ga nigdje ne primjetih. :?
Poslije GOSK-a je bio u Branitelju, onda, ako se dobro sjecam, vratio se nazad kuci, u Tomislavgrad

EDIT: Na TM zadnji klub Tomislav, tko ce znat gdje je sad, mozda se i ne bavi vise nogometom, mogao bi BBBLivno znati, on je gore blizu...
konobari :lol: eto di je

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 26 jun 2015, 00:22

Signore je napisao/la:slika

Gospoda iz Sirokog u Zepcu :mrgreen: NK Siroki je dogovorio suradnju s NK Don Bosco Zepce. To je klub koji posjeduje samo omladinske selekcije do pionira, nema kadete i juniore. Siroki je donirao neku opremu i dogovorena je suradnja na razini omladinskih skola. Zepacki klub vodi Goran Brasnic, nekadasnji golman reprezentacije BiH.
nedavno je bila priča u nekim novinama o ovome, valjda će Široki pokretat te suradnje, pravit te škole nogometa itd po cijeloj BiH

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 26 jun 2015, 00:52

--------------- Soldo----------------
Ćorić--Špikić--Pandža--Marković
-----Landeka/Kožulj--Pehar-------
Ćorluka ---- Wagner ---- Baraban
------------ Kresinger -------------

-------------- Bilobrk --------------
Karačić--Brekalo--Kožul--Barišić
-----Odak--Kožulj/Landeka------
Buhač ---- Ivanković ---- Menalo
-------------- Pinjuh --------------

po meni dosta dobra momčad..većina je zajedno više od 2 godine i ako se pogodi sa Barabanom i neka Pinjuh zabije koliko i u Vitezu, s tim da i Kres štogod ubaci bit će to dobro..obrana nam je beton ako Špikić bude na razini ali i ako ozljede zaobiđu :thumbup:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 jun 2015, 00:55

brig je napisao/la:--------------- Soldo----------------

po meni dosta dobra momčad..većina je zajedno više od 2 godine i ako se pogodi sa Barabanom i neka Pinjuh zabije koliko i u Vitezu, s tim da i Kres štogod ubaci bit će to dobro..obrana nam je beton ako Špikić bude na razini ali i ako ozljede zaobiđu :thumbup:
Nije ekipa za naslov ali jest za Europu, ovo fino izgleda ali ako ode Markovic i umjesto njega bude igrao Barisic, e onda smo nayebali dobro

HRHB

modric

Post Postao/la modric » 26 jun 2015, 11:19

Neznam na čemu temeljiš da možemo izboriti Evropu, ako nismo prošle sezone kada smo imali jači sastav.Ralno Sarajevo i Zrinjski i Željo su bili ispred nas i doveli su bolja pojačanja od nas.
Sloboda,Radnik,Olimpik, Vitez i oni su doveli bolja pojačanja od nas.
Mi smo doveli igrače koji prošle sezone nisu igrali ni minute Baraban i Spikić, dok standardni nije bio Pinjuh u drugom djelu sezone u Vitezu.
Dali će juniori Lončar biti pojačanje koji je bio odličan te Juričić koji nije igrao radi teške ozljede ostaje da se vidi.
Odak bi mogao biti najveće pojačanje ,no na toj poziciji je gužva i pitanje oče li ga trener stavljati pored Landeke,Pehara i Kožulja.
Mislim da će prvi par kola gdje ćemo već imati osjetni zaostatak, natjerati upravu da dovede poneko pojačanje.
Istina je i ta da će tada neki igrači koji ne nadju aganzman biti i jeftiniji.
Očito klub nema love za pojačanja, i prvi put ulazimo u sezonu da nećemo biti medju 5 favorita u ligi.

