Nabaci Linux Ubuntu.anell je napisao/la: Izyeba mene danas ovaj winodws pravo. Imal ko da zna kako ovo riješiti ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nabaci Linux Ubuntu.anell je napisao/la: Izyeba mene danas ovaj winodws pravo. Imal ko da zna kako ovo riješiti ?
Mora ponovo instalirati candy crush i minecraftAerials je napisao/la:Nabaci Linux Ubuntu.anell je napisao/la: Izyeba mene danas ovaj winodws pravo. Imal ko da zna kako ovo riješiti ?
Kako je krenulo instalirat ću XP.Aerials je napisao/la:Nabaci Linux Ubuntu.anell je napisao/la: Izyeba mene danas ovaj winodws pravo. Imal ko da zna kako ovo riješiti ?
Htio sam napisati na kraju da ovi sa Arsenalove teme ne daju prijedlogeRamiy je napisao/la:Mora ponovo instalirati candy crush i minecraftAerials je napisao/la:Nabaci Linux Ubuntu.anell je napisao/la: Izyeba mene danas ovaj winodws pravo. Imal ko da zna kako ovo riješiti ?![]()
E jes' ti izbor, vidi se za koga navijaš.anell je napisao/la: Kako je krenulo instalirat ću XP.
Šta to fali XP-u?Aerials je napisao/la:E jes' ti izbor, vidi se za koga navijaš.anell je napisao/la: Kako je krenulo instalirat ću XP.
Ne mogu ja to gledati nervira me.Ramiy je napisao/la:Ne znam sta imas brisati te gluposti kad ne zauzimaju puno gigu dvije u vrh glave
anell je napisao/la: Šta to fali XP-u?
Aerials je napisao/la:anell je napisao/la: Šta to fali XP-u?
Napravi anketu da riješimo to pitanje.Aerials je napisao/la:Oh, the horror.
Gledaj dizajna, nervni slom ću dobit', zaboravila sam kako je ružno.
Zna čovjekuNbx je napisao/la:Poslije sedmice, najjači Microsoftov OS.
Windows 8.1 je bio stabilan ko beton, meni lično najdrazi OS. Koristio sam 8.1 otkako je izasao do zvaničnog izlaska desetke. Nikakvih problema, cak ni bootanje nije usporilo nakon toliko vremena, a bezveze sam instalirao 10tku, pokajao se tada.uNbx je napisao/la:Poslije sedmice, najjači Microsoftov OS.
U pet deka al imaš ovdje dobru garanciju, još ako imaš RB karticu baš se isplati.chelsea358 je napisao/la:Može li šta bolje u ovom cjenovnom rangu, s tim da laptop nije potreban za igre
https://www.ekupi.ba/Laptop-Lenovo-Idea ... 69966.aspx
anell je napisao/la:A jučer sam instaliro windows ne da mi se sad opet, probat ću prvo sa ovim što ste gore postavili ako ne uspije onda ću skinuti i instalirati tu Team OS varijantu.
------------
Probo sam sve ovo što ste predložili i opet neće. I dalje se vrte one tačkice i dole stoji update and restart ali ne reaguje.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 9 gostiju.