Bilo je na nekim portalima mislim da je ****OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:02Hebem ti portal i sve. Dupovca su haman dobro nagazili u tunelu kako cujem i niko nisa, ni mukajet. Fuj sve vam hebem podanicko odvratno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbaleri Borca rezultatom 1:0 su savladali Sarajevo u susretu 11. kola Premijer lige BiH, a gostujući fudbaleri i nisu bili previše zadovoljni suđenjem i tokom cijelog meča imali su primjedbe na odluke koje je donosio sudija Antoni Bandić iz Gruda.
U nekoliko navrata i na terenu je bilo tenzija, a nakon meča je u tunelu, kako smo nezvanično saznali, napadnut jedan od fudbalera Sarajeva. Navodno se radi o Ameru Dupovcu, koji je večeras nosio kapitensku traku Sarajeva.
Ostaje da se vidi šta će u svom zapisniku konstatovati delegat utakmice iz Banjaluke. Podsjećamo, ovo nije prvi put da se spominje udaranje protivničkih igara u tunelu u Banjaluci.
U nekoliko navrata i na terenu je bilo tenzija, a nakon meča je u tunelu, kako smo nezvanično saznali, napadnut jedan od fudbalera Sarajeva. Navodno se radi o Ameru Dupovcu, koji je večeras nosio kapitensku traku Sarajeva.
Ostaje da se vidi šta će u svom zapisniku konstatovati delegat utakmice iz Banjaluke. Podsjećamo, ovo nije prvi put da se spominje udaranje protivničkih igara u tunelu u Banjaluci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma mi se moramo pojacati na bekovskim pozicijama i na krilu ,ako mislimo da ne izletimo i iz Evrope.Nemamo kao nekad širinu kvalitetne igrace na klupi da dignu igru,ili da drze bar taj nivo igre.
Treba Gorana pustiti da odradi do kraja prvenstva pa vidjeti sta dalje.
Bilo kako bilo imamo taj neki kostur ekipe,dogradjivati ekipu i sledece sezone napasti titulu,bojim se da smo vec sad u velikom zaostatku.
Treba Gorana pustiti da odradi do kraja prvenstva pa vidjeti sta dalje.
Bilo kako bilo imamo taj neki kostur ekipe,dogradjivati ekipu i sledece sezone napasti titulu,bojim se da smo vec sad u velikom zaostatku.
Potvrđeno iz FK Sarajevo: Dupovac fizički napadnut u Banjaluci!
Incident nakon utakmice
Fudbaleri Borca i Sarajeva sastali su se večeras u Banjaluci, a meč je okončan pobjedom domaćina rezultatom 1:0.
Sudija Antoni Bandić i nije baš uspio iskontrolisati nervozu igrača pa je na meču zabilježeno nekoliko incidenata i naguravanja, a jedan je zabilježen i nakon utakmice.
Iz press službe FK Sarajevo za naš portal je potvrđeno da je kapiten Sarajeva u večerašnjoj utakmici Amer Dupovac napadnut u tunelu nakon utakmice, a napao ga je jedan od radnika obezbjeđenja na stadionu.
Ostaje da se vidi da li će delegat utakmice zabilježiti ovaj incident, a navodno je bilo mnogo očevidaca koji su svjedočili istom.
Ekspedicija Sarajeva je nakon završetka utakmice i završenih obaveza na putu prema Sarajevu.
Incident nakon utakmice
Fudbaleri Borca i Sarajeva sastali su se večeras u Banjaluci, a meč je okončan pobjedom domaćina rezultatom 1:0.
Sudija Antoni Bandić i nije baš uspio iskontrolisati nervozu igrača pa je na meču zabilježeno nekoliko incidenata i naguravanja, a jedan je zabilježen i nakon utakmice.
Iz press službe FK Sarajevo za naš portal je potvrđeno da je kapiten Sarajeva u večerašnjoj utakmici Amer Dupovac napadnut u tunelu nakon utakmice, a napao ga je jedan od radnika obezbjeđenja na stadionu.
Ostaje da se vidi da li će delegat utakmice zabilježiti ovaj incident, a navodno je bilo mnogo očevidaca koji su svjedočili istom.
Ekspedicija Sarajeva je nakon završetka utakmice i završenih obaveza na putu prema Sarajevu.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 25 sep 2021, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Hoce li Vico suspendovati sad stadion u BL?MortemHz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:06Fudbaleri Borca rezultatom 1:0 su savladali Sarajevo u susretu 11. kola Premijer lige BiH, a gostujući fudbaleri i nisu bili previše zadovoljni suđenjem i tokom cijelog meča imali su primjedbe na odluke koje je donosio sudija Antoni Bandić iz Gruda.