modric

Post Postao/la modric » 26 jun 2015, 11:40

Soldo-Branio dobro može zadovoljiti za Evropske ambicije
Ćorić-Odigrao solidno može zadovoljiti Evropske ambicije.
Marković-Odigrao najbolje trebao bi biti glavna karika u borbi za Evropu.
Pandža-Bio dosta ozljedjen , ali što je odigrao bio medju najboljim.
Špikić-Nije igrao upitno dali može odigrati u staroj formi.
Landeka-Solidan ništa posebno on nemoze izdržati cjelu utakmicu.
Pehar-Nije igrao lud u glavi pitanje je kakav će biti.
Kožulj-Igra na momente dobro, ali nije stabilan igrač.
Čorluka-Nije igrao drugi dio i ono što je odigrao jako loše.
Baraban-Nije igrao u Osjeku zato što je Rukavina procjenio da ima viška kila i da je nespreman.
Wagner-Pitanje je koliko može sa 37 godina, mora pasti radi godina.
Kresinger-Stalno ozljedjen igrao loše, star i zabio samo 1 gol.
Odak-On je igrao za mladu reprezentaciju dobro,kao i u Opuzebnu mogao bi upasti u prvi sastav.
Menalo-Što je odigrao u finišu bilo je dobro, mogao bi upasti u prvi sastav.
Lončara-Nigdje ga nema ali će sigurno igrati.
Buhać-Po meni najbolji naš napadač, ako bude zdrav igrat će.
Maksimum ove ekipe je borba za treće mjesto.dok je minimum borba za 10 mjesto.
Realan domet je od 5 do 7 pozicije.

modric

Post Postao/la modric » 26 jun 2015, 12:03

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 26 jun 2015, 12:27

modric je napisao/la:

Soldo-Branio dobro može zadovoljiti za Evropske ambicije
Ćorić-Odigrao solidno može zadovoljiti Evropske ambicije.
Marković-Odigrao najbolje trebao bi biti glavna karika u borbi za Evropu.
Pandža-Bio dosta ozljedjen , ali što je odigrao bio medju najboljim.
Špikić-Nije igrao upitno dali može odigrati u staroj formi.
Landeka-Solidan ništa posebno on nemoze izdržati cjelu utakmicu.
Pehar-Nije igrao lud u glavi pitanje je kakav će biti.
Kožulj-Igra na momente dobro, ali nije stabilan igrač.
Čorluka-Nije igrao drugi dio i ono što je odigrao jako loše.
Baraban-Nije igrao u Osjeku zato što je Rukavina procjenio da ima viška kila i da je nespreman.
Wagner-Pitanje je koliko može sa 37 godina, mora pasti radi godina.
Kresinger-Stalno ozljedjen igrao loše, star i zabio samo 1 gol.
Odak-On je igrao za mladu reprezentaciju dobro,kao i u Opuzebnu mogao bi upasti u prvi sastav.
Menalo-Što je odigrao u finišu bilo je dobro, mogao bi upasti u prvi sastav.
Lončara-Nigdje ga nema ali će sigurno igrati.
Buhać-Po meni najbolji naš napadač, ako bude zdrav igrat će.
Maksimum ove ekipe je borba za treće mjesto.dok je minimum borba za 10 mjesto.
Realan domet je od 5 do 7 pozicije.
Nisu odigrali još niti sekunde pa niti jednu pripremnu i ti određuješ domete, bome jako si vidovit :bih:

modric

Post Postao/la modric » 26 jun 2015, 13:11

Di su ti oči glupi ljutinaru, jesi vidio da nismo gola dali prošle sezone 5 kola, i dalje stojim da nije bilo do trenera nego igrača.Pa zar nevidiš da svaki dan zvučna pojačanja dovode Zrinjski,Sarajevo,Željo,Olimpik,Sloboda,Vitez,Radnik itd....Igrači koji su i davali golove i zadnjim utakmicama Peko i Zakarić nisu tu ..........gdje je bio Kresinger prošle godine 1 gol ....Pinjuh u Vitezu se nije nametno ....Itd.
Nije do trenera nemamo igrača u napadu...a nogomet se igra za golove.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 26 jun 2015, 13:18

sačekajmo prvo pripremne utakmica, a onda i prvenstvene pa ćemo vidjeti di smo i što smo

vjerujem da će uprava ako se ukaže prilika dovesti još koje pojačanje

:thumbup: :thumbup:

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 26 jun 2015, 13:18

Di su ti oči glupi ljutinaru, jesi vidio da nismo gola dali prošle sezone 5 kola, i dalje stojim da nije bilo do trenera nego igrača.Pa zar nevidiš da svaki dan zvučna pojačanja dovode Zrinjski,Sarajevo,Željo,Olimpik,Sloboda,Vitez,Radnik itd....Igrači koji su i davali golove i zadnjim utakmicama Peko i Zakarić nisu tu ..........gdje je bio Kresinger prošle godine 1 gol ....Pinjuh u Vitezu se nije nametno ....Itd.
Nije do trenera nemamo igrača u napadu...a nogomet se igra za golove.
Tata ti je glup, crkni od "ida" i dalje piši gluposti a jako brzo ćeš vidjeti da nisi uopće u pravu da nisi ni u šta upućen a s nekim stvarima ćeš se posebno iznenaditi, pričekaj još koji dan. Imam samo jedno pitanje jesi ti iz Širokog?

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 26 jun 2015, 13:23

Kakve veze ovdje ima Široki Brijeg? Vjerujem da ciljaš na namještanje utakmica, a u svemu ovome Široki može biti nevin 100% jer vrlo lako može biti da je namještao protivnik koji je odlučio npr pustiti Širokom..i inače oko ovog namještanja i gluposti koje mediji prenose stalno se nešto piskara, a nikako da konkretno se kaže koja to točno utakmica je namještena i kako, što je to namješteno..

čisto žutilo :puke:
samo bezveze bacaju ljagu i spominju klubove u negativnom kontekstu bez konkretnih optužnica i dokaza

modric

Post Postao/la modric » 26 jun 2015, 13:25

Jesam i stariji sam od tebe pišem realno svoje vidjenje, i bolje sam upućen od tebe.Ti kao da si pao sa marsa pratiš li druge klubove u BiH.
I da nisam iz širokog mogu biti navijač iz bilo kojeg grada.Taj Pinjuh za Trn nemože igrati na ligi mjesnih zajednica.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 26 jun 2015, 13:32

modric je napisao/la:Jesam i stariji sam od tebe pišem realno svoje vidjenje, i bolje sam upućen od tebe.Ti kao da si pao sa marsa pratiš li druge klubove u BiH.
I da nisam iz širokog mogu biti navijač iz bilo kojeg grada.Taj Pinjuh za Trn nemože igrati na ligi mjesnih zajednica.
vrati se par stranica nazad kad si pisao za kadar Širokog, rekao si da odlazi puno igrač i da doalzi puno (mislim 10 da si stavio) i nabrajao si tko sve odlazi..pogodio si samo Peku i Zakarića + Džidiće za koje se znalo odavno tako da ni ti nisi toliko upućen koliko pišeš ovdje..

nema potrebe da se svađamo ovdje..svi navijamo za isti klub i svatko od nas želi najbolje NK Široki Brijeg

modric

Post Postao/la modric » 26 jun 2015, 13:42

brig je napisao/la:
modric je napisao/la:Jesam i stariji sam od tebe pišem realno svoje vidjenje, i bolje sam upućen od tebe.Ti kao da si pao sa marsa pratiš li druge klubove u BiH.
vrati se par stranica nazad kad si pisao za kadar Širokog, rekao si da odlazi puno igrač i da doalzi puno (mislim 10 da si stavio) i nabrajao si tko sve odlazi..pogodio si samo Peku i Zakarića + Džidiće za koje se znalo odavno tako da ni ti nisi toliko upućen koliko pišeš ovdje..

nema potrebe da se svađamo ovdje..svi navijamo za isti klub i svatko od nas želi najbolje NK Široki Brijeg
Ono što sam stavi to je bilo objavljeno na Dnevno.ba.Za Ivana Barabana da dolazi prvi sam objavio.

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 26 jun 2015, 14:43

Dobro si upućen bogami pa o Buhaču imaš dobro mišljenje. Respect brate položio si :clap: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 26 jun 2015, 16:04

Britvica je napisao/la:
Dobro si upućen bogami pa o Buhaču imaš dobro mišljenje. Respect brate položio si :clap: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
X :D
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 12345678922, bvsic, Merhaba, Zaboljesutra i 25 gostiju.