Zadnje dvije si napadao i primijeti se da se ekipa lagano diže. Igrrači su kasno došli i ne može se ništa drugo ni očekivati, svi znamo kakva je situacija u klubu bila i tek neki dan je sve došlo na svoje. Sablić je na kraju pressa rekao da se dešavaju stvari, koje nisu dobre za naš fudbal. Zna se šta je mislio.miky_hz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:59Po tome onda mi igramo evo 11 kola protiv Reala i Barcelona jel smo uvijek u bloku. Moguce da nisam uvidio koliko su nam protivnici bili jaki u ovih 11 kola.Npr silni Široki Brijeg i tako ta krema fudbala kojim se nemože pogledati na gol.fks74 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:53NIti jedna ekipa na svijetu ne igra uvijek ofanzivno. Zato i postoje taktike, koje se mijenjaju u zavisnosti od stanja u ekipi i jačine protivnika.miky_hz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:43
Ne ocekuje se sigurno da obori sve negativne rekorde i da budemo efikasni kao Rudar Prijedor i da nemozemo dobiti ni jednu jacu ekipu u PL.
Nemam se ja sta opuštat ,svjestan sam ja sa kakvim defanzivcem imamo posla i zato pricam sta pricam.
Ko je zadovoljan nek mu cestita i trazi izgovore a trecina prvenstva je iza nas,ja nisam i zato cu ga kritikovat.
Nisam niti cu ikad biti zadovoljan defanzivnim Sarajevom taman prvi bili na tabeli.
-
- Kontakt:
Hahahaha hoće hoćespezial je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:08Hoce li Vico suspendovati sad stadion u BL?MortemHz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:06Fudbaleri Borca rezultatom 1:0 su savladali Sarajevo u susretu 11. kola Premijer lige BiH, a gostujući fudbaleri i nisu bili previše zadovoljni suđenjem i tokom cijelog meča imali su primjedbe na odluke koje je donosio sudija Antoni Bandić iz Gruda.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Vico sa pomagacima unistava sport u BiH dok se mi bavimo trivialnim stvarima jel bio faul il nije
Ovo sto sudije rade to nije iz njihovih glava nego razradjena strategija za pokazivanje sirim narodnim masama ko je trenutno gazda tako da nadat se nekom prvom mjestu je smjesno a to smo znali i prije pocetka prvenstva
Ovo sto sudije rade to nije iz njihovih glava nego razradjena strategija za pokazivanje sirim narodnim masama ko je trenutno gazda tako da nadat se nekom prvom mjestu je smjesno a to smo znali i prije pocetka prvenstva
- feniksptica
- Kontakt:
Samo smo sebi krivi sto su udarali Amera, trebali smo mi napasat prije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Cuj kakve pripreme, **** te pripreme, igrac ti odigra utakmicu, i ode nakon toga. Pola ovih utakmica igravi bez plata igrali, bez registrovanih pojacanja, treba vremena da se i ovo uigra. O sudjenju je suvisno govoriti. Ja se nadam da ce nova uprava glasno reagovati posebno ismir, koji ulaze vecinski dio svojih oara da bi gledao sudijsku lakrdiju u reziji vice
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Ova liga polagano gubi smisao,u ovu problematiku neophodno je da se ukljuce sve strukture drustva,ovo je planski i orkestrirani napad na samu drzavu od strane srpskih prije svega,ali i hrvatskih struktura u NSBiH,a sve uz sutnju bosnjackih jeftino prodanih dusa.
Kakav ba vise fudbal i sport!
kad ti kaze da je nedostajalo svježine tacno šamar da vidi zvijezde
Premlako smo odigrali, 2 prilike za 90 minuta. Gol smo dali smi sebi, ali smo mogli primiti i 3 iz situacija koje inače završe u golu.
Suđenje, klasično kao u zadnje 2 godine. Dovoljno da te ubije u mozak, iskartonira pola ekipe a da nisi start napravio. Onaj faul u napadu u zadnjim minutama kad smo ulazili u kazneni je za plakati.
U ovoj ligi moraš biti za 40% bolji od protivnika da bi pobijedio, posebno u gostima, posebno Borca. Mi smo nažalost bare - bare sa borcem i za stepenicu ispod Tuzle i za dvije stepenice ispod Zrinjskog.
Jedino što mislim da ova ekipa ima potencijal, i da je Sablić trener kome se trebaju dati 2 godine da radi na miru. Najbitnije je na zimsku pauzu otići sa pozicije koja vodi u Evropu i nekim pristojnim zaostatkom za vodećim.
Sa pripremama i dobrom atmosferom, u i oko kluba smo na proljeće ozbiljan kandidat za titulu. Pa šta bude...,
Suđenje, klasično kao u zadnje 2 godine. Dovoljno da te ubije u mozak, iskartonira pola ekipe a da nisi start napravio. Onaj faul u napadu u zadnjim minutama kad smo ulazili u kazneni je za plakati.
U ovoj ligi moraš biti za 40% bolji od protivnika da bi pobijedio, posebno u gostima, posebno Borca. Mi smo nažalost bare - bare sa borcem i za stepenicu ispod Tuzle i za dvije stepenice ispod Zrinjskog.
Jedino što mislim da ova ekipa ima potencijal, i da je Sablić trener kome se trebaju dati 2 godine da radi na miru. Najbitnije je na zimsku pauzu otići sa pozicije koja vodi u Evropu i nekim pristojnim zaostatkom za vodećim.
Sa pripremama i dobrom atmosferom, u i oko kluba smo na proljeće ozbiljan kandidat za titulu. Pa šta bude...,
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Upravo, to je ovdje najveci problem... uvijek se stimalo, stimat ce se, to je nazalost sastavni dio fudbala.. ali ovdje se ide na to da nekome pukne film, da drzavu razori zbog lopte i sudija i govana...zagorski je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:22Ova liga polagano gubi smisao,u ovu problematiku neophodno je da se ukljuce sve strukture drustva,ovo je planski i orkestrirani napad na samu drzavu od strane srpskih prije svega,ali i hrvatskih struktura u NSBiH,a sve uz sutnju bosnjackih jeftino prodanih dusa.
Nikad se to nece desiti,kakve strukture kad su sve okupirali i bez njihove ruke ne mozes nista.zagorski je napisao/la: ↑25 sep 2021, 22:22Ova liga polagano gubi smisao,u ovu problematiku neophodno je da se ukljuce sve strukture drustva,ovo je planski i orkestrirani napad na samu drzavu od strane srpskih prije svega,ali i hrvatskih struktura u NSBiH,a sve uz sutnju bosnjackih jeftino prodanih dusa.
Ono sto mi mozemo da sjednu klubovi koji ne pripadaju ovom fasistickom lobiu da izaberu ekipu kojoj ce pustat tekme tako da im ni sudije ne mogu pomoc,a dok se god mi izmedju sebe koljemo to njima pase
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ševelj
Ramić
Ma meni utakmica sa naše strane nije bila toliko grozna. Treba uzeti sve u obzir i kad se uzme sve u obzir ova ekipa nije na svom maksimumu ali se diže i igra sve bolje. Par sitnica još da se poklopi i mi ćemo biti nepobjedivi u ovoj ligi.
Što se same igre tiče ja sam zahvalan Sabliću da sam doživio da naša ekipa igra lijep fudbal, od noge do noge, pun kombinatorike, sa utrčavanjima iza ledja, sa igrom kratkih pasova, sa igrom na jedan dodir, sa maštom i vicem u igri. Mislim da je prvi čovjek u bh fudbalu koji je pokušao nešto od toga implementirati jer se kod nas fudbal uvijek svodio na snagu; ko ima jače i krupnije igrače taj pobjedjuje.
I mislim da je nama bitno da se takva igra forsira jer je puno bliže europskom fudbalu nego ono što smo imali do sada a samim tim će nam biti puno lakše i prodati igrača u neki europski klub kad dodje prilika.
Ovoj ekipi generalno treba vremena - i kao ekipi i kao mladim igračima koji tek dolaze i da se uhvati neki ritam. Ima opet ova duga, zimska, pauza koja će sve resetirati i pitanje je ko će kakav biti nakon te pauze. Dosta često generalno, a i iz našeg primjera se to vidi, ekipe nisu isto igrale poslije pauze kao i prije nje. Ja mislim da ćemo mi poslije te pauze biti kudikamo bolji i da je sve još dostigljivo.

Ramić

Ma meni utakmica sa naše strane nije bila toliko grozna. Treba uzeti sve u obzir i kad se uzme sve u obzir ova ekipa nije na svom maksimumu ali se diže i igra sve bolje. Par sitnica još da se poklopi i mi ćemo biti nepobjedivi u ovoj ligi.
Što se same igre tiče ja sam zahvalan Sabliću da sam doživio da naša ekipa igra lijep fudbal, od noge do noge, pun kombinatorike, sa utrčavanjima iza ledja, sa igrom kratkih pasova, sa igrom na jedan dodir, sa maštom i vicem u igri. Mislim da je prvi čovjek u bh fudbalu koji je pokušao nešto od toga implementirati jer se kod nas fudbal uvijek svodio na snagu; ko ima jače i krupnije igrače taj pobjedjuje.
I mislim da je nama bitno da se takva igra forsira jer je puno bliže europskom fudbalu nego ono što smo imali do sada a samim tim će nam biti puno lakše i prodati igrača u neki europski klub kad dodje prilika.
Ovoj ekipi generalno treba vremena - i kao ekipi i kao mladim igračima koji tek dolaze i da se uhvati neki ritam. Ima opet ova duga, zimska, pauza koja će sve resetirati i pitanje je ko će kakav biti nakon te pauze. Dosta često generalno, a i iz našeg primjera se to vidi, ekipe nisu isto igrale poslije pauze kao i prije nje. Ja mislim da ćemo mi poslije te pauze biti kudikamo bolji i da je sve još dostigljivo.
- feniksptica
- Kontakt:
Ogavan portal posttaje ss.ba. Cak ne smiju u naslov staviti da je napadnut igrac FKS nego napisu sta se desilo u Banja Luci. A koliko su se jeftino zbog toga prodali to je sigurno tek smijesno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